10.04.05 Motor Lublin - Stal Rzeszów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
sztandar

#201 Postautor: sztandar » 6 kwietnia 2005, o 11:23

Jeśli sprawdzą się prognozy to będzie lało całą sobote i niedziele i to mocno więc marne szanse na to że mecz się odbędzie a jeśli tak się stanie to będzie dosyć nieprzyjemna sytuacja bo w 21 dni upchnąć dwa zaległe mecze to będzie graniczyło z cudem

Zulu
Junior

#202 Postautor: Zulu » 6 kwietnia 2005, o 12:20

ravajas pisze:
papi pisze: co Wy myslicie o pomysle żeby nasz FK rowniez juz na mecz z Rzeszowem (tez mecz o podwyzszonym ryzyku :P ) zorganizowal cos podobnego??

moim zdaniem wystarczy wspólna modlitwa przed meczem i już atmosfera będzie duzo donioslejsza i będzie to hamulcem dla wszczynania incydentów.

pozdrawia:
Rafał Borowski

Jak najbardziej. Byle modlitwę rozpoczął ks. Kiełbasa a nie Proboszcz Dobrodziej ...

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#203 Postautor: ravajas » 6 kwietnia 2005, o 13:52

Zulu pisze:
Jak najbardziej. Byle modlitwę rozpoczął ks. Kiełbasa a nie Proboszcz Dobrodziej ...

hehh, na to nie wpadłem, koniecznie trzeba zastrzec, żeby to był ks. Kiełbasa

pozdrawia:
Rafał Borowski

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#204 Postautor: Apocalips » 6 kwietnia 2005, o 18:55

Sobota, 09.04.2005
Obrazek
9/16 °C
980 hPa
Wiatr: 13 km/h
Åšnieg: 0.0 mm
Deszcz: 5.2 mm

Niedziela, 10.04.2005
Obrazek
5/10 °C
992 hPa
Wiatr: 16 km/h
Deszcz: 7.4 mm

za: http://www.pogoda.onet.pl

Nigdy nie wierzyłem w te bzdurne "przepowiednie" synoptyków i tym razem mam nadzieję, że się one nie sprawdzą. Bo w przeciwnym razie na inaugurację sezonu żużlowego w Lublinie będziemy musieli poczekać trochę dłużej niż do niedzieli... Bądźmy dobrej myśli :wink:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

roga82

#205 Postautor: roga82 » 6 kwietnia 2005, o 20:12

Apocalips pisze:

Niedziela, 10.04.2005
Obrazek
5/10 °C
992 hPa
Wiatr: 16 km/h
Deszcz: 7.4 mm

za: http://www.pogoda.onet.pl

Już się w onecie zmieniło, bo teraz podają, że w niedziele będzie słońce z zachmurzeniem, ale nie deszcz, a w sobotę ma padać nie za mocno. więc bądźmy dobrej myśli.

Józek Buła

Ja w kwestii formalnej ...

#206 Postautor: Józek BuÅ‚a » 6 kwietnia 2005, o 20:26

Dlaczego w tabeli na stronie SIPMY na ostatnim miejscu jest Rzeszów ? Piszecie o pojednaniu z Rzeszowem,he, he. Przecież to czysta złosliwość.
Ani to alfabetycznie, tylko "ni w kij ni w oko".
Kozły drogie, to miejsce ( ostatnie ) jest zarezerwowane, i na pewno nie dla żadnej drużyny na literę "R" :)).
:lol:

Snys
Zawodowiec

Re: Ja w kwestii formalnej ...

#207 Postautor: Snys » 6 kwietnia 2005, o 20:27

Józek Buła pisze:Dlaczego w tabeli na stronie SIPMY na ostatnim miejscu jest Rzeszów ? Piszecie o pojednaniu z Rzeszowem,he, he. Przecież to czysta złosliwość.
Kozły drogie, to miejsce ( ostatnie ) jest zarezerwowane, i na pewno nie dla żadnej drużyny na literę "R" :)).

Czysty przypadek....no baaaa

:wink:

Zulu
Junior

#208 Postautor: Zulu » 6 kwietnia 2005, o 21:03

Józek Buła pisze:Dlaczego w tabeli na stronie SIPMY na ostatnim miejscu jest Rzeszów ? Piszecie o pojednaniu z Rzeszowem,he, he. Przecież to czysta złosliwość.

No cóż. Jak to śpiewają starzy piłkarscy kibice:

Odwróć tabelę a będzie Rzeszów na czele. :D :D :D

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#209 Postautor: Erwin » 6 kwietnia 2005, o 21:49

Gelo pisze:
Jeszcze się drogi kolego mocno zdziwisz jak Max wywinie dwucyfrówkę na naszym torze, śmiem twierdzić, że będzie się prezentował lepiej od Petera bo w końcu jest od niego lepszy

Dwucyfrówke moze zrobi (z naciskiem na "moze") ale że jest lepszy od Petera - to mocno przegiąłeś. Był lepszy - ale odkąd zmienił nazwisko - to jest cień zawodnika z czołówki GP. Max nie liczy się teraz w swiatowym żużlu i nazwijmy to po imieniu. Jest porównywalny z Jensenem (moze nieznacznie lepszy).

Jak widać mamy całkiem odmienne zdanie na temat obydwu braci Karlsson'ów, wszystko wyjdzie w praniu i zobaczymy jak będą się prezentować w nadchodzącym sezonie :wink:

meesha
Trener
Kontakt:

#210 Postautor: meesha » 6 kwietnia 2005, o 22:58

Józek Buła pisze:Kozły drogie, to miejsce ( ostatnie ) jest zarezerwowane, i na pewno nie dla żadnej drużyny na literę "R" :)).
Józku drogi... ale przecież jedyna w I lidze drużyna na "R" [ROW a.k.a. RKM] jest w tejże tabeli na drugim miejscu z szansami na baraże :P
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#211 Postautor: WojtekF » 6 kwietnia 2005, o 23:17

Tak szcerze mówiąc to tabela na stronie powinna albo przedstawiać kolejność alfabetyczną, albo kolejność z tamtego sezonu.

Drogi Józefie Buło!
Administratorzy tej strony nie są prorokami i przedstawiona na stronie tabela wcale nie musi oznaczać tabeli po zakończeniu sezonu.
Jeśli tego nie wiesz, to chciałem Ci to napisać, abyś się nie denerwował.
Ostatnio zmieniony 6 kwietnia 2005, o 23:30 przez WojtekF, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!

Awatar użytkownika
sztandar

#212 Postautor: sztandar » 6 kwietnia 2005, o 23:25

Po tej niedzieli wszystko wróci do normy Rzeszów pierwszy Lublin ostatni :D chyba że zastosują system golfowy im mniej tym wyżej :D

Gość

#213 Postautor: Gość » 6 kwietnia 2005, o 23:30

sztandar pisze:Po tej niedzieli wszystko wróci do normy Rzeszów pierwszy Lublin ostatni :D chyba że zastosują system golfowy im mniej tym wyżej :D

Zobaczymy jak to będzie na razie ja niebył bym taki pewny że Stal Rzeszów wygra :!: Oczywiście że Stal ma dobry skład ale TZ będzie mocny u siebie :!: :D [/b]

Awatar użytkownika
neir1
Szkółkowicz

#214 Postautor: neir1 » 7 kwietnia 2005, o 01:36

w sumie na onecie to co sekunde sie zmienia
Niedziela, 10.04.2005

6/11 °C

997 hPa

Wiatr: 12 km/h

Deszcz: 0.6 mm
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah ;)"

Fan_KSÅ»
Kontakt:

#215 Postautor: Fan_KSÅ» » 7 kwietnia 2005, o 07:07

meesha pisze:
Józek Buła pisze:Kozły drogie, to miejsce ( ostatnie ) jest zarezerwowane, i na pewno nie dla żadnej drużyny na literę "R" :)).
Józku drogi... ale przecież jedyna w I lidze drużyna na "R" [ROW a.k.a. RKM] jest w tejże tabeli na drugim miejscu z szansami na baraże :P

JEST ZAREZEROWANE.DLA MOJRZESZOWA.ŻYCZĘ WAM 2 LIGI (ale miły jestem :lol: )

Awatar użytkownika
michal85

#216 Postautor: michal85 » 7 kwietnia 2005, o 08:18

Fan_KSÅ» pisze:
meesha pisze:

JEST ZAREZEROWANE.DLA MOJRZESZOWA.ŻYCZĘ WAM 2 LIGI (ale miły jestem :lol: )

widac, ze Twoja zyczliwosc idzie w parze z elowkencja 8) o to chodzi, trzymaj tak dalej...

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#217 Postautor: Łoptymista » 7 kwietnia 2005, o 10:06

Po wczorajszym treningu uważam (jako osoba nie znająca się na żużlu), że przed niedzielną porażką uchroni nas tylko jedna wielka totalna zlewa.
Na tę okolicznoć przypomniał mi się nawet kawałek SAMAELA a leci on tak:
"LET IT RAIN A DAY, A WEEK, A YEAR
LET IT RAIN A THOUSAND YEARS A DAY
THAT'S THE DIVINE ANSWER TO ALL"
Zatem, niech pada - pada - pada. Później jak przestanie nasi może nauczą się jak nie jeździć po bandach, a w Rzeszowie do dzieła przystąpią tamtejsze "przyjazne" sportowcom ogrodzenia... a wtedy wszystko wróci do normy.

roga82

#218 Postautor: roga82 » 7 kwietnia 2005, o 10:12

Łoptymista pisze:Po wczorajszym treningu uważam (jako osoba nie znająca się na żużlu), że przed niedzielną porażką uchroni nas tylko jedna wielka totalna zlewa.
normy.

Ja tam wolę patrzeć nerwowo (ale z nadzieję) na wynik, niż przesiedzieć niedzielę w domciu bo pada deszcz! :)

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#219 Postautor: Łoptymista » 7 kwietnia 2005, o 10:16

roga82 pisze:
Łoptymista pisze:Po wczorajszym treningu uważam (jako osoba nie znająca się na żużlu), że przed niedzielną porażką uchroni nas tylko jedna wielka totalna zlewa.
normy.

Ja tam wolę patrzeć nerwowo (ale z nadzieję) na wynik, niż przesiedzieć niedzielę w domciu bo pada deszcz! :)

Na Polsacie ma być jakiś meczyk. Damy radę... :wink:

Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#220 Postautor: prt » 7 kwietnia 2005, o 10:20

temat prognoz pogody byl walkowany na wszystkie strony zwlaszcza przed wyjazdowym beczem barazowym, w pazdzierniku.

dla mnie najlepsze prognozy sa na http://meteo.icm.edu.pl/

znalazlem jeszcze jedna ciekawa strone, na ktorej mozna sprawdzic prognoze dla bardzo wyszczegolnionego miejsca. jesli ktos ma GPS albo znajomego geodete albo chce sie chwile pobawic zeby znalezc wspolrzedne stadionu na Zygmuntowskich, to zapraszam na http://www.imgw.pl/cgi/kazdypers (na dole jest link do zmiany domyslnego punktu do prognozowania)

niezaleznie od tego czy bedzie piknikowa pogoda czy bedzie delikatnie kapalo, ten pojedynek trzeba wygrac. i to jak najwyzej, bo wcale nie jest powiedziane, ze nie jestesmy w stanie wygrac ze Stala dwumeczu.
to tylko sport i trzeba stawiac sobie wysokie cele.
a w przypadku, gdy sie ich nie uda zrealizowac, trzeba sie cieszyc z tego, co osiagniete.

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.

Krychs
Senior

#221 Postautor: Krychs » 7 kwietnia 2005, o 11:10

Jak podajÄ… Sportowe Fakty: http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=60907
nasi niedzielni rywale odbędą przed meczem w Lublinie tylko jeden w sobote, trening na torze. Jest wiec chyba kolejny atut po naszej stronie. Wiecej treningów przed trudnm pojedynkiem:)

Awatar użytkownika
papi
Trener

#222 Postautor: papi » 7 kwietnia 2005, o 11:21

heh chyba boja sie kontuzji, co do objezdzenia to moze i bedzie przewaga, ale na pewno nie jakas ogromna, obawiam sie ze niestety sledzio moze nam namieszac i byc glownym aktorem tego widowiska
No zobaczymy jak tam nasi beda sie prezentowac, moze dzis bedzie mozna powiedziec cos wiecej

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#223 Postautor: Manitou » 7 kwietnia 2005, o 11:28

Albo kończy się kasa na kolejne łańcuszki :lol:
Ostatni ich trening musiał być kosztowny...

Czarek
Trener

#224 Postautor: Czarek » 7 kwietnia 2005, o 11:28

Na pewno odpada nam jeden atut - przyczepny tor. Teraz większość składu Stali będzie dobrze się czuła na takim torze. Dlatego przegramy.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#225 Postautor: kdsz » 7 kwietnia 2005, o 11:42

Z dnia na dzień mam coraz gorsze przeczucia. Boję się nawet, że może dojść do kompromitacji i nie wyjdziemy z czterdziestki..... Na szczęście przy obecnym regulaminie ten mecz nie ma jakiegoś szczególnego znaczenia, bo Krosno i Opole też pewnie ze Stalą polegną dwa razy. Atmosfera pogrzebowa mi się chyba udziela i jestem przygotowany na najgorsze.....