Mariusz Franków
- _piotrusss
- Kadrowicz
- _piotrusss
- Kadrowicz
Dudi napisał:
"Ile będzie jeszcze trwała ta intelektualna wymiana poglądów politycznych? Gawrzyk, czemu nie reagujesz?"
Twój post też niczego konkretnego nie wnosi do dyskusji. Moderator się znalazł ...
A konkretnie w tej kwestii. Uważam, że tak jak napisałem Franek spokojnie załapał by się w Rybniku. Mają jak na razie 3 seniorów: Chromik, Szombierski i Poważnyj oraz dwóch prawie: Szmid i Romanek. Myślę, że Franek jest zdecydowanie lepszy od obydwu.
"Ile będzie jeszcze trwała ta intelektualna wymiana poglądów politycznych? Gawrzyk, czemu nie reagujesz?"
Twój post też niczego konkretnego nie wnosi do dyskusji. Moderator się znalazł ...
A konkretnie w tej kwestii. Uważam, że tak jak napisałem Franek spokojnie załapał by się w Rybniku. Mają jak na razie 3 seniorów: Chromik, Szombierski i Poważnyj oraz dwóch prawie: Szmid i Romanek. Myślę, że Franek jest zdecydowanie lepszy od obydwu.
Talib pisze:Cholera! Już druga kwestia (po juniorze potrzebnym od zaraz), w której się zgadzamy! No, no, no. Jak tak dalej pójdzie to wkrótce trzeba będzie założyć wspólne konto, bo po co przepisywać to samo dwa razy.
Nawet trzy razy
To znaczy między Bogiem a prawdą, Knapp w ostatnim TŻ powiedział dlaczego podniósł swoje wymagania. Ponieważ był najlepszy z krajowych zawodników w drużynie. Co oczywiście nie zmienia faktu, że nie jeździł na poziomie upoważniającym oo podnoszenia wymagań. Natomiast Franków to już szczyt wszystkiego.
Talibie cieszy mnie to co piszesz...chyba juz jesteÅ› moim przyjacielem.
W kwestiach związanych z juniorem raczej ...mnie nie popierałeś ale mam prawo mieć amnezję, z racji wieku.Będę nudny i twierdzę, ze tu poniesiemy klęskę. A wracając do Franka, na nieszczęście moje, nieźle wypadł w ostatnim turnieju, czym podbił swoją pozycję. Ale na litośc Boga, kto tam jechał? Myślę, ze Szymek by był w 3. Ja bym twardo postawił sprawę i wybił mu z głowy kase, którą chce...Nie ma żadnego powodu...A jak sie nie podoba?-to dość widzenia!
Dudi napisał:
"W kwestiach związanych z juniorem raczej ...mnie nie popierałeś ale mam prawo mieć amnezję, z racji wieku."
Ależ oczywiście, że popierałem, tylko że uważałem i nadal uważam, że być może nie ma na to kasy. Co z kolei nazwałeś bełkotem. Amnezji więc póki co chyba nie masz.
"Będę nudny i twierdzę, ze tu poniesiemy klęskę. "
Już ponieśliśmy, bo harry otwarcie napisał, że nie będzie zatrudniania jakichkolwiek obcych juniorów. A taki Gomólski (też staję się nudny) by tak pięknie wyglądał w plastronie z koziołkiem... Ech, marzenia.
"W kwestiach związanych z juniorem raczej ...mnie nie popierałeś ale mam prawo mieć amnezję, z racji wieku."
Ależ oczywiście, że popierałem, tylko że uważałem i nadal uważam, że być może nie ma na to kasy. Co z kolei nazwałeś bełkotem. Amnezji więc póki co chyba nie masz.
"Będę nudny i twierdzę, ze tu poniesiemy klęskę. "
Już ponieśliśmy, bo harry otwarcie napisał, że nie będzie zatrudniania jakichkolwiek obcych juniorów. A taki Gomólski (też staję się nudny) by tak pięknie wyglądał w plastronie z koziołkiem... Ech, marzenia.
Przeczytaj to Dudi:
"Oto co toruÅ„skim „NowoÅ›ciom” powiedziaÅ‚ dyrektor Apatora, MirosÅ‚aw Batorski „Teraz przed nami negocjacje z Robertem KoÅ›ciechÄ…. JeÅ›li siÄ™ powiodÄ…, to na najbliższym posiedzeniu zarzÄ…du klubu, 13 grudnia, zastanowimy siÄ™, czy rozpocząć jeszcze rozmowy z jakimÅ› zawodnikiem z zewnÄ…trz, aby nie mieć skÅ‚adu „na styk”. Kto, zatem miaÅ‚by wzmocnić skÅ‚ad torunian? Najpoważniejszym kandydatem wydaje siÄ™ być Adrian Gomólski z Gniezna, którego bardzo poleca Jason Crump. Co prawda mÅ‚ody jeździec startu Gniezno podpisaÅ‚ już wstÄ™pnÄ… umowÄ™ ze swoim macierzystym klubem jednak jak wieść niesie z chÄ™ciÄ… przeniósÅ‚by siÄ™ do toruÅ„skiego zespoÅ‚u."
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=50819
"Oto co toruÅ„skim „NowoÅ›ciom” powiedziaÅ‚ dyrektor Apatora, MirosÅ‚aw Batorski „Teraz przed nami negocjacje z Robertem KoÅ›ciechÄ…. JeÅ›li siÄ™ powiodÄ…, to na najbliższym posiedzeniu zarzÄ…du klubu, 13 grudnia, zastanowimy siÄ™, czy rozpocząć jeszcze rozmowy z jakimÅ› zawodnikiem z zewnÄ…trz, aby nie mieć skÅ‚adu „na styk”. Kto, zatem miaÅ‚by wzmocnić skÅ‚ad torunian? Najpoważniejszym kandydatem wydaje siÄ™ być Adrian Gomólski z Gniezna, którego bardzo poleca Jason Crump. Co prawda mÅ‚ody jeździec startu Gniezno podpisaÅ‚ już wstÄ™pnÄ… umowÄ™ ze swoim macierzystym klubem jednak jak wieść niesie z chÄ™ciÄ… przeniósÅ‚by siÄ™ do toruÅ„skiego zespoÅ‚u."
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=50819
Potentaci, nie potentaci. Założyli budżet na poziomie ok. 2,7 mln PLN i będą dysponować kasą za Protasiewicza i Bajerskiego (400 000 PLN - dobrze pamiętam?), więc skoro utrzymanie Kościechy w sezonie 2005 ma kosztować ok. 500 000 PLN to ja uważam, że jest on znacznie bliżej jazdy w Toruniu niż u nas. Natomiast z Gomólskim jest trochę inna sytuacja. Miedzińskiego, czy Ząbika to on ze składu nie wygryzie, za seniora (zakładając że podpiszą z Kościechą) będzie jeździć tylko w wypadku kontuzji któregoś z seniorów. U nas miałby pewne miejsce w składzie. Droższy od Kostka nie jest, więc może by tak spróbować go ściągnąć? No chyba że próbowano, ale gość nie chciał do nas przyjść, a my nic nie wiemy.
Krzyś pisze:Zakładając pozyskanie Gomólskiego, należy rozważyć co z Kacprem i jego rozwojem? Przecież nie wystarczy na treningu pościgać sie z Klimkiem.
p.s.
no chyba ze Kacper radzilby sobie z Dawidem...
Przecież rywalizacja o miejsce w składzie to najlepszy czynnik motywujący. Obyśmy tylko takie problemy mieli, bo moze dojść do tego, że Kacper będzie jechał jako jedyny junior.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Oprocz Miedzinskiego ,Zabika Torun posiada jeszcze Marcina Jagusia i 4 juniorow po licenji wiec Gomolski nie jest im potrzebny.Chcialbym ,zeby nasz klub zakontraktowal Koscieche i Wardzale:
1.Wardzala
2.Piszcz
3.Jensen
4.Knapp
5.Kosciecha
6.D.Stachyra
7.K.Kepa
W rezerwie Truminski,Jeleniewski.Przy takim skaldzie dodatkowy junior nie jest nam potrzebny.Sadze ,ze Wardzala ma podobne wymagania jak Frankow .Zatrudnilismy tanszego obcokrajowca ,wiec mozemy wykosztowac sie na seniora(Koscieche) ,moze uda sie podpisac kontrakt na dwa lata.
Taki sklad na pewno gwarantuje nam walke o extralige co idzie w parze z frekwencjia i widowiskiem.
1.Wardzala
2.Piszcz
3.Jensen
4.Knapp
5.Kosciecha
6.D.Stachyra
7.K.Kepa
W rezerwie Truminski,Jeleniewski.Przy takim skaldzie dodatkowy junior nie jest nam potrzebny.Sadze ,ze Wardzala ma podobne wymagania jak Frankow .Zatrudnilismy tanszego obcokrajowca ,wiec mozemy wykosztowac sie na seniora(Koscieche) ,moze uda sie podpisac kontrakt na dwa lata.
Taki sklad na pewno gwarantuje nam walke o extralige co idzie w parze z frekwencjia i widowiskiem.