Jakiego obco chciałbyś widziec w sezonie 2005 w TŻ-cie?
Jensen ma zakontraktowanych 10 meczów, więc zostaje sporo miejsca do popisu dla drugiego obco szczególnie w przypadku, gdy w tych 10 spotkaniach Jesper wypadnie kiepsko. Nie wiem jak wygląda jego kontrakt, ale mam nadzieję, że nie jest to tak, że nawet gdy będzie się notorycznie pojawiał na meczach 15 minut wcześniej, kompletnie zalany z silnikiem w reklamówce to musi odjechać tych 10 spotkań. Logiczne byłoby uzależnienie tego od wyrabianych przez niego punktówek. Reasumując uważam, że jest miejsce dla drugiego obco i jest możliwa konkurencja.
No koalicja antydudiowa przemówiła gromkim ale czytelnym głosem! Ban dla Dudiego! Popieram, wyrzucić, trutnia i mąciwodę. Idę zaraz do kościoła i położę się krzyżem, by mnie oszczędzono, bo czasami warto dowalić takim pseudomądralom jak wy!
Pozdrawiam swoich sprzymierzeńców, prawdziwych koneserów żużla, z wysokim IQ i czekam na bana!
Będzie spokój, cisza i... hehe, mertoryczna dyskusja!
Pozdrawiam swoich sprzymierzeńców, prawdziwych koneserów żużla, z wysokim IQ i czekam na bana!
Będzie spokój, cisza i... hehe, mertoryczna dyskusja!
A tak swoja droga mnie w tych opowiesciach o obco wpadajacych na mecz z silnikiem w reklamowce zawsze fascynowalo skad biora takie mocne reklamowki ze mozna w nich silnik nosic? U mnie na osiedlu w MarcPolu daja takie siatki ze nawet flaskzi do domu nie doniose.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
"A tak swoja droga mnie w tych opowiesciach o obco wpadajacych na mecz z silnikiem w reklamowce zawsze fascynowalo skad biora takie mocne reklamowki ze mozna w nich silnik nosic? "
Ja osobiście sądzę, że reklamówki w tych opowiesciach to jedynie symbol. W rzeczywistości taki np. Max będzie jeździł na mecze do Rzeszowa z taką ruską siatą w kratkę, która ma niezwykle dużą wytrzymałość.
Ja osobiście sądzę, że reklamówki w tych opowiesciach to jedynie symbol. W rzeczywistości taki np. Max będzie jeździł na mecze do Rzeszowa z taką ruską siatą w kratkę, która ma niezwykle dużą wytrzymałość.
Talib pisze:"A tak swoja droga mnie w tych opowiesciach o obco wpadajacych na mecz z silnikiem w reklamowce zawsze fascynowalo skad biora takie mocne reklamowki ze mozna w nich silnik nosic? "
Moim zdaniem wlasnie chodzi o takie siaty... Ktos powiedzial ze Pan XXX przyjechal z silnikiem w siatce... Siatka... Potem ktos powtorzyl reklamowka i tak powstala plota;]
A wracajac juz do sedna tematu.
Mamy Jensena. Wybor wydaje sie niezly. Patrzac na statysyki byl lepszy od Petera w 2003. Peter w 2004 byl najlepszy w lidze ale wynik mial zblizony do tego z 2003. I lokate zawdzieczal temu ze zawodnicy z GP nie mogli jezdzic w I lidze. Teraz Peter ma konkurencje Maxa, Lorama i Jensena.
Co do Jespera wie ktos jak on stoi sprzetowo? Wiemy kto mu szykuje graty ale jak to jest.. Lee mial 9 motocykli [po 3 na 3 ligi i 3 na GP]. A wiadomo jak do sprawy podchodzi Jensen? Bedzie mial jakies specjalne motocykle na Polske? Zapowiadal ze bedzie trenowal u nas? Czy tylko wpadnie odwali swoje wezmie kase ?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
- Łoptymista
- Trener
Talib pisze:"A tak swoja droga mnie w tych opowiesciach o obco wpadajacych na mecz z silnikiem w reklamowce zawsze fascynowalo skad biora takie mocne reklamowki ze mozna w nich silnik nosic? "
Silnik jest za ciezki - ruska siatka to wytrzyma ale dla zawodnika to za duzy wysilek przed zawodami taszczyc taka siatke
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Talib pisze:"Maxio ma pewnie w kontrakcie zagwarantowane ze klub wyposazy go w akcesoria do transportu silnika i bedzie to torba na kolkach"
Coś ty u nich kasa się powoli kończy, więc negocjują z Maxem, czy by mu nie wystarczył taki zgrabny wózeczek jakich używają złomiarze w Polsce.
Taki wozek to ma az dwa i to calkiem spore kola moga byc problemy zmiescic toto do samolotu
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
"Hehe widze, że bardzo przejmujecie się naszym zawodnikiem, i ogólnie naszą kasą to miłe, ale obejdzie się"
Nie tylko u nas się martwią dziurami w waszym składzie
.U was też, poczytaj sobie opinie Twoich kolegów na SB. Jak na razie Wasz skÅ‚ad nie rzuca na kolana: Max, Wilk, RempaÅ‚a, Trojanowski (?), Kuciapa, LeÅ›, MiesiÄ…c. A co z rezerwami? LeÅ› 2, Szyszka, KliÅ› i Winiarz od poÅ‚owy sezonu. Jeżeli wasz klub poważnie myÅ›li o zatrzymywaniu Åukasza Golonki w skÅ‚adzie to jak dla mnie oznacza, że cienko z kasÄ….
Nie tylko u nas się martwią dziurami w waszym składzie
mikas pisze:Talib pisze:"Nasz skład natomiast mnie powalił na kolana: Jesper i Kacper Kępa, rewelacja powalczymy o e-ligę "
Wstań z kolan mikas!Zapomniałeś o Wronie i Bałabuchu!
No fakt zapomnieliśmy z Grzeskiem,że mamy jeszcze pare na 1:5
Bardziej chyba na 0:5 niz 1:5
METHANOL ADVENTURE TEAM
Talib pisze:Nie róbcie z nich ofiar, któryś powinien dojechać, albo oficjalny zakaz z klubu nadmiernego odkręcania gazu i spokojnie dowiązą ten 1 punkt.
wystarczy odpowiedni przygotowany motor (coby na starcie trzeba się było odpychac nogami) i żadne zakazy nie będa potrzebne
-
Danio
A mnie naprawde martwi wynik -5 miejsce JENSENA w tym turnieju. Przegrał z takimi małolatami jak Risager czy Alden- w turnieju nie było wielkich nazwisk- albo Ci młodzi to przyszli mistrzowie świata i Rekiny jak wezmą Risagera to kto wie czy nie będzie to strzał w co najmniej "9" a lepszy ni ż nasz w Jespera. Teraz zastanawiam się poważnie czy nie lepiej bylo wziąść Iversena czy nawet Klingberga a nawet Zorro co Ci dwaj wylecieli z Ostrowa i Gorzowa bo byli za ciency dla nich. Ale mam nadzieje ze JENSEN pokaże swoje prawdziwe oblicze i będzie naszym niezłym straszakiem na inne kluby i obym nie mylił sie bo będzie katastrofa w przeciwnym razie jeżeli zachwycaliśmy się jego dobra średnią z sezonu 2003 a teraz plama