rob7 pisze:nasi zawodnicy? a Kacper i Jensen
Ja pitole zanim zjesz obiad najpierw wymiotujesz i mowisz ze byl niedobry?
Chyba tak bo wlasnie teraz tak robisz.
Na podsumowanie okresu traferowego i przygotowan do sezony bedzie czas przed rozpoczeciem sezonu. W trakcie ebdzie mozna powiedziec cos wiecej. Ale tak naprawde znajac ostateczny wynik druzyny bedziemy mieli moralne prawo oceniac dzilaczy.
Ja nie wiem skad taka negatywna i roszczeniowa postawa takich ludzi jak ty [jeszcze tu kolega Krzys w tym przoduje].
Placzecie jak stare baby chociaz jeszcze nic sie nie stalo. Skazujecie nasza druzyne an walke o utrzymanie, pleciecie bzdury, czepiacie sie wszystkiego a prawda jest taka ze tak naprawde TY, Ja czy 90% gowno wiemy o tym co sie dziejew klubie i zawodnikami.
Powiem wiecej mi sie nawet podoba.
Dlaczego?
W Gdnasku podano nazwiska zawodnikow z ktorymi sie rozmawia i wyszlo z tego wielkie nic.
W Zielonej Gorze szykowano prezentacje jakby conajmniej sam Hans Nielsen mial wrocic. Fabulazzini, ktorego doskonale znamy, mowil o gwiazdach zuzla jakie to maja sie pojawic. Mowil jak to sczezny i spodnie opadna w claej Polsce jak ona wielka i katolica. I co? I wielkie GOWNO. Bo nowaczyk to wzmocnienie niewielkie [lepiej chyba bylo juz dawnac szanse Sucheckiemu i Alanowi] no a jednym nowym sredniakiem-seniorem swiata nie zwojuja.
U nas w lidze silny jest Ostrow, sliny jest Rzeszow i wyglada na to ze Gorzow i my. Owszem mozemy nie wywalczyc awansu mysle ze wiekszosc z nas liczy sie z tym w tej chwili ale do jasnej cholery co w z tym spadkiem, upadkiem i mizeria w Lubleskim zuzlu? Jest niezle jakby nie patrzec.. Jest lepiej jak 2-3 lata temu a wy placzecie. Jak sie nie podoba to isc do klubu zglosic sie na Dyra i pokazac nam jak to sie robi.