Gawrzyk pisze:Rozum podpowiada, że Rzeszów rozniesie nas do 35. Jeśli nie wygrają u nas to gdzie![]()
![]()
![]()
![]()
No tak w końcu jadą jakby "u siebie"
papi pisze: maxa nie uwazam za jakas rewelacje, ale z naszych seniorow tylko piszcz moze go objechac,
papi pisze:juniorzy no coz....... chyba zeby dominiczak blysnal refleksem i po starcie potrafil utrzymac dobra lokate
jataman20 pisze:buahaahahahaha pijecie zawsze jak was widze wiec po co kłamiesz tylko wy praktycznie pijecie az sie wywracacie na tych trybunach. po co kłamiesz wogule chyba ze panowie w niebiesko-żółtych koszulkach to nie fan klub to w takim razie sie myle ale wydaje mi sie ze to jednak wy...no ale cóż na ostatnim meczu z rzeszowem to widziałem lezało ze 40 puszczek żywca...
Jeszcze się drogi kolego mocno zdziwisz jak Max wywinie dwucyfrówkę na naszym torze, śmiem twierdzić, że będzie się prezentował lepiej od Petera bo w końcu jest od niego lepszy
Czarek pisze:Ostatni sezon w ekstralidze też rozpoczynaliśmy u siebie od meczu ze Stalą. Stawiam na powtórkę wyniku czyli 38:52.
no właśnie przykro mi bardzo, ale to nieprawdafanklub to sie najmniej udziela na meczach siedzą i piją browary tylko:D taka prawda
Lublin_Fan pisze: Ale taka rola kibica, żeby wierzyć w swoich. Wynikiem moich marzeń byłoby 75 - 15, w tym 4 defekty śledzia i jeden płot miesiąca. Jednak 46-44 dla naszych zadowoli mnie w zupełności
Lublin_Fan pisze:w tym 4 defekty śledzia
papi pisze: co Wy myslicie o pomysle żeby nasz FK rowniez juz na mecz z Rzeszowem (tez mecz o podwyzszonym ryzyku) zorganizowal cos podobnego??