Manitou próby współpracy były podejmowane(przecież przez kilka spotkań KK i FK działał na jednym sektorze,jak może pamiętasz na początku KK siadał na łuku,później dopiero przenieśli sie do sektora FK)niestety nie wyszło,nie będę pisał z jakich powodów bo zaraz znów będzie że rzucam mięsem.Jeśli jesteś bardzo ciekawy zapraszam na PW,nie mam zamiaru robić KK koło d...y.To co robią to ich sprawa i sami za swoje działania odpowiadają. A to że mam w podpisie że Fan Klub to nie Klub Kibica to nie jest żaden atak na KK tylko chęć uświadomienia tego ludziom,bo jak zauważasz pewnie i Ty, większość w ogóle tych dwóch grup nie odróznia.Fan Klub nie chce być kojarzony z działaniami Norbiego i KK nie chce sobie przywłaszczac ich zasług jak i nie chce też żeby nasze działania były kojarzone i przywłaszczane przez KK.Ciekawe czy ktokolwiek potrafi powiedzieć co w poprzednim sezonie organizował KK a co Fan Klub.Daje sobie ręke uciąć że takich ludzi jest bardzo niewielu. FK działa spokojnie i nie robi wkoło siebie szumu.Mamy satysfakcje z tego co robimy a jak ktoś chce robic cos więcej to zapraszamy do współpracy.Robimy takie oprawy na jakie nas stać.W zdecydowanej większości wszystkie oprawy (race,baloniki,flagi,serpentyny) są finansowane z naszych kieszeni.Niewiele osób nam pomaga,ale jakoś sobie radzimy.Fan Klub w poprzednim roku było stać na tyle na ile było to widać(a częśc działań wcale nie była dla wiekszości widoczna,mimo że też kosztowała Fan Klub często sporo pracy,wysiłku i pieniędzy) my też nie mamy mennicy żeby sobie nakupić niewiadomo ile fajnych rzeczy i pokazać to na prezentacji.Każdy by chciał jak najlepiej ale niestety finanse nas ograniczają.A niektórzy niestety nawet marnuja wysiłek FK niszcząc ich pracę.
Zaznaczm,że między KK i FK nie ma żadnego konfliktu.Są prostu dwie grupy i tyle,każda działa na swoje konto,niestety ściślejsza próba współpracy raczej sie nie powiodła i nie będzie kontunuowana.
I jeszcze co do zarzutu radzia_ jeśli chodzi o rzucanie serpentyn.Serpentyny na meczu nie rzuca tylko FK,są one rozdawane również ludziom którzy są na sektorze i chca pomóc w dopingu,niestety wielokrotne prośby o skoordynowane rzucanie serpentyn nie przynoszą skutku,zawsze kilka osób musi sobie rzucic wcześniej albo później.Wszystkich sie upilnowac nie da i dlatego często nie ma takiego efektu jaki byc powinien.
edit:
Cysiek zapytam Ciebie jeszcze raz,czy to nasza wina,że nikt nawet nie zapyta o możliwości współpracy czy pomocy?? Część osób z FK ma pod swoimi postami logo Fan Klubu,czy tak trudno napisac do którejś z takich osób na PW że ma sie chęc współpracy i pomocy?? Ostatnio taką drogą trafił do FK jeden z forumowiczów nie ma z tym żadnego problemu.Wszyscy są mocni teraz w pisaniu zza monitora ale jak trzeba już coś zrobić i sie zaangażowac to zapał natychmiast mija

My nie będziemy nikogo na siłę zmuszac,żeby nam pomagał.To jest już mam nadzieje mój ostatni post na ten temat. My będziemy robić swoje na tyle na ile nas stać a jak ktoś chce pomóc i coś zmienić na lepsze to zapraszamy.
P.S.Dziękuję w imieniu Fan Klubu za wszystkie krytyczne uwagi napewno każde racjonalne pomysły w miarę możliwości rozważymy.
Pozdrawiam.