Fanki, kibicki, dziewczyny i nie tylko

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#26 Postautor: _piotrusss » 5 grudnia 2004, o 18:10

U nas tez by się coś takiego przydało... http://www.rkm.rybnik.pl/infopage.php?id=30
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
Fire
Kontakt:

#27 Postautor: Fire » 5 grudnia 2004, o 18:23

http://www.rkm.rybnik.pl/fanki/018.jpg? ... 91ab0f8767

Mam nadzieje, że u nas takich kibicek nie ma :wink:
TÅ» MOTOR LUBLIN

Vince Carter

Awatar użytkownika
sonyicius

#28 Postautor: sonyicius » 5 grudnia 2004, o 18:32

Mojej siostry nic na mecz nie wyciagnie :D .Probowalem wszystkiego i dalej mowi NIE :!: .Takie sa "baby" :twisted:
Nie zbadane sÄ… drogi PC-ta
Numer gg:5171756
Obrazek

Awatar użytkownika
Piotrek%
Kontakt:

#29 Postautor: Piotrek% » 5 grudnia 2004, o 19:14

Zdjęcie, na którym pani obwiązała się szalem zalatuje mi troche rybą :wink:

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#30 Postautor: Erwin » 5 grudnia 2004, o 19:54

eee tam .. u nas nieporównywalnie pikniejsze dzieweczki :D

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#31 Postautor: dannie » 5 grudnia 2004, o 19:56

racja Erwin ;) - widac ze na Slasku ten ich pyl (kopalniany nie zuzlowy!) zle wplywa na cere... ;) - nie to co u nas... czysta przyroda, pola, sady...

nie bez przyczyny podczas jedego z wydan Teleexpressu Orłoś przed jakimś konkursem Miss Polski, Polonia etc. powiedział, że bedzie pojedynek: Lubelszczyzna kontra reszta Polski :D

jak to sie mowi: cudze chwalicie swego nie znacie, sami nie wiecie (?) co posiadacie... :D
Ostatnio zmieniony 5 grudnia 2004, o 19:59 przez dannie, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#32 Postautor: Erwin » 5 grudnia 2004, o 19:59

dannie pisze: ... nie to co u nas... czysta przyroda, pola, sady... 8)

... natura :wink:

nichollsowa

#33 Postautor: nichollsowa » 5 grudnia 2004, o 20:00

mks_montex pisze:powiem tak, sport w postaci zuzla, jest tylko i wylacznie dla chlopów :twisted:

O NIE !!!!!!!!! Zbulwersowałeś mnie :wink: :wink: 8)
Fajny temacik :) wieć postanowiłam dodać coś od siebie 8)
miłościa do żużla zostałam zarażona w wieku 4 lat ( wtedy to pociagały mnie przede wszystkim upadki, jeśli takowych w meczu nie było to zawody uważałam za stratę czasu :roll: :wink: ) Ta najcudowniejsza "choroba" trwa juz 15 lat i nie mam zamiaru sie z niej wyleczyć :wink:
Mecze zuzlowe dostarczaja mi niesamowitych wrażen, których po prostu czasami nie da sie opisac slowami ( ale o tym to pewnie sami wiecie 8) )
......... ale tak naprawdę speedwayowi zawdzieczam znacznie więcej......wspaniałych przyjaaciół ( pozdro dla Fc z Ostrowa :roll: 8) )
a nawet kochanka :shock: ( Micha$ masz być dla mnie lepszy :twisted: )

Tak czy siak żużel jest też dla bab :wink: i niech mi żaden facet nie próbuje udowodnić , że jest inaczej :wink: :wink:

pozdrowienia dla wszystkich zwolenników kobiet na stadionie :lol: ... a dla jednego w szczególności 8)

Awatar użytkownika
toni

#34 Postautor: toni » 5 grudnia 2004, o 20:12

[quote="Piotrek%"]Zdjęcie, na którym pani obwiązała się szalem zalatuje mi troche rybą :wink:[/quotmusi zalatywac bo przeciez sam darko śledz jest w tle :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#35 Postautor: _piotrusss » 5 grudnia 2004, o 20:41

Erwin pisze:

eee tam .. u nas nieporównywalnie pikniejsze dzieweczki :D

No dlatego trzeba zrobić taką galerię i pokazać światu gdzie są najładniejsze dziewczyny! :)
Andrzej Waligórski

meesha
Trener
Kontakt:

#36 Postautor: meesha » 5 grudnia 2004, o 21:35

_piotrusss pisze:No dlatego trzeba zrobić taką galerię i pokazać światu gdzie są najładniejsze dziewczyny! :)

Tia, trzeba, trzeba, tylko ciekawe jak skoro do tej pory na 35 wpisów w tym temacie tylko... 1 (słownie jeden) jest autorstwa kobiety i to na dodatek z Ostrowa :D (Pozdrawiam przy okazji :!: ) A gdzie te nasze dziewczyny ze swoimi zdjęciami :?:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#37 Postautor: Scream » 5 grudnia 2004, o 21:43

no skoro lubelskie fanki nie przejawiaja entuzjamu do wysylania swoich zdjec to czas aby problemem zajeli sie.... Gawrzyk i Shack. przeciez robili zdjecia calej publiki na kazdym meczu wiec na pewno maja utrwalona nie jedna fanke na trybunach.
domagam sie odtajnienia zdjec! kto ze mna ? :)

swoja droga ciekawe czy chlopaki liczac widzow robili statystyki..... kobiet: XX mezczyzn: XXX
:wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#38 Postautor: _piotrusss » 5 grudnia 2004, o 21:44

meesha pisze:
_piotrusss pisze:No dlatego trzeba zrobić taką galerię i pokazać światu gdzie są najładniejsze dziewczyny! :)

Tia, trzeba, trzeba, tylko ciekawe jak skoro do tej pory na 35 wpisów w tym temacie tylko... 1 (słownie jeden) jest autorstwa kobiety i to na dodatek z Ostrowa :D (Pozdrawiam przy okazji :!: ) A gdzie te nasze dziewczyny ze swoimi zdjęciami :?:

Jak przeglądałem forum Rybnika to też zbyt wiele tam kobiet nie widziałem... A jednak tych zdjęć trochę jest :]
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#39 Postautor: mikas » 5 grudnia 2004, o 21:53

Meesha nawet nie zdajesz sobie sprawy cos narobił, przez Ciebie mi sie oberwało że pierwszy pozdrowiłeś Nichollsową :evil: :wink: 8)
Natalia pozdrawiam Cie i bardzo mocno całuje :)
A niektóre nasze dziewczyny już widzieliśmy,Karolina i Gosia miały swego czasu swoje fotki w profilach i nie powiem było na co popatrzeć 8) Teraz czas na JAG i reszte naszych niewiast 8)
P.S.Nichollsowa również powinna sie pokazać, bo też jest co :P
Ostatnio zmieniony 5 grudnia 2004, o 21:59 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#40 Postautor: meesha » 5 grudnia 2004, o 21:59

mikas pisze:Meesha nawet nie zdajesz sobie sprawy cos narobił, przez Ciebie mi sie oberwało że pierwszy pozdrowiłeś Nichollsową :evil: :wink: 8)

Ups, no to narobiłem :oops: :oops: Już więcej nikogo pozdrawiać nie będę :wink:
A niektóre nasze dziewczyny już widzieliśmy,Karolina i Gosia miały swego czasu swoje fotki w profilach i nie powiem było na co popatrzeć 8)

Ano właśnie, miały ale nie zdążyłem zapisać :wink: Pewnie zdjęły, żeby nie wpędzać w kompleksy Józkowych panien 8) :twisted:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Gosia
Szkółkowicz

#41 Postautor: Gosia » 5 grudnia 2004, o 22:06

Ja to mówiąc szczerze chętnie pooglądałabym sobie taką galerie... ale ze zdjęciami fanów a nie fanek 8) Zdjecia z profili usunięte z różnych względów przynajmniej u mnie a Karolina przecież dalej swoje ma ;) Pozdrawiam

nichollsowa

#42 Postautor: nichollsowa » 5 grudnia 2004, o 22:13

a Ty buraku :wink: musisz od razu swoje żale na forum przelewać?? :twisted:
Meesha pozdrawiam również :!: :!: ( teraz mi sie pewnie oberwie , bo zapewne zaraz odezwie sie zazdrosna natura Mikasa :twisted: 8) :wink: )

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#43 Postautor: mikas » 5 grudnia 2004, o 22:24

:lol:
Ostatnio zmieniony 5 grudnia 2004, o 22:33 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#44 Postautor: grzesieck » 5 grudnia 2004, o 22:26

chcecie zdjecia? A prosze bardzo:

http://www.gallery.handsometeam.com/dis ... at=0&pos=0

na tym zdjeciu widac wlasnie te dwie dziewczyny, o ktorych pisalem ze im sie podobalo na zuzelku:)
METHANOL ADVENTURE TEAM

JAG
Senior

#45 Postautor: JAG » 6 grudnia 2004, o 11:41

mikas pisze:A niektóre nasze dziewczyny już widzieliśmy,Karolina i Gosia miały swego czasu swoje fotki w profilach i nie powiem było na co popatrzeć 8) Teraz czas na JAG i reszte naszych niewiast 8)

JAG to mozna(mozna było) zobaczyć nie raz na treningu :D ,za duzo dziewczyn nie przychodzi wiec drogą eliminacji mozna typować :wink:

a tak serio to fotki narazie nie bedzie ale jak bedzie spotkanie przy piwku to przy sprzyjajacym terminie mozna bedzie poznac mnie osobiście

pozdro.,

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#46 Postautor: Cooper » 6 grudnia 2004, o 18:57

spotkanie bedzie, bo teraz to juz chyba byc musi :D

(chyba najdogodniejszy okres to przerwa swieta-sylwester).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Shack
Administrator

#47 Postautor: Shack » 21 czerwca 2005, o 08:19

Na prosbe moda założyciela tematu przenosze post we właściwe miejsce dodając jeszcze pare fot :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

jeszcze raz sory mod :)

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#48 Postautor: Kiry » 21 czerwca 2005, o 08:24

nabijacz postów :lol:

Paoolina
Kontakt:

#49 Postautor: Paoolina » 21 czerwca 2005, o 10:36

Temat zalozony dawno, wiekszosc wypowiedzi tez dodana dawno! a ja i tak napisze :)
Nie zgadzam sie ze to sport tylko dla dziewczyn, mi samej zuzel przynosi bardzo duzo emocji! tylko dlaczego dziewczyny nie moga jezdzic??? żadam rownouprawnienia!! :) ja bym sie bardzo chetnie nauczyla. mi osobiscie odpowiada to ze naokoło mnie prawie sami faceci, ale tak swoja droga to nie mialabym nic przeciwko zeby dzieczyny zaczely interesowac sie czyms innym niz tylko najnowszy katalog Avonu :wink: Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#50 Postautor: grzesieck » 21 czerwca 2005, o 11:30

Paoolina pisze:Temat zalozony dawno, wiekszosc wypowiedzi tez dodana dawno! a ja i tak napisze :)
Nie zgadzam sie ze to sport tylko dla dziewczyn, mi samej zuzel przynosi bardzo duzo emocji! tylko dlaczego dziewczyny nie moga jezdzic??? żadam rownouprawnienia!! :) ja bym sie bardzo chetnie nauczyla. mi osobiscie odpowiada to ze naokoło mnie prawie sami faceci, ale tak swoja droga to nie mialabym nic przeciwko zeby dzieczyny zaczely interesowac sie czyms innym niz tylko najnowszy katalog Avonu :wink: Pozdrawiam!

Dopiero wstalem i wolno mysle, ale chyba nie rozumiem? Jezeli to latwe jakies, to prosze o wytlumaczenie, dziekuje :)
METHANOL ADVENTURE TEAM