Fanki, kibicki, dziewczyny i nie tylko
- _piotrusss
- Kadrowicz
http://www.rkm.rybnik.pl/fanki/018.jpg? ... 91ab0f8767
Mam nadzieje, że u nas takich kibicek nie ma
Mam nadzieje, że u nas takich kibicek nie ma
TÅ» MOTOR LUBLIN
Vince Carter
Vince Carter
_piotrusss pisze:http://www.rkm.rybnik.pl/infopage.php?id=30
eee tam .. u nas nieporównywalnie pikniejsze dzieweczki
racja Erwin
- widac ze na Slasku ten ich pyl (kopalniany nie zuzlowy!) zle wplywa na cere...
- nie to co u nas... czysta przyroda, pola, sady...
nie bez przyczyny podczas jedego z wydan Teleexpressu Orłoś przed jakimś konkursem Miss Polski, Polonia etc. powiedział, że bedzie pojedynek: Lubelszczyzna kontra reszta Polski
jak to sie mowi: cudze chwalicie swego nie znacie, sami nie wiecie (?) co posiadacie...
nie bez przyczyny podczas jedego z wydan Teleexpressu Orłoś przed jakimś konkursem Miss Polski, Polonia etc. powiedział, że bedzie pojedynek: Lubelszczyzna kontra reszta Polski
jak to sie mowi: cudze chwalicie swego nie znacie, sami nie wiecie (?) co posiadacie...
Ostatnio zmieniony 5 grudnia 2004, o 19:59 przez dannie, łącznie zmieniany 1 raz.
-
nichollsowa
mks_montex pisze:powiem tak, sport w postaci zuzla, jest tylko i wylacznie dla chlopów
O NIE !!!!!!!!! Zbulwersowałeś mnie
Fajny temacik
miłościa do żużla zostałam zarażona w wieku 4 lat ( wtedy to pociagały mnie przede wszystkim upadki, jeśli takowych w meczu nie było to zawody uważałam za stratę czasu
Mecze zuzlowe dostarczaja mi niesamowitych wrażen, których po prostu czasami nie da sie opisac slowami ( ale o tym to pewnie sami wiecie
......... ale tak naprawdę speedwayowi zawdzieczam znacznie więcej......wspaniałych przyjaaciół ( pozdro dla Fc z Ostrowa
a nawet kochanka
Tak czy siak żużel jest też dla bab
pozdrowienia dla wszystkich zwolenników kobiet na stadionie
- _piotrusss
- Kadrowicz
Erwin pisze:_piotrusss pisze:http://www.rkm.rybnik.pl/infopage.php?id=30
eee tam .. u nas nieporównywalnie pikniejsze dzieweczki
No dlatego trzeba zrobić taką galerię i pokazać światu gdzie są najładniejsze dziewczyny!
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
_piotrusss pisze:No dlatego trzeba zrobić taką galerię i pokazać światu gdzie są najładniejsze dziewczyny!
Tia, trzeba, trzeba, tylko ciekawe jak skoro do tej pory na 35 wpisów w tym temacie tylko... 1 (słownie jeden) jest autorstwa kobiety i to na dodatek z Ostrowa
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
no skoro lubelskie fanki nie przejawiaja entuzjamu do wysylania swoich zdjec to czas aby problemem zajeli sie.... Gawrzyk i Shack. przeciez robili zdjecia calej publiki na kazdym meczu wiec na pewno maja utrwalona nie jedna fanke na trybunach.
domagam sie odtajnienia zdjec! kto ze mna ?
swoja droga ciekawe czy chlopaki liczac widzow robili statystyki..... kobiet: XX mezczyzn: XXX

domagam sie odtajnienia zdjec! kto ze mna ?
swoja droga ciekawe czy chlopaki liczac widzow robili statystyki..... kobiet: XX mezczyzn: XXX

- _piotrusss
- Kadrowicz
meesha pisze:_piotrusss pisze:No dlatego trzeba zrobić taką galerię i pokazać światu gdzie są najładniejsze dziewczyny!
Tia, trzeba, trzeba, tylko ciekawe jak skoro do tej pory na 35 wpisów w tym temacie tylko... 1 (słownie jeden) jest autorstwa kobiety i to na dodatek z Ostrowa(Pozdrawiam przy okazji
) A gdzie te nasze dziewczyny ze swoimi zdjęciami
Jak przeglądałem forum Rybnika to też zbyt wiele tam kobiet nie widziałem... A jednak tych zdjęć trochę jest :]
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
Meesha nawet nie zdajesz sobie sprawy cos narobił, przez Ciebie mi sie oberwało że pierwszy pozdrowiłeś Nichollsową
Natalia pozdrawiam Cie i bardzo mocno całuje
A niektóre nasze dziewczyny już widzieliśmy,Karolina i Gosia miały swego czasu swoje fotki w profilach i nie powiem było na co popatrzeć
Teraz czas na JAG i reszte naszych niewiast
P.S.Nichollsowa również powinna sie pokazać, bo też jest co
Natalia pozdrawiam Cie i bardzo mocno całuje
A niektóre nasze dziewczyny już widzieliśmy,Karolina i Gosia miały swego czasu swoje fotki w profilach i nie powiem było na co popatrzeć
P.S.Nichollsowa również powinna sie pokazać, bo też jest co
Ostatnio zmieniony 5 grudnia 2004, o 21:59 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
mikas pisze:Meesha nawet nie zdajesz sobie sprawy cos narobił, przez Ciebie mi sie oberwało że pierwszy pozdrowiłeś Nichollsową![]()
![]()
Ups, no to narobiłem
Ano właśnie, miały ale nie zdążyłem zapisać
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
nichollsowa
chcecie zdjecia? A prosze bardzo:
http://www.gallery.handsometeam.com/dis ... at=0&pos=0
na tym zdjeciu widac wlasnie te dwie dziewczyny, o ktorych pisalem ze im sie podobalo na zuzelku:)
http://www.gallery.handsometeam.com/dis ... at=0&pos=0
na tym zdjeciu widac wlasnie te dwie dziewczyny, o ktorych pisalem ze im sie podobalo na zuzelku:)
METHANOL ADVENTURE TEAM
mikas pisze:A niektóre nasze dziewczyny już widzieliśmy,Karolina i Gosia miały swego czasu swoje fotki w profilach i nie powiem było na co popatrzećTeraz czas na JAG i reszte naszych niewiast
JAG to mozna(mozna było) zobaczyć nie raz na treningu
a tak serio to fotki narazie nie bedzie ale jak bedzie spotkanie przy piwku to przy sprzyjajacym terminie mozna bedzie poznac mnie osobiście
pozdro.,
Temat zalozony dawno, wiekszosc wypowiedzi tez dodana dawno! a ja i tak napisze
Nie zgadzam sie ze to sport tylko dla dziewczyn, mi samej zuzel przynosi bardzo duzo emocji! tylko dlaczego dziewczyny nie moga jezdzic??? żadam rownouprawnienia!!
ja bym sie bardzo chetnie nauczyla. mi osobiscie odpowiada to ze naokoło mnie prawie sami faceci, ale tak swoja droga to nie mialabym nic przeciwko zeby dzieczyny zaczely interesowac sie czyms innym niz tylko najnowszy katalog Avonu
Pozdrawiam!
Nie zgadzam sie ze to sport tylko dla dziewczyn, mi samej zuzel przynosi bardzo duzo emocji! tylko dlaczego dziewczyny nie moga jezdzic??? żadam rownouprawnienia!!
Paoolina pisze:Temat zalozony dawno, wiekszosc wypowiedzi tez dodana dawno! a ja i tak napisze![]()
Nie zgadzam sie ze to sport tylko dla dziewczyn, mi samej zuzel przynosi bardzo duzo emocji! tylko dlaczego dziewczyny nie moga jezdzic??? żadam rownouprawnienia!!ja bym sie bardzo chetnie nauczyla. mi osobiscie odpowiada to ze naokoło mnie prawie sami faceci, ale tak swoja droga to nie mialabym nic przeciwko zeby dzieczyny zaczely interesowac sie czyms innym niz tylko najnowszy katalog Avonu
Pozdrawiam!
Dopiero wstalem i wolno mysle, ale chyba nie rozumiem? Jezeli to latwe jakies, to prosze o wytlumaczenie, dziekuje
METHANOL ADVENTURE TEAM