Senior 2005

żużel w Lublinie

Kto powinien zasilić TŻ Lublin w sezonie 2005

Tomasz Rempała
12
10%
Karol Baran
9
8%
Tomasz Bajerski
9
8%
Krzysztof Pecyna
1
1%
Krzysztof Stojanowski
2
2%
Zbigniew Czerwiński
5
4%
Robert Wardzała
3
3%
Grzegorz Rempała
4
3%
Krzysztof Słaboń
24
21%
Piotr Åšwiderski
18
15%
Michał Robacki
2
2%
Grzegorz Kłopot
3
3%
Robert Kościecha
25
21%

Liczba głosów: 117

Wiadomość
Autor
Danio

#326 Postautor: Danio » 3 grudnia 2004, o 11:13

Zgadzam się z Tobą Zulu - ze Trumna to cienias!! i co z tego ze potenciał u niego jest skoro z realizacja u niego gorzej :D . On po prostu potrzebuje oddechu na plecach konkurenta na miejsce w składzie to wtedy przynajmniej daje z siebie dużo i potrafi z 8 punktów uciułać :lol:

Poza tym z niego znowu na inaugurację nie będzie można skorzystać- zawieszony na 3 mecze!! on powinien się leczyć bo ma nerwice :D . Jeszcze wiadomo że z Krosnem to obędziemy sie bez niego ale potem Rzeszów, Grudziądz u nas i musimy mieć kogos na miejsce jego!!
Ostatnio zmieniony 3 grudnia 2004, o 11:19 przez Danio, łącznie zmieniany 1 raz.

Danio

#327 Postautor: Danio » 3 grudnia 2004, o 11:15

osobiście watpię że Karol Baran mógłby trafic do nas- zapewne zasili ZKŻ ale gdyby jakimś cudem to byłoby extra :D :D dobrze :D hehe

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#328 Postautor: Łoptymista » 3 grudnia 2004, o 11:21

Danio pisze:osobiście watpię że Karol Baran mógłby trafic do nas- zapewne zasili ZKŻ ale gdyby jakimś cudem to byłoby extra :D :D dobrze :D hehe

Dlaczego nie?
Baaaaran potrafi pojechać jak się spasuje z torem, motorem i światem. Jeden z niewielu wolnych, którzy potrafią pojechać. Po za tym b. lubi go trener Stachyra.

Danio

#329 Postautor: Danio » 3 grudnia 2004, o 11:24

Nie zrozumiałaś mnie ! Baran w TŻ SIPMA bardzo ucieszyłbym się bo to byloby duże wzmocnienie!! Tylko jakoś nie wierze abysmy przebili kasą ofertę Zielonej Góry

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#330 Postautor: Łoptymista » 3 grudnia 2004, o 11:33

Danio pisze:Nie zrozumiałaś mnie ! Baran w TŻ SIPMA bardzo ucieszyłbym się bo to byloby duże wzmocnienie!! Tylko jakoś nie wierze abysmy przebili kasą ofertę Zielonej Góry

Zrozumiałem. Zrozumiałem.
Do poniedziałku - jak wynika z wpisu na stronie stali, możemy cieszyć się i żyć nadzieją :lol: Póżniej Bran pojawi się na naszych avatarach. :wink: albo i nie.

KrzyÅ›
Junior

#331 Postautor: KrzyÅ› » 3 grudnia 2004, o 12:05

Myślę że Baran jest trochę za słaby jak na e-ligę, a Dowhanowi potrzeba kogoś kto gwarantuje te 8-10 pkt.(zwłaszcza że jest seniorem) więc duża szansa że trafi on do Lublina. W Rzeszowie chyba panuje niezły smród skoro nie zabrali Karola na Kanary...

p.s.
może być też tak jak w zeszłym sezonie kiedy Baranek pertraktował z nami i długo zwlekał aż w końcu podpisał z Józkami...

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#332 Postautor: bkapusta » 3 grudnia 2004, o 12:08

Krzyś pisze:Myślę że Baran jest trochę za słaby jak na e-ligę, a Dowhanowi potrzeba kogoś kto gwarantuje te 8-10 pkt.(zwłaszcza że jest seniorem) więc duża szansa że trafi on do Lublina. W Rzeszowie chyba panuje niezły smród skoro nie zabrali Karola na Kanary...

p.s.
może być też tak jak w zeszłym sezonie kiedy Baranek pertraktował z nami i długo zwlekał aż w końcu podpisał z Józkami...

Karol sam zrezygnowal z wyjazdu.

Swoja droga cenie umiejetnosci Karola ale...
...no wlasnie jest jedno ale.

Chlopak ma czasami gowniarsko-gwiazdowskie zagrywki.
Boje sie czy bedzie mial na 100% profesjonalne podejscie do startow
wrazie transferu do Lublina.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

KrzyÅ›
Junior

#333 Postautor: KrzyÅ› » 3 grudnia 2004, o 12:12

Nie wiem jakie są przyczyny jego rezygnacji z takich wczasów i nie chce krakać ale wiem jedno - ja musiałbym mieć naprawdę powód aby odmówić sobie darmowych Kanarów.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#334 Postautor: Łoptymista » 3 grudnia 2004, o 12:14

Krzyś pisze:Nie wiem jakie są przyczyny jego rezygnacji z takich wczasów i nie chce krakać ale wiem jedno - ja musiałbym mieć naprawdę powód aby odmówić sobie darmowych Kanarów.

Tiaa.
Może boi się latać?

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#335 Postautor: kdsz » 3 grudnia 2004, o 12:21

8-10 to przesada. Mysle, ze w ZG liczÄ… na zawodnika w graniach 5-8 na wyjezdzie, a takim zuzlowcem jest chyba Karol Baran.

Wiekszym problemem Falubazu jest pozycja obcokrajowca. Gdzies przeczytalem [pewnie plotka], ze Zielonka stara sie o Rickardssona :shock: . Wczesniej jednak musi renegocjowac lub zerwac kontrakt z Richardsonem [przypominam - 15 zagwarantowanych spotkan w sezonie].
Ostatnio zmieniony 3 grudnia 2004, o 12:21 przez kdsz, łącznie zmieniany 1 raz.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#336 Postautor: bkapusta » 3 grudnia 2004, o 12:21

Krzyś pisze:Nie wiem jakie są przyczyny jego rezygnacji z takich wczasów i nie chce krakać ale wiem jedno - ja musiałbym mieć naprawdę powód aby odmówić sobie darmowych Kanarów.

Ja np. tez nie pojechal bym z zawodnikami z Rzeszowa na Kanary, nawet za free;]

A tak na serio to darmowe Kanary nie sa szczytem amrzen miliardow ludzi i IMO nie trzeba miec naprawde waznego powodu zeby z nich zrezygnowac.
Ja bym wolal zamiast darmowych Kanarow z Marma Rzeszow skoczyc z kobieta na weekend do Kazimierza, Krakowa albo w Bieszczady. ;] No ale Ja jestem inny. ;]
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Siwek Patataj

#337 Postautor: Siwek Patataj » 3 grudnia 2004, o 12:25

bkapusta pisze:

A tak na serio to darmowe Kanary nie sa szczytem amrzen miliardow ludzi i IMO nie trzeba miec naprawde waznego powodu zeby z nich zrezygnowac.
Ja bym wolal zamiast darmowych Kanarow z Marma Rzeszow skoczyc z kobieta na weekend do Kazimierza, Krakowa albo w Bieszczady. ;] No ale Ja jestem inny. ;]

Z Anią do Kazimierza, Krakowa lub w Bieszczady???.... bardzo chętnie :-) :-) :-) Pozdrów ją od nas :-)

lucki73

Sorki za OT.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#338 Postautor: bkapusta » 3 grudnia 2004, o 12:27

lucki73 pisze:
bkapusta pisze:

Z Anią do Kazimierza, Krakowa lub w Bieszczady???.... bardzo chętnie :-) :-) :-) Pozdrów ją od nas :-)

lucki73

Sorki za OT.

Dzieki:P

A tak w ramach OT co robicie w Sylwestra?:P Andrzejki razem nam nie wyszly ale moze jakis Sylwek sie uda;] Tylko tak jakos najlepiej w Wawie bo wlasnie sie zwolnilem z pracy i ciezki miesiac idzie;]
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

KrzyÅ›
Junior

#339 Postautor: KrzyÅ› » 3 grudnia 2004, o 12:42

bkapusta pisze:A tak na serio to darmowe Kanary nie sa szczytem amrzen miliardow ludzi i IMO nie trzeba miec naprawde waznego powodu zeby z nich zrezygnowac.

Typowe miejsca dla "warszawki"...Gratuluje gustu...Kup sobie jeszcze najnowszy model komórki, cyfrówki, dresów, zrób wietrzenie łokcia i wal śmiało z Anią w te miejsca...

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#340 Postautor: Cooper » 3 grudnia 2004, o 13:03

bkapusta pisze:
lucki73 pisze:
bkapusta pisze:

lucki73

Sorki za OT.

Dzieki:P

A tak w ramach OT co robicie w Sylwestra?:P Andrzejki razem nam nie wyszly ale moze jakis Sylwek sie uda;] Tylko tak jakos najlepiej w Wawie bo wlasnie sie zwolnilem z pracy i ciezki miesiac idzie;]

http://www.gadu-gadu.pl , polecam
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#341 Postautor: Lublin_Fan » 3 grudnia 2004, o 13:48

Jest kilka kwestii, które przemawiają za przejściem Barana do Lublina:
- wychowanek Janusza Stachyry
- jeździć potrafi
- średnia prawie 2 pkt/bieg, czyli to o czym mówi sie od paru dni
- do Zielonej Dziury miałby straaaaasznie daleko
- do Lublina ma blisko
- osłabienie wroga zza miedzy (to chyba najbardziej racjonalny powód)
- czy ZKŻ mając na koncie gotówke Kronopolu będzie szarpać sie o średniaka?

W chwili obecnej przychodzi mi na myśl tylko jeden minus: Karol = józek :?

Pozdr.

maloh
Szkółkowicz

#342 Postautor: maloh » 3 grudnia 2004, o 14:00

Łoptymista pisze:Do poniedziałku - jak wynika z wpisu na stronie stali, możemy cieszyć się i żyć nadzieją :lol: Póżniej Bran pojawi się na naszych avatarach. :wink: albo i nie.

a jeszcze 2 miesiące temu były bluzgi że to józek - a teraz w avatarach ??? :lol: :lol: :lol:
ja w to nie wierze :)
chociaż, Kościecha był odpadem , a teraz Gelo by go przyjął i na rękach nosił 8)

Vincente

#343 Postautor: Vincente » 3 grudnia 2004, o 14:23

Dokładnie. W tym roku to każdy tu najeżdżał, że Karol to józek, cienias itp., a teraz jak się pojawiła szansa, że będzie jeździł w Lublinie to sie wszyscy cieszą i jego zdjęcie by na avatary dawali... Totalna hipokryzja :)

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#344 Postautor: grzesieck » 3 grudnia 2004, o 14:31

Ale przeciez harry pisał ze kompletnie klub sie nie interesuje Baranem i za zadne skarby nie chca go widziec w TŻ-cie... Gawrzyk pisał, że to drugi Śledz, wiec chyba za wczesnie na podniecanie sie tym, ze Baran u nas wyladuje.... Chociaz ja bym nie mial nic przeciwko :twisted:
METHANOL ADVENTURE TEAM

meesha
Trener
Kontakt:

#345 Postautor: meesha » 3 grudnia 2004, o 14:32

Vincente pisze:Dokładnie. W tym roku to każdy tu najeżdżał, że Karol to józek, cienias itp., a teraz jak się pojawiła szansa, że będzie jeździł w Lublinie to sie wszyscy cieszą i jego zdjęcie by na avatary dawali... Totalna hipokryzja :)

Może i Józek ale Jaśkowy :wink: :D A poza tym przecież tylko krowa nie zmienia opinii... :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#346 Postautor: Lublin_Fan » 3 grudnia 2004, o 15:14

grzesieck pisze:Ale przeciez harry pisał ze kompletnie klub sie nie interesuje Baranem i za zadne skarby nie chca go widziec w TŻ-cie... Gawrzyk pisał, że to drugi Śledz, wiec chyba za wczesnie na podniecanie sie tym, ze Baran u nas wyladuje.... Chociaz ja bym nie mial nic przeciwko :twisted:

A może to zmyła ? ;)

Pozdr.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#347 Postautor: bkapusta » 3 grudnia 2004, o 15:21

KrzyÅ› pisze:
bkapusta pisze:A tak na serio to darmowe Kanary nie sa szczytem amrzen miliardow ludzi i IMO nie trzeba miec naprawde waznego powodu zeby z nich zrezygnowac.

Typowe miejsca dla "warszawki"...Gratuluje gustu...Kup sobie jeszcze najnowszy model komórki, cyfrówki, dresów, zrób wietrzenie łokcia i wal śmiało z Anią w te miejsca...

Hyhy nawet nie bede komentowal;]

Koniec OT ;]
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Gość

#348 Postautor: Gość » 3 grudnia 2004, o 15:24

Najlepszym rozwiązaniem by było jakby K.Baran trafił do Zielonej Góry.
Osłabiłby Rzeszów a do nas nie trafiłby żaden pryszczaty Józef.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#349 Postautor: Łoptymista » 3 grudnia 2004, o 15:34

Hollywood pisze:Najlepszym rozwiązaniem by było jakby K.Baran trafił do Zielonej Góry.
Osłabiłby Rzeszów a do nas nie trafiłby żaden pryszczaty Józef.

Mądrze gadasz. :? Bardzo mi zaimponowałeś. Bardzo. A z jakiego miasta zaakceptowałbyś ewentualne wzmocnienie łaskawco. Piszesz mądrości jakbyś miał sterydy zamiast mózgu.

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#350 Postautor: GRISZA » 3 grudnia 2004, o 16:07

grzesieck pisze:Gawrzyk pisał, że to drugi Śledz, wiec chyba za wczesnie na podniecanie sie tym, ze Baran u nas wyladuje.... Chociaz ja bym nie mial nic przeciwko :twisted:

A co to Gawrzyk jakaś wyrocznia czy co ? Nie masz swojego zdania chłopcze ?
Osobiście nie wierzę w to żeby Carlos do Was przeszedł ... I tyle ode mnie
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!