10.04.05 Motor Lublin - Stal Rzeszów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#176 Postautor: Manitou » 5 kwietnia 2005, o 16:10

Gawrzyk pisze:Rozum podpowiada, że Rzeszów rozniesie nas do 35. Jeśli nie wygrają u nas to gdzie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

No tak w końcu jadą jakby "u siebie" :twisted:

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#177 Postautor: jataman20 » 5 kwietnia 2005, o 16:22

ja bym jednak uwazał z tą przewagą toru ponieważ z tamtego sezonu to Franków,Piszcz i Jeleniewski u nas jeżdzili a od rzeszowiaków Sledz i Stachyra...tak duzej przewagi toru to ja nie widze niestety...
;]

Awatar użytkownika
Mrucky

#178 Postautor: Mrucky » 5 kwietnia 2005, o 16:24

jataman20 pisze:ja bym jednak uwazał z tą przewagą toru ponieważ z tamtego sezonu to Franków,Piszcz i Jeleniewski u nas jeżdzili a od rzeszowiaków Sledz i Stachyra...tak duzej przewagi toru to ja nie widze niestety...

No i zapomniałeś dodać, że tor przygotowywał Jasiu ;)

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#179 Postautor: jataman20 » 5 kwietnia 2005, o 16:49

w takim razie rozpoczynamy sezon od wyjazdu w lublinie z rzeszowem;) :lol: :lol: :lol: :lol:
;]

Awatar użytkownika
papi
Trener

#180 Postautor: papi » 5 kwietnia 2005, o 17:51

mam nadzieje ze obejrzymy naprawde swietny mecz zakonczony naszym zwyciestwem choc wiem jak trudno o nie bedzie, bo baran, rempala i kuciapa ostatnio dobrze albo nawet bardzo dobrze u nas jezdzili, maxa nie uwazam za jakas rewelacje, ale z naszych seniorow tylko piszcz moze go objechac, juniorzy no coz....... chyba zeby dominiczak blysnal refleksem i po starcie potrafil utrzymac dobra lokate, mysle ze o forme piszcza, jensena i pietraszki mozna byc spokojnym, od daniela nie wymagam zbyt wiele, ale chcialbym zeby, mnie milo zaskoczyl i uwazam ze w takiej sytuacji najwiecej bedzie zalezalo od frankiego, choc na chwile obecna widze to jakies 42:48, niestety

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#181 Postautor: Erwin » 5 kwietnia 2005, o 18:47

papi pisze: maxa nie uwazam za jakas rewelacje, ale z naszych seniorow tylko piszcz moze go objechac,

Jeszcze się drogi kolego mocno zdziwisz jak Max wywinie dwucyfrówkę na naszym torze, śmiem twierdzić, że będzie się prezentował lepiej od Petera bo w końcu jest od niego lepszy i nieznajomość toru nie ma tutaj nic do rzeczy, w końcu to profesjonalista uczestnik GP, chciałbym jednak żeby tak nie było, no cóż zobaczymy ...

papi pisze:juniorzy no coz....... chyba zeby dominiczak blysnal refleksem i po starcie potrafil utrzymac dobra lokate

W cuda wierzysz :shock: , wszystko łatwo się pisze, zobaczysz co pokaże tor :?

rob7
Senior

#182 Postautor: rob7 » 5 kwietnia 2005, o 19:08

zdobycze punktowe Maxa i Barana na kolana nie rzucajÄ…
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=60679

Awatar użytkownika
papi
Trener

#183 Postautor: papi » 5 kwietnia 2005, o 19:09

Erwin nawet w tym krotkim fragmencie przytyczonym przez Ciebie da sie wywnioskowac ze spodziewam sie wyniku 2-cyfrowego skoro z krajowcow tylko Piszcz moze go objechac i tak najprawdopodobniej bedzie, wiem ze max jest bardzo doswiadczony i ze 1 liga to nie gp, ale zobacz jego wyniki z 2 ostatnich lat - one sa bardzo slabe i raczej optymizmem nie napawaja, bo jest to zawodnik ktory kilka lat temu walczyl o medale IMÅš, a teraz zostalo tylko nazwisko, choc jak mowisz nieczego nie mozna wylkuczyc. Z dominiczakiem rzeczywiscie to sa tylko nadzieje, ale wswzyscy wiemy, ze rozpoczecie meczu kazdym innym wynikiem niz 1:5 (wyniku 0:5 nie biore pod uwage, jakby niektorzy sie chcieli przyczepic :D) bedzie zwiekszeniem szansy na zwyciestwo

PS. pewnie wiekszosc z Was wie o przerwanym meczu pogoni z lechem, otoz oba kluby "nie pałają do siebier sympatia" ale w zwiazku z okolicznosciami jaka ich zastala chca doprowadzic do zgody i "kolejorze" zamierzaja na meczach wywieszac flage ze zdjeciem Jana Pawla, bo on potrafil ich zjednoczyc mimo ogromnej niecheci, poza tym maja nadzieje, ze wlasnie takie flagi połączą kibicow w calej Polsce i dlugo nie bedziemy ogladac wyzwisk na stadionach, co Wy myslicie o pomysle żeby nasz FK rowniez juz na mecz z Rzeszowem (tez mecz o podwyzszonym ryzyku :P ) zorganizowal cos podobnego??

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#184 Postautor: jataman20 » 5 kwietnia 2005, o 19:52

nasz fanklub to sie najmniej udziela na meczach siedzą i piją browary tylko:D:D:D taka prawda wiem ze zaraz mnei tu nawyzywają a i tak znając zycie jak bedziemy przed ostatnim biewgiem wygrywac 45:39 to bedzie do rzeszowian "WYPIER.....!!!!!!!" takie gadanie na forum a na meczu i tak bedzie swoje;) nie to ze to moje podejscie nie zrozumcie mnie zle ale po prostu wiem jak bedzie a pojednanie moze klubów bedzie na miesiąc potem sie znów zacznie....
;]

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#185 Postautor: mikas » 5 kwietnia 2005, o 19:57

Kolego może przyjdź na jakieś spotkanie Fan Klubu i nam to powiedz a nie głupoty na forum wypisujesz!!! Jeszcze sie nie zdarzyło żeby Fan Klub pił piwo na trybunach!!! Reszty nawet nie będę komentował bo szkoda słów.
I zmień ten avatar!!

Awatar użytkownika
papi
Trener

#186 Postautor: papi » 5 kwietnia 2005, o 19:59

wiec jesli niektorzy tego nie rozumieja to niech wywiesza zdjecie Papieza i z szacunku dla Niego zachowuja sie tak jak na kibicow przystalo, chociaz wydaje mi sie ze naprawde nie jest tak zle jak to przedstawiasz :wink: , ja nie kaze klubom zeby sie uwielbialy, ale chce zeby skonczyly te klotnie ktore do niczego nie prowadzÄ… 8), szkoda ze dopiero zaistniala sytuacja sklonila nas wszystkich do takich refleksji
Ostatnio zmieniony 5 kwietnia 2005, o 20:00 przez papi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#187 Postautor: jataman20 » 5 kwietnia 2005, o 20:00

buahaahahahaha pijecie zawsze jak was widze wiec po co kłamiesz tylko wy praktycznie pijecie az sie wywracacie na tych trybunach. po co kłamiesz wogule chyba ze panowie w niebiesko-żółtych koszulkach to nie fan klub to w takim razie sie myle ale wydaje mi sie ze to jednak wy...no ale cóż na ostatnim meczu z rzeszowem to widziałem lezało ze 40 puszczek żywca...
;]

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#188 Postautor: mikas » 5 kwietnia 2005, o 20:02

Tak mylisz się, panowie w zółtych koszulkach z koziołkiem i reklamami reala to nie Fan Klub!!!!!!!! Ci panowie są z Klubu Kibica i różnica w tym wypadku jest zasadnicza!!!

Awatar użytkownika
istred
Trener

#189 Postautor: istred » 5 kwietnia 2005, o 20:02

A może by tak admini z Rzeszowa w ramach "pojednania" ogłosili amnestię dla zabanowanych na waszym forum? Ja na przykład nie mogę nawet poczytać od... września, a napisałem zaledwie jeden post... :roll:
Ostatnio zmieniony 5 kwietnia 2005, o 20:03 przez istred, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#190 Postautor: papi » 5 kwietnia 2005, o 20:03

jataman20 pisze:buahaahahahaha pijecie zawsze jak was widze wiec po co kłamiesz tylko wy praktycznie pijecie az sie wywracacie na tych trybunach. po co kłamiesz wogule chyba ze panowie w niebiesko-żółtych koszulkach to nie fan klub to w takim razie sie myle ale wydaje mi sie ze to jednak wy...no ale cóż na ostatnim meczu z rzeszowem to widziałem lezało ze 40 puszczek żywca...

panowie w niebiesko-żółtych koszulkach to Klub Kibica, juz raz byla mala sprzeczka o to kto gdzie nalezy w temacie o kibicach

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#191 Postautor: grzesieck » 5 kwietnia 2005, o 20:33

jataman mistrzu, jak to jest skompromitowac sie przed wszystkimi uzytkownikami forum? buauahahaha :lol: :twisted:

nie moglem sie powstrzymac ;] :wink:

a co do meczu to jak to w zuzlu, pilka jest okragla, a bramki sa dwie - 48:42 :twisted:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#192 Postautor: Gelo » 5 kwietnia 2005, o 20:42

Jeszcze się drogi kolego mocno zdziwisz jak Max wywinie dwucyfrówkę na naszym torze, śmiem twierdzić, że będzie się prezentował lepiej od Petera bo w końcu jest od niego lepszy

Dwucyfrówke moze zrobi (z naciskiem na "moze") ale że jest lepszy od Petera - to mocno przegiąłeś. Był lepszy - ale odkąd zmienił nazwisko - to jest cień zawodnika z czołówki GP. Max nie liczy się teraz w swiatowym żużlu i nazwijmy to po imieniu. Jest porównywalny z Jensenem (moze nieznacznie lepszy).

Czarek
Trener

#193 Postautor: Czarek » 5 kwietnia 2005, o 20:43

Ostatni sezon w ekstralidze też rozpoczynaliśmy u siebie od meczu ze Stalą. Stawiam na powtórkę wyniku czyli 38:52.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

meesha
Trener
Kontakt:

#194 Postautor: meesha » 5 kwietnia 2005, o 20:49

Czarek pisze:Ostatni sezon w ekstralidze też rozpoczynaliśmy u siebie od meczu ze Stalą. Stawiam na powtórkę wyniku czyli 38:52.

Czarek, ale my nigdy nie byliśmy w Ekstralidze :) A że GKSŻ wymyślił, żeby II ligę nazwać I a III - II (po co takie zamieszanie robić :?: :roll: ) to teraz trzeba pisać "w I lidze zwanej teraz Ekstraligą" :P
Co do wyniku - obstawiam podobnie, ale w drugÄ… stronÄ™ 8)

Jataman20 - skompromitowałeś się już na forum Krosna, teraz tu zaczynasz :?:
fanklub to sie najmniej udziela na meczach siedzÄ… i pijÄ… browary tylko:D taka prawda
no właśnie przykro mi bardzo, ale to nieprawda :twisted:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Fan_KSÅ»
Kontakt:

#195 Postautor: Fan_KSÅ» » 6 kwietnia 2005, o 07:28

Lublin_Fan pisze: Ale taka rola kibica, żeby wierzyć w swoich. Wynikiem moich marzeń byłoby 75 - 15, w tym 4 defekty śledzia i jeden płot miesiąca. Jednak 46-44 dla naszych zadowoli mnie w zupełności :)

Miesiąc się lubi czasem rozbic o płot :wink: Ooołjjjeee. Weź się chłopie przestań nerwować, ze Stalą Ukraina wygracie, macie ich w dupie i bedzie 75:15.A Kuciapa 4 razy zostanie potraktowany w bande :wink: Sorki, Szpetny Ryj 4 razy zostanie wwieziony w bande

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#196 Postautor: Radzio » 6 kwietnia 2005, o 08:02

Lublin_Fan pisze:w tym 4 defekty śledzia

Ja myślę, że nie będzie, żadnego defektu Darka:) i myślę, że wykręci ok dyszki:)
Ale i tak uważam że wygramy, będzie bardzo ciężko ale damy rade:) Wyniku jeszcze nie obstawiam ;) jak zobaczę składy awizowane to w tedy zdecyduje wytypować wynik:)

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#197 Postautor: jataman20 » 6 kwietnia 2005, o 08:15

przepraszam bardzo ale Ci panowie z klubu kibica robią wstyd całemu klubowi...jeśli rzeczywiscie nie odróżniłem klubu kibica i funklubu to przepraszam. Ale zapewne jestem przekonany ze 90% zwykłych kibiców nie odróżnia i wrzuca wszystkich do jednej beczki...
;]

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#198 Postautor: ravajas » 6 kwietnia 2005, o 09:35

papi pisze: co Wy myslicie o pomysle żeby nasz FK rowniez juz na mecz z Rzeszowem (tez mecz o podwyzszonym ryzyku :P ) zorganizowal cos podobnego??

moim zdaniem wystarczy wspólna modlitwa przed meczem i już atmosfera będzie duzo donioslejsza i będzie to hamulcem dla wszczynania incydentów.

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#199 Postautor: ravajas » 6 kwietnia 2005, o 09:39

Czarek pisze:Ostatni sezon w ekstralidze też rozpoczynaliśmy u siebie od meczu ze Stalą. Stawiam na powtórkę wyniku czyli 38:52.

no tak, ale wtedy podczas ostatnich biegów padał śnieg

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
neir1
Szkółkowicz

#200 Postautor: neir1 » 6 kwietnia 2005, o 10:50

w sobote i niedziele ma padac wiec kto to wie co bedzie z meczem :(
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah ;)"