Ale za to motocykl jakoś dziwnie znajomy, chyba sam nie może się zdecydować w czyich barwach pojedzie w 2 kolejce
10.04.05 Motor Lublin - Stal Rzeszów
Talib pisze:"http://stal.rzeszow.pl/news//fullnews.php?id=922 - jakis ten Darek zmieniony "
Ale za to motocykl jakoś dziwnie znajomy, chyba sam nie może się zdecydować w czyich barwach pojedzie w 2 kolejce
Tu na zdjeciu obie lubelskie gwiazdeczki i znajomy motocykl to ma Dawidek, ale Darek to jakos niebardzo podobny do tego z zeszlego roku...

METHANOL ADVENTURE TEAM
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Może Dawid dalej jest sponsorowany przez Sipmę. 
Ostatnio zmieniony 4 kwietnia 2005, o 14:58 przez K.A.M.I.L., łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR LUBLIN
- WojtekF
- Szkółkowicz
ale nie probuj wmawiac innym że wyłącznie na ich podstawie można przewidziec wynik meczu.
Mikas
Ale ja siÄ™ nie upieram, ja nic nikomu nie wmawiam.
Te czynniki, które wymieniłeś również są bardzo ważne i mam tego świadomość. Jednak kwestie związne z inwestowaniem w sprzęt są trudne do dostrzeżenia dla kibica. Z "Tygodnika Żużlowego" czy stron żużlowych czy też żużlowych mediów można się dowiedzieć, ile zawodnicy otrzymali na sprzęt, gdy dokładnie śledzi się media i strony. Ale ile dani zawodnicy zainwestowali z tych otrzymanych pieniędzy na sprzęt, to już wie tylko Pan Bóg i Księża, u których Ci zawodnicy się spowiadają.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Talib pisze:"Tu na zdjeciu obie lubelskie gwiazdeczki i znajomy motocykl to ma Dawidek, ale Darek to jakos niebardzo podobny do tego z zeszlego roku... "
No fakt, ale ja jakoś nigdy nie rozpoznawalem zbyt dobrze rzeszowskich zawodników.
a teraz jak maja kosmiczne kevlary to juz w ogole bedzie ciezko...
METHANOL ADVENTURE TEAM
WojtekF to jak zawodnicy inwestują w sprzęt można właśnie przekonać sie m.in obserwując ich dotychczasową karierę i na tej podstawie można w pewnym stopniu stwierdzić czy dany zawodnik większośc kasy przeznaczy na sprzęt czy na przyjemności.Nie jest to az tak niemożliwe do ocenienia.
-
hayabusarider
Coś mi się wydaje iż,aura "pomoże" nam w przygotowaniu się do niedzielnego meczu
z Józkami.W sobotę zapowiadane są intensywne opady deszczu.W niedzielę także ma pokropić.
Także jeśli pogoda się sprawadzi, mecz może się nie odbyć.
Ciekawe na kiedy wtedy przeniosÄ… ten arcyciekawy meczyk?
Więc znów miałaby się opóżnić inauguracja sezonu?
z Józkami.W sobotę zapowiadane są intensywne opady deszczu.W niedzielę także ma pokropić.
Także jeśli pogoda się sprawadzi, mecz może się nie odbyć.
Ciekawe na kiedy wtedy przeniosÄ… ten arcyciekawy meczyk?
Więc znów miałaby się opóżnić inauguracja sezonu?
-
Piotrbaz
-
Gość
Oto co niejaki SATAN npisał na rzeszowskim forum cyt."w tamtym sezonie tez nie mielismy atutu wlasnego toru bo jak przyjechal j. stachyra kopnol dwa razy w tor i juz wszystko wie. teraz zrobi tak w lublinie i powinno byl latwiej w zdobyciu dwuch pkt. ale to jest sport rozne nie przewidziane sytuacje sie mogo zdazyc i do konca nie mozna byc pewnym kto wygra ten mecz. ja obstawilem na rzeszow"
A ja jeszcze dodam, że klaśnie w dłonie, tupnie nóżką i Rzeszów ma mecz w kieszeni
A ja jeszcze dodam, że klaśnie w dłonie, tupnie nóżką i Rzeszów ma mecz w kieszeni
- WojtekF
- Szkółkowicz
Teraz dokonam porównania zawodników obydwu stron nie opierając się na średnich biegowych, choć uważam, że porównanie oparte na średnich biegowych też nie jest złe:
SENIORZY
Baran- On w ogóle na wyjazdach a szczególnie na lubelskim torze nie prezentował się dobrze więc nie sądzę, aby Jego zdobycz punktowa była pokaźna
Kuciapa- solidny zawodnik również na wyjazdach, ale lubelski tor jakoś średnio Mu leżał. Wydaje mi się jednak, że 2-cyfrówkę będzie Mu trudno osiągnąć
Rempała- ostatnio u Was prezentował się wyśmiennicie. Miał wówczas "dzień konia" czy może aż tak lubi Wasz tor. Sądzę, że na zdobycz 2cyfrową Go stać
Śledź- zgodzę się z przypuszczeniami, iż Śledź może cieniować w tym sezonie, jednak Waszym działaczom będzie chciał pokazać, że Wyrzucenie Jego w tamtym sezonie było niewłaściwym posunięciem. Sądzę więc, że większość swoich biegów przy al. Zygmuntowskich Śledź zakończy na 1szym miejscu
Pietraszko- to zawodnik typu "rzemieślnik", czyli taki któremu może nie szło jako juniorowi, ale swoją pracą, uporem i konsekwencją polepsza swoje umiejętności i z sezonu na sezon jeździ coraz lepiej. Sądzę, że stać Go na progresję w stosunku do sezonu 2004 a to oznacza, że może być Waszym liderem krajowym. Już podczas meczu z Rzeszowem może pokazać, że jest godnym następcą Knappa
Piszcz- zawodnik, który bardzo dobrze się spisuje szczególnie na swoim torze więc w spotkaniu z Rzeszowem stać Go na dobry rezultat
Jeleniewski- analizując jego postawę za każdym razem na początku sezonu, nie liczyłbym na Waszym miejscu na cuda. Miesiąca i Stachyrę będzie objeżdżał i to chyba wszystko, na co Go stać
Franków- ma możliwości, lecz jak zawsze u Was zawodzi. Standardowo dorobek ok. 5 punktów
STRANIERI
Max moim zdaniem jest minimalnie lepszy od Jensena, ale z uwagi na to, iż mecz rozgrywany jest w Lublinie daje minimalną przewagę Jensenowi
JUNIORZY
Szkoda, że dorobku juniorów w tym meczu nie można obstawiać na STS. Juniorzy rzeszowscy zdobędą w sumie 6 pkt, a Wasi 1 pkt.
Sądzę i życzę Wam wszystkim tego, że po 14 biegach będzie wynik 42-42
W 15-tym wystartują Jensen, Max, Pietraszko, Śledź. Jaka będzie kolejność na mecie? Nie wiem.
SENIORZY
Baran- On w ogóle na wyjazdach a szczególnie na lubelskim torze nie prezentował się dobrze więc nie sądzę, aby Jego zdobycz punktowa była pokaźna
Kuciapa- solidny zawodnik również na wyjazdach, ale lubelski tor jakoś średnio Mu leżał. Wydaje mi się jednak, że 2-cyfrówkę będzie Mu trudno osiągnąć
Rempała- ostatnio u Was prezentował się wyśmiennicie. Miał wówczas "dzień konia" czy może aż tak lubi Wasz tor. Sądzę, że na zdobycz 2cyfrową Go stać
Śledź- zgodzę się z przypuszczeniami, iż Śledź może cieniować w tym sezonie, jednak Waszym działaczom będzie chciał pokazać, że Wyrzucenie Jego w tamtym sezonie było niewłaściwym posunięciem. Sądzę więc, że większość swoich biegów przy al. Zygmuntowskich Śledź zakończy na 1szym miejscu
Pietraszko- to zawodnik typu "rzemieślnik", czyli taki któremu może nie szło jako juniorowi, ale swoją pracą, uporem i konsekwencją polepsza swoje umiejętności i z sezonu na sezon jeździ coraz lepiej. Sądzę, że stać Go na progresję w stosunku do sezonu 2004 a to oznacza, że może być Waszym liderem krajowym. Już podczas meczu z Rzeszowem może pokazać, że jest godnym następcą Knappa
Piszcz- zawodnik, który bardzo dobrze się spisuje szczególnie na swoim torze więc w spotkaniu z Rzeszowem stać Go na dobry rezultat
Jeleniewski- analizując jego postawę za każdym razem na początku sezonu, nie liczyłbym na Waszym miejscu na cuda. Miesiąca i Stachyrę będzie objeżdżał i to chyba wszystko, na co Go stać
Franków- ma możliwości, lecz jak zawsze u Was zawodzi. Standardowo dorobek ok. 5 punktów
STRANIERI
Max moim zdaniem jest minimalnie lepszy od Jensena, ale z uwagi na to, iż mecz rozgrywany jest w Lublinie daje minimalną przewagę Jensenowi
JUNIORZY
Szkoda, że dorobku juniorów w tym meczu nie można obstawiać na STS. Juniorzy rzeszowscy zdobędą w sumie 6 pkt, a Wasi 1 pkt.
Sądzę i życzę Wam wszystkim tego, że po 14 biegach będzie wynik 42-42
W 15-tym wystartują Jensen, Max, Pietraszko, Śledź. Jaka będzie kolejność na mecie? Nie wiem.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
WojtekF pisze:po 14 biegach będzie wynik 42-42
nie rób żartów - jak już ujawniasz wszystko to wszystko
jeśli to faktycznie bedzie 1 mecz obu drużyn, to będzie ciekawie
jednak najmniej wierze w dobrą postawe... Frankowa. Coś zawsze sie chłopak nie może odnaleść nigdzie. Czemu ? nie wiem. Chyba że pora na zaskoczenie
WojtkuF nie wiem dlaczego Ty i wszyscy uparcie twierdzicie, że odejście Knappa to osłabienie Lublina
? To bardzo przeciętny zawodnik (średnia w I lidze wiadoma
), więc luka jaka po nim pozostała miała charakter tylko personalny. Główną zagadką, która będzie nurtować kibiców powinna dotyczyć postawy Jensena. Jeżeli bedzie prezentował to co przed dwoma laty, mówię otwarcie - można spać spokojnie - a jeżeli nie, wówczas tu będzie pies pogrzebany.Myślę że rozpisywanie się w gazetach, na portalach i forach o wielkim osłabieniu Lublina jest grubą przesadą, gdyż to co mogło nas osłabić (a jest to brak w meczu 4-5pkt) lecz nie musiało, to brak porządnego juniora. Nikt też z tych wszechwiedzących nie wspomniał że TŻ przez większość sezonu był pozbawiony filaru w postaci Tomka Piszcza. Nie uważam też aby Daniel Jeleniewski miał kiepski początek, gdyż współpraca w zeszłym sezonie z Markiem Kępą (Stachyra robił wszystko aby zniechęcić tego chłopaka i kreować swego synia) bardzo dużo mu pomogła, czego efekty widać jak na dłoni. Co do Darka Śledzia to jestem pewien, że pojedzie bardzo dobrze i życzę mu tego.
Krzyś pisze: Co do Darka Śledzia to jestem pewien, że pojedzie bardzo dobrze i życzę mu tego.
Dajcie spokoj, to tak jakby rok temu Motor wystawil w meczu z Gdanskiem Darka Stenke, bo ten tez pewnie mialby cos tamtejszym dzialaczom do udowodnienia...
A D. Åš., to ja zycze co najwyzej, by lisotonosz sie z emerytura nie spoznial, i by konie rosly duze i zdrowe.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Jasiek_Sydney
- Kontakt:
Baran- On w ogóle na wyjazdach a szczególnie
na lubelskim torze nie prezentował się dobrze więc nie
sądzę, aby Jego zdobycz punktowa była pokaźna
Jesli ja dobrze pamietam, to w zeszlym sezonie w Lublinie
zdobyl on 12 punktow w 5 startach, przywozac cztery
trojki i zero w ostatnim biegu.
Max moim zdaniem jest minimalnie lepszy od Jensena,
ale z uwagi na to, iż mecz rozgrywany jest w Lublinie
daje minimalnÄ… przewagÄ™ Jensenowi
A moim zdaniem Jensen zna tor tak samo jak Max,
bo jest to dla niego pierwszy sezon w barwach Lublina
i nie ma zadnego handicapu w zwiazku z torem.
Moze raczej wsparcie kibicow bedzie dodatkowym
atutem...
Regards from Sydney
Jasiek
Jasiek
Cooper pisze:Dajcie spokoj, to tak jakby rok temu Motor wystawil w meczu z Gdanskiem Darka Stenke, bo ten tez pewnie mialby cos tamtejszym dzialaczom do udowodnienia...![]()
A D. Åš., to ja zycze co najwyzej, by lisotonosz sie z emerytura nie spoznial, i by konie rosly duze i zdrowe.
Pewnie zaliczasz się do tych, którzy pieliby z zachwytu na widok Śledzia wbitego w ogrodzenie. Ach, żygać sie chce na takich kibiców ale podjerzewam, że jedynym usprawiedliwieniem jest Twoj wiek. Pozdrawiam.
-
Danio
Może Dawid dalej jest sponsorowany przez Sipmę.
A podobno miał dostać nowiutkie motory z ramami i etc. Takie jakie chciał w Lublinie. Wygląda na to że dostał ale sam silnik i pare części to co Lublin jemu oferował. ( nowiutki motor i drugi wyremontowany) A tak się rzucał J. Stachyra że syn nie będzie jeżdził już na wyeksploatowanych motorach ojca i odejdzie bo w innym klubie dostanie dwa nowe