10.04.05 Motor Lublin - Stal Rzeszów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#126 Postautor: Talib » 4 kwietnia 2005, o 14:41

"http://stal.rzeszow.pl/news//fullnews.php?id=922 - jakis ten Darek zmieniony "

Ale za to motocykl jakoś dziwnie znajomy, chyba sam nie może się zdecydować w czyich barwach pojedzie w 2 kolejce :wink:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#127 Postautor: mikas » 4 kwietnia 2005, o 14:52

Obrazek

Jarek?? Co Ty tu Jasiowi przysyłasz za śmieszne kwoty smsem?? Za 5 patyków nic w niedziele nie sprzedajemy. Max sie nie zgadza. Zaraz czekaj ten inteligent w okularach już przelicza na kalkutatorze w telefonie ile chcemy i zaraz Ci powiem, ale poniżej 10tys. to raczej nie schodzimy :wink:

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#128 Postautor: grzesieck » 4 kwietnia 2005, o 14:54

Talib pisze:"http://stal.rzeszow.pl/news//fullnews.php?id=922 - jakis ten Darek zmieniony "

Ale za to motocykl jakoś dziwnie znajomy, chyba sam nie może się zdecydować w czyich barwach pojedzie w 2 kolejce :wink:

Tu na zdjeciu obie lubelskie gwiazdeczki i znajomy motocykl to ma Dawidek, ale Darek to jakos niebardzo podobny do tego z zeszlego roku...

Obrazek
METHANOL ADVENTURE TEAM

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#129 Postautor: K.A.M.I.L. » 4 kwietnia 2005, o 14:55

Może Dawid dalej jest sponsorowany przez Sipmę. :D
Ostatnio zmieniony 4 kwietnia 2005, o 14:58 przez K.A.M.I.L., łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#130 Postautor: WojtekF » 4 kwietnia 2005, o 14:56

ale nie probuj wmawiac innym że wyłącznie na ich podstawie można przewidziec wynik meczu.

Mikas

Ale ja siÄ™ nie upieram, ja nic nikomu nie wmawiam.

Te czynniki, które wymieniłeś również są bardzo ważne i mam tego świadomość. Jednak kwestie związne z inwestowaniem w sprzęt są trudne do dostrzeżenia dla kibica. Z "Tygodnika Żużlowego" czy stron żużlowych czy też żużlowych mediów można się dowiedzieć, ile zawodnicy otrzymali na sprzęt, gdy dokładnie śledzi się media i strony. Ale ile dani zawodnicy zainwestowali z tych otrzymanych pieniędzy na sprzęt, to już wie tylko Pan Bóg i Księża, u których Ci zawodnicy się spowiadają.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#131 Postautor: Talib » 4 kwietnia 2005, o 15:02

"Tu na zdjeciu obie lubelskie gwiazdeczki i znajomy motocykl to ma Dawidek, ale Darek to jakos niebardzo podobny do tego z zeszlego roku... "

No fakt, ale ja jakoś nigdy nie rozpoznawalem zbyt dobrze rzeszowskich zawodników :).

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#132 Postautor: grzesieck » 4 kwietnia 2005, o 15:12

Talib pisze:"Tu na zdjeciu obie lubelskie gwiazdeczki i znajomy motocykl to ma Dawidek, ale Darek to jakos niebardzo podobny do tego z zeszlego roku... "

No fakt, ale ja jakoś nigdy nie rozpoznawalem zbyt dobrze rzeszowskich zawodników :).

a teraz jak maja kosmiczne kevlary to juz w ogole bedzie ciezko... :lol:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#133 Postautor: mikas » 4 kwietnia 2005, o 15:15

WojtekF to jak zawodnicy inwestują w sprzęt można właśnie przekonać sie m.in obserwując ich dotychczasową karierę i na tej podstawie można w pewnym stopniu stwierdzić czy dany zawodnik większośc kasy przeznaczy na sprzęt czy na przyjemności.Nie jest to az tak niemożliwe do ocenienia.

Awatar użytkownika
Carew
Szkółkowicz

#134 Postautor: Carew » 4 kwietnia 2005, o 15:18

Zobaczymy jak nasze byłe gwiazdeczki zaprezentują się w niedziele :wink: chyba że cała inauguracja będzie przesunięta to za 2 tyg Nie zdziwiła by mnie para Śledź-Stachyra :!: :!:
----- FORZA JUVE -----

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#135 Postautor: jataman20 » 4 kwietnia 2005, o 16:20

Śledzia sie przekupi mysle ze jak od każdego na stadionie zbierzemy po 25groszy to akurat bedzie na zapłate dla sledzia i mecz nasz :lol: bo nie dosc ze przywiezie zero to jeszcze dopilnuje kumpla z druzyny aby sie za daleko nie przebił :lol: :lol: :lol: :lol:
;]

Ziutek

#136 Postautor: Ziutek » 4 kwietnia 2005, o 20:08

maksymalnie mozebyc 50:40 ale ja obstawiam 46:44

hayabusarider

#137 Postautor: hayabusarider » 4 kwietnia 2005, o 20:42

Coś mi się wydaje iż,aura "pomoże" nam w przygotowaniu się do niedzielnego meczu
z Józkami.W sobotę zapowiadane są intensywne opady deszczu.W niedzielę także ma pokropić.
Także jeśli pogoda się sprawadzi, mecz może się nie odbyć.
Ciekawe na kiedy wtedy przeniosÄ… ten arcyciekawy meczyk?
Więc znów miałaby się opóżnić inauguracja sezonu?

Piotrbaz

#138 Postautor: Piotrbaz » 4 kwietnia 2005, o 21:29

to moze ja sie tylko ogranicze do wyniku i obstawie mecz a skomentuje dopiero "po"

49:41

Gość

#139 Postautor: Gość » 4 kwietnia 2005, o 22:08

TŻ wygra tak 47:43 :D :D. Ważne zeby zdobyc dwa duże punkty i co najwazniejsze uświadomić Jasiowi,Dawidkowi,Śledziowi że TŻ bez nich może Rzeszów pokonać. Żalu i żadnych pretensji nie będe miał tylko do Ziółkowskiemu bo i tak dużo zrobił dla Lublina.

KrzyÅ›
Junior

#140 Postautor: KrzyÅ› » 4 kwietnia 2005, o 22:20

Oto co niejaki SATAN npisał na rzeszowskim forum cyt."w tamtym sezonie tez nie mielismy atutu wlasnego toru bo jak przyjechal j. stachyra kopnol dwa razy w tor i juz wszystko wie. teraz zrobi tak w lublinie i powinno byl latwiej w zdobyciu dwuch pkt. ale to jest sport rozne nie przewidziane sytuacje sie mogo zdazyc i do konca nie mozna byc pewnym kto wygra ten mecz. ja obstawilem na rzeszow" :wink:

A ja jeszcze dodam, że klaśnie w dłonie, tupnie nóżką i Rzeszów ma mecz w kieszeni :wink:

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#141 Postautor: WojtekF » 4 kwietnia 2005, o 22:40

Teraz dokonam porównania zawodników obydwu stron nie opierając się na średnich biegowych, choć uważam, że porównanie oparte na średnich biegowych też nie jest złe:

SENIORZY

Baran- On w ogóle na wyjazdach a szczególnie na lubelskim torze nie prezentował się dobrze więc nie sądzę, aby Jego zdobycz punktowa była pokaźna

Kuciapa- solidny zawodnik również na wyjazdach, ale lubelski tor jakoś średnio Mu leżał. Wydaje mi się jednak, że 2-cyfrówkę będzie Mu trudno osiągnąć

Rempała- ostatnio u Was prezentował się wyśmiennicie. Miał wówczas "dzień konia" czy może aż tak lubi Wasz tor. Sądzę, że na zdobycz 2cyfrową Go stać

Śledź- zgodzę się z przypuszczeniami, iż Śledź może cieniować w tym sezonie, jednak Waszym działaczom będzie chciał pokazać, że Wyrzucenie Jego w tamtym sezonie było niewłaściwym posunięciem. Sądzę więc, że większość swoich biegów przy al. Zygmuntowskich Śledź zakończy na 1szym miejscu

Pietraszko- to zawodnik typu "rzemieślnik", czyli taki któremu może nie szło jako juniorowi, ale swoją pracą, uporem i konsekwencją polepsza swoje umiejętności i z sezonu na sezon jeździ coraz lepiej. Sądzę, że stać Go na progresję w stosunku do sezonu 2004 a to oznacza, że może być Waszym liderem krajowym. Już podczas meczu z Rzeszowem może pokazać, że jest godnym następcą Knappa

Piszcz- zawodnik, który bardzo dobrze się spisuje szczególnie na swoim torze więc w spotkaniu z Rzeszowem stać Go na dobry rezultat

Jeleniewski- analizując jego postawę za każdym razem na początku sezonu, nie liczyłbym na Waszym miejscu na cuda. Miesiąca i Stachyrę będzie objeżdżał i to chyba wszystko, na co Go stać

Franków- ma możliwości, lecz jak zawsze u Was zawodzi. Standardowo dorobek ok. 5 punktów

STRANIERI

Max moim zdaniem jest minimalnie lepszy od Jensena, ale z uwagi na to, iż mecz rozgrywany jest w Lublinie daje minimalną przewagę Jensenowi

JUNIORZY

Szkoda, że dorobku juniorów w tym meczu nie można obstawiać na STS. Juniorzy rzeszowscy zdobędą w sumie 6 pkt, a Wasi 1 pkt.

Sądzę i życzę Wam wszystkim tego, że po 14 biegach będzie wynik 42-42
W 15-tym wystartują Jensen, Max, Pietraszko, Śledź. Jaka będzie kolejność na mecie? Nie wiem.
Pozdrawiam wszystkich!!!!

Jest super!!!

Wojtek Fan Falubazu!!!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#142 Postautor: grzesieck » 4 kwietnia 2005, o 22:50

WojtekF pisze:Sądzę i życzę Wam wszystkim tego, że po 14 biegach będzie wynik 42-42
W 15-tym wystartują Jensen, Max, Pietraszko, Śledź. Jaka będzie kolejność na mecie? Nie wiem.

Tak sie sklada, ze ja wiem:

Pietraszko 3
Max 2
Jensen 1
Śledź t :twisted:
METHANOL ADVENTURE TEAM

maloh
Szkółkowicz

#143 Postautor: maloh » 4 kwietnia 2005, o 23:07

WojtekF pisze:po 14 biegach będzie wynik 42-42

nie rób żartów - jak już ujawniasz wszystko to wszystko 8) :lol:
jeśli to faktycznie bedzie 1 mecz obu drużyn, to będzie ciekawie :)
jednak najmniej wierze w dobrą postawe... Frankowa. Coś zawsze sie chłopak nie może odnaleść nigdzie. Czemu ? nie wiem. Chyba że pora na zaskoczenie 8)

KrzyÅ›
Junior

#144 Postautor: KrzyÅ› » 4 kwietnia 2005, o 23:13

WojtkuF nie wiem dlaczego Ty i wszyscy uparcie twierdzicie, że odejście Knappa to osłabienie Lublina :shock: ? To bardzo przeciętny zawodnik (średnia w I lidze wiadoma :wink: ), więc luka jaka po nim pozostała miała charakter tylko personalny. Główną zagadką, która będzie nurtować kibiców powinna dotyczyć postawy Jensena. Jeżeli bedzie prezentował to co przed dwoma laty, mówię otwarcie - można spać spokojnie - a jeżeli nie, wówczas tu będzie pies pogrzebany.Myślę że rozpisywanie się w gazetach, na portalach i forach o wielkim osłabieniu Lublina jest grubą przesadą, gdyż to co mogło nas osłabić (a jest to brak w meczu 4-5pkt) lecz nie musiało, to brak porządnego juniora. Nikt też z tych wszechwiedzących nie wspomniał że TŻ przez większość sezonu był pozbawiony filaru w postaci Tomka Piszcza. Nie uważam też aby Daniel Jeleniewski miał kiepski początek, gdyż współpraca w zeszłym sezonie z Markiem Kępą (Stachyra robił wszystko aby zniechęcić tego chłopaka i kreować swego synia) bardzo dużo mu pomogła, czego efekty widać jak na dłoni. Co do Darka Śledzia to jestem pewien, że pojedzie bardzo dobrze i życzę mu tego.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#145 Postautor: GIGI » 4 kwietnia 2005, o 23:40

I tak Mamy lipe z Rzeszowem i tak więc po co się kłócić:);?????

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#146 Postautor: Cooper » 4 kwietnia 2005, o 23:57

Krzyś pisze: Co do Darka Śledzia to jestem pewien, że pojedzie bardzo dobrze i życzę mu tego.

Dajcie spokoj, to tak jakby rok temu Motor wystawil w meczu z Gdanskiem Darka Stenke, bo ten tez pewnie mialby cos tamtejszym dzialaczom do udowodnienia... :wink:

A D. Åš., to ja zycze co najwyzej, by lisotonosz sie z emerytura nie spoznial, i by konie rosly duze i zdrowe. 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#147 Postautor: Jasiek_Sydney » 5 kwietnia 2005, o 00:12

Baran- On w ogóle na wyjazdach a szczególnie
na lubelskim torze nie prezentował się dobrze więc nie
sądzę, aby Jego zdobycz punktowa była pokaźna

Jesli ja dobrze pamietam, to w zeszlym sezonie w Lublinie
zdobyl on 12 punktow w 5 startach, przywozac cztery
trojki i zero w ostatnim biegu. 8)

Max moim zdaniem jest minimalnie lepszy od Jensena,
ale z uwagi na to, iż mecz rozgrywany jest w Lublinie
daje minimalnÄ… przewagÄ™ Jensenowi

A moim zdaniem Jensen zna tor tak samo jak Max,
bo jest to dla niego pierwszy sezon w barwach Lublina
i nie ma zadnego handicapu w zwiazku z torem.
Moze raczej wsparcie kibicow bedzie dodatkowym
atutem...
Regards from Sydney
Jasiek

KrzyÅ›
Junior

#148 Postautor: KrzyÅ› » 5 kwietnia 2005, o 05:09

Cooper pisze:Dajcie spokoj, to tak jakby rok temu Motor wystawil w meczu z Gdanskiem Darka Stenke, bo ten tez pewnie mialby cos tamtejszym dzialaczom do udowodnienia... :wink:

A D. Åš., to ja zycze co najwyzej, by lisotonosz sie z emerytura nie spoznial, i by konie rosly duze i zdrowe. 8)

Pewnie zaliczasz się do tych, którzy pieliby z zachwytu na widok Śledzia wbitego w ogrodzenie. Ach, żygać sie chce na takich kibiców ale podjerzewam, że jedynym usprawiedliwieniem jest Twoj wiek. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#149 Postautor: jataman20 » 5 kwietnia 2005, o 07:28

wbity w ogrodzenie jak to miło wygląda;) a no i panowie po 2 pomidory i po 2 jajka na mecz;) w koncu darek z dawidem muszą coś przekąsić w czasie meczu ;)
;]

Danio

#150 Postautor: Danio » 5 kwietnia 2005, o 08:23

Może Dawid dalej jest sponsorowany przez Sipmę.

A podobno miał dostać nowiutkie motory z ramami i etc. Takie jakie chciał w Lublinie. Wygląda na to że dostał ale sam silnik i pare części to co Lublin jemu oferował. ( nowiutki motor i drugi wyremontowany) A tak się rzucał J. Stachyra że syn nie będzie jeżdził już na wyeksploatowanych motorach ojca i odejdzie bo w innym klubie dostanie dwa nowe :D a teraz w Rzeszowie jeżdzi dalej na tych samych co w Lublinie :!: