Jakiego obco chciałbyś widziec w sezonie 2005 w TŻ-cie?

żużel w Lublinie

Obcokrajowiec 2005

Jesper Jensen
30
35%
Billy Hamil
22
26%
Matej Zagar
6
7%
K. Iversen
17
20%
David Norris
2
2%
Sam Ermolenko
3
3%
inny
6
7%

Liczba głosów: 86

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#476 Postautor: Talib » 5 grudnia 2004, o 11:56

Jensen ma zakontraktowanych 10 meczów, więc zostaje sporo miejsca do popisu dla drugiego obco szczególnie w przypadku, gdy w tych 10 spotkaniach Jesper wypadnie kiepsko. Nie wiem jak wygląda jego kontrakt, ale mam nadzieję, że nie jest to tak, że nawet gdy będzie się notorycznie pojawiał na meczach 15 minut wcześniej, kompletnie zalany z silnikiem w reklamówce to musi odjechać tych 10 spotkań. Logiczne byłoby uzależnienie tego od wyrabianych przez niego punktówek. Reasumując uważam, że jest miejsce dla drugiego obco i jest możliwa konkurencja.

Dudi
Junior

#477 Postautor: Dudi » 5 grudnia 2004, o 12:00

No koalicja antydudiowa przemówiła gromkim ale czytelnym głosem! Ban dla Dudiego! Popieram, wyrzucić, trutnia i mąciwodę. Idę zaraz do kościoła i położę się krzyżem, by mnie oszczędzono, bo czasami warto dowalić takim pseudomądralom jak wy!
Pozdrawiam swoich sprzymierzeńców, prawdziwych koneserów żużla, z wysokim IQ i czekam na bana!
Będzie spokój, cisza i... hehe, mertoryczna dyskusja!

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#478 Postautor: Talib » 5 grudnia 2004, o 12:06

Dzień dobry! Wcześnie dziś wstałeś... :) A może lepiej by brzmiało koalicja antydudijna?

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#479 Postautor: bkapusta » 5 grudnia 2004, o 12:06

A tak swoja droga mnie w tych opowiesciach o obco wpadajacych na mecz z silnikiem w reklamowce zawsze fascynowalo skad biora takie mocne reklamowki ze mozna w nich silnik nosic? U mnie na osiedlu w MarcPolu daja takie siatki ze nawet flaskzi do domu nie doniose.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#480 Postautor: Talib » 5 grudnia 2004, o 12:08

"A tak swoja droga mnie w tych opowiesciach o obco wpadajacych na mecz z silnikiem w reklamowce zawsze fascynowalo skad biora takie mocne reklamowki ze mozna w nich silnik nosic? "

Ja osobiście sądzę, że reklamówki w tych opowiesciach to jedynie symbol. W rzeczywistości taki np. Max będzie jeździł na mecze do Rzeszowa z taką ruską siatą w kratkę, która ma niezwykle dużą wytrzymałość.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#481 Postautor: bkapusta » 5 grudnia 2004, o 12:21

Talib pisze:"A tak swoja droga mnie w tych opowiesciach o obco wpadajacych na mecz z silnikiem w reklamowce zawsze fascynowalo skad biora takie mocne reklamowki ze mozna w nich silnik nosic? "

Ja osobiście sądzę, że reklamówki w tych opowiesciach to jedynie symbol. W rzeczywistości taki np. Max będzie jeździł na mecze do Rzeszowa z taką ruską siatą w kratkę, która ma niezwykle dużą wytrzymałość.

Moim zdaniem wlasnie chodzi o takie siaty... Ktos powiedzial ze Pan XXX przyjechal z silnikiem w siatce... Siatka... Potem ktos powtorzyl reklamowka i tak powstala plota;]

A wracajac juz do sedna tematu.

Mamy Jensena. Wybor wydaje sie niezly. Patrzac na statysyki byl lepszy od Petera w 2003. Peter w 2004 byl najlepszy w lidze ale wynik mial zblizony do tego z 2003. I lokate zawdzieczal temu ze zawodnicy z GP nie mogli jezdzic w I lidze. Teraz Peter ma konkurencje Maxa, Lorama i Jensena.

Co do Jespera wie ktos jak on stoi sprzetowo? Wiemy kto mu szykuje graty ale jak to jest.. Lee mial 9 motocykli [po 3 na 3 ligi i 3 na GP]. A wiadomo jak do sprawy podchodzi Jensen? Bedzie mial jakies specjalne motocykle na Polske? Zapowiadal ze bedzie trenowal u nas? Czy tylko wpadnie odwali swoje wezmie kase ?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#482 Postautor: Łoptymista » 5 grudnia 2004, o 12:54

Dudi pisze: czekam na bana!

Niedoczekanie twoje! Nie potrzebujemu tutaj żadnych męczenników zabanowanych za... sam nie wiem co.
Żeby dostać bana trzeba się postarać i b. zgrzeszyć. Być z Rzeszowa :wink: :twisted: , a nie Czechowa.

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#483 Postautor: boxing » 5 grudnia 2004, o 12:55

Talib pisze:"A tak swoja droga mnie w tych opowiesciach o obco wpadajacych na mecz z silnikiem w reklamowce zawsze fascynowalo skad biora takie mocne reklamowki ze mozna w nich silnik nosic? "

Silnik jest za ciezki - ruska siatka to wytrzyma ale dla zawodnika to za duzy wysilek przed zawodami taszczyc taka siatke :D Maxio ma pewnie w kontrakcie zagwarantowane ze klub wyposazy go w akcesoria do transportu silnika i bedzie to torba na kolkach :D
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#484 Postautor: Talib » 5 grudnia 2004, o 13:04

"Maxio ma pewnie w kontrakcie zagwarantowane ze klub wyposazy go w akcesoria do transportu silnika i bedzie to torba na kolkach"

Coś ty u nich kasa się powoli kończy, więc negocjują z Maxem, czy by mu nie wystarczył taki zgrabny wózeczek jakich używają złomiarze w Polsce. :)

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#485 Postautor: boxing » 5 grudnia 2004, o 13:14

Talib pisze:"Maxio ma pewnie w kontrakcie zagwarantowane ze klub wyposazy go w akcesoria do transportu silnika i bedzie to torba na kolkach"

Coś ty u nich kasa się powoli kończy, więc negocjują z Maxem, czy by mu nie wystarczył taki zgrabny wózeczek jakich używają złomiarze w Polsce. :)

Taki wozek to ma az dwa i to calkiem spore kola moga byc problemy zmiescic toto do samolotu :D Stawiam jednak na neseser na kolkach :D
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#486 Postautor: kezman » 5 grudnia 2004, o 13:21

Hehe widze, że bardzo przejmujecie się naszym zawodnikiem, i ogólnie naszą kasą :wink: to miłe, ale obejdzie się :lol: :wink: proponuje Wam zacząć przejmować się Waszym obcokrajowcem, który w cienko obsadzonym turnieju zajął 5 miejsce :wink:

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#487 Postautor: Talib » 5 grudnia 2004, o 13:36

"Hehe widze, że bardzo przejmujecie się naszym zawodnikiem, i ogólnie naszą kasą to miłe, ale obejdzie się"

Nie tylko u nas się martwią dziurami w waszym składzie :) .U was też, poczytaj sobie opinie Twoich kolegów na SB. Jak na razie Wasz skład nie rzuca na kolana: Max, Wilk, Rempała, Trojanowski (?), Kuciapa, Leś, Miesiąc. A co z rezerwami? Leś 2, Szyszka, Kliś i Winiarz od połowy sezonu. Jeżeli wasz klub poważnie myśli o zatrzymywaniu Łukasza Golonki w składzie to jak dla mnie oznacza, że cienko z kasą.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#488 Postautor: mikas » 5 grudnia 2004, o 13:44

Talib pisze: Jak na razie Wasz skład nie rzuca na kolana

Nasz skład natomiast mnie powalił na kolana: Jesper i Kacper Kępa, rewelacja powalczymy o e-ligę :wink: :lol:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#489 Postautor: grzesieck » 5 grudnia 2004, o 13:46

mikas pisze:
Talib pisze: Jak na razie Wasz skład nie rzuca na kolana

Nasz skład natomiast mnie powalił na kolana: Jesper i Kacper Kępa, rewelacja powalczymy o e-ligę :wink: :lol:

No, juz jedna pare na 3:3 mamy :lol:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#490 Postautor: Talib » 5 grudnia 2004, o 13:48

"Nasz skład natomiast mnie powalił na kolana: Jesper i Kacper Kępa, rewelacja powalczymy o e-ligę "

Wstań z kolan mikas! :wink: Zapomniałeś o Wronie i Bałabuchu! 8)

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#491 Postautor: mikas » 5 grudnia 2004, o 13:50

Talib pisze:"Nasz skład natomiast mnie powalił na kolana: Jesper i Kacper Kępa, rewelacja powalczymy o e-ligę "

No fakt zapomnieliśmy z Grzeskiem,że mamy jeszcze pare na 1:5 :lol:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#492 Postautor: grzesieck » 5 grudnia 2004, o 14:42

mikas pisze:
Talib pisze:"Nasz skład natomiast mnie powalił na kolana: Jesper i Kacper Kępa, rewelacja powalczymy o e-ligę "

No fakt zapomnieliśmy z Grzeskiem,że mamy jeszcze pare na 1:5 :lol:

Bardziej chyba na 0:5 niz 1:5 :lol:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#493 Postautor: Talib » 5 grudnia 2004, o 14:46

Nie róbcie z nich ofiar, któryś powinien dojechać, albo oficjalny zakaz z klubu nadmiernego odkręcania gazu i spokojnie dowiązą ten 1 punkt.

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#494 Postautor: Ar2rB » 5 grudnia 2004, o 15:00

Talib pisze:Nie róbcie z nich ofiar, któryś powinien dojechać, albo oficjalny zakaz z klubu nadmiernego odkręcania gazu i spokojnie dowiązą ten 1 punkt.

wystarczy odpowiedni przygotowany motor (coby na starcie trzeba się było odpychac nogami) i żadne zakazy nie będa potrzebne ;). Tak sobie myśle, że w klubie znalazłyby sie takie sprzęta których tak uzdatniać nie byłoby trzeba ;).

Danio

#495 Postautor: Danio » 6 grudnia 2004, o 08:23

A mnie naprawde martwi wynik -5 miejsce JENSENA w tym turnieju. Przegrał z takimi małolatami jak Risager czy Alden- w turnieju nie było wielkich nazwisk- albo Ci młodzi to przyszli mistrzowie świata i Rekiny jak wezmą Risagera to kto wie czy nie będzie to strzał w co najmniej "9" a lepszy ni ż nasz w Jespera. Teraz zastanawiam się poważnie czy nie lepiej bylo wziąść Iversena czy nawet Klingberga a nawet Zorro co Ci dwaj wylecieli z Ostrowa i Gorzowa bo byli za ciency dla nich. Ale mam nadzieje ze JENSEN pokaże swoje prawdziwe oblicze i będzie naszym niezłym straszakiem na inne kluby i obym nie mylił sie bo będzie katastrofa w przeciwnym razie jeżeli zachwycaliśmy się jego dobra średnią z sezonu 2003 a teraz plama :evil: