Poza tym z niego znowu na inaugurację nie będzie można skorzystać- zawieszony na 3 mecze!! on powinien się leczyć bo ma nerwice
Senior 2005
-
Danio
Zgadzam się z Tobą Zulu - ze Trumna to cienias!! i co z tego ze potenciał u niego jest skoro z realizacja u niego gorzej
. On po prostu potrzebuje oddechu na plecach konkurenta na miejsce w składzie to wtedy przynajmniej daje z siebie dużo i potrafi z 8 punktów uciułać
Poza tym z niego znowu na inaugurację nie będzie można skorzystać- zawieszony na 3 mecze!! on powinien się leczyć bo ma nerwice
. Jeszcze wiadomo że z Krosnem to obędziemy sie bez niego ale potem Rzeszów, Grudziądz u nas i musimy mieć kogos na miejsce jego!!
Ostatnio zmieniony 3 grudnia 2004, o 11:19 przez Danio, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Danio
- Łoptymista
- Trener
Danio pisze:osobiście watpię że Karol Baran mógłby trafic do nas- zapewne zasili ZKŻ ale gdyby jakimś cudem to byłoby extra![]()
dobrze
hehe
Dlaczego nie?
Baaaaran potrafi pojechać jak się spasuje z torem, motorem i światem. Jeden z niewielu wolnych, którzy potrafią pojechać. Po za tym b. lubi go trener Stachyra.
-
Danio
- Łoptymista
- Trener
Danio pisze:Nie zrozumiałaś mnie ! Baran w TŻ SIPMA bardzo ucieszyłbym się bo to byloby duże wzmocnienie!! Tylko jakoś nie wierze abysmy przebili kasą ofertę Zielonej Góry
Zrozumiałem. Zrozumiałem.
Do poniedziałku - jak wynika z wpisu na stronie stali, możemy cieszyć się i żyć nadzieją
Myślę że Baran jest trochę za słaby jak na e-ligę, a Dowhanowi potrzeba kogoś kto gwarantuje te 8-10 pkt.(zwłaszcza że jest seniorem) więc duża szansa że trafi on do Lublina. W Rzeszowie chyba panuje niezły smród skoro nie zabrali Karola na Kanary...
p.s.
może być też tak jak w zeszłym sezonie kiedy Baranek pertraktował z nami i długo zwlekał aż w końcu podpisał z Józkami...
p.s.
może być też tak jak w zeszłym sezonie kiedy Baranek pertraktował z nami i długo zwlekał aż w końcu podpisał z Józkami...
Krzyś pisze:Myślę że Baran jest trochę za słaby jak na e-ligę, a Dowhanowi potrzeba kogoś kto gwarantuje te 8-10 pkt.(zwłaszcza że jest seniorem) więc duża szansa że trafi on do Lublina. W Rzeszowie chyba panuje niezły smród skoro nie zabrali Karola na Kanary...
p.s.
Karol sam zrezygnowal z wyjazdu.
Swoja droga cenie umiejetnosci Karola ale...
...no wlasnie jest jedno ale.
Chlopak ma czasami gowniarsko-gwiazdowskie zagrywki.
Boje sie czy bedzie mial na 100% profesjonalne podejscie do startow
wrazie transferu do Lublina.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
- Łoptymista
- Trener
8-10 to przesada. Mysle, ze w ZG liczÄ… na zawodnika w graniach 5-8 na wyjezdzie, a takim zuzlowcem jest chyba Karol Baran.
Wiekszym problemem Falubazu jest pozycja obcokrajowca. Gdzies przeczytalem [pewnie plotka], ze Zielonka stara sie o Rickardssona
. Wczesniej jednak musi renegocjowac lub zerwac kontrakt z Richardsonem [przypominam - 15 zagwarantowanych spotkan w sezonie].
Wiekszym problemem Falubazu jest pozycja obcokrajowca. Gdzies przeczytalem [pewnie plotka], ze Zielonka stara sie o Rickardssona
Ostatnio zmieniony 3 grudnia 2004, o 12:21 przez kdsz, łącznie zmieniany 1 raz.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Krzyś pisze:Nie wiem jakie są przyczyny jego rezygnacji z takich wczasów i nie chce krakać ale wiem jedno - ja musiałbym mieć naprawdę powód aby odmówić sobie darmowych Kanarów.
Ja np. tez nie pojechal bym z zawodnikami z Rzeszowa na Kanary, nawet za free;]
A tak na serio to darmowe Kanary nie sa szczytem amrzen miliardow ludzi i IMO nie trzeba miec naprawde waznego powodu zeby z nich zrezygnowac.
Ja bym wolal zamiast darmowych Kanarow z Marma Rzeszow skoczyc z kobieta na weekend do Kazimierza, Krakowa albo w Bieszczady. ;] No ale Ja jestem inny. ;]
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
-
Siwek Patataj
bkapusta pisze:Krzyś pisze:Nie wiem jakie są przyczyny jego rezygnacji z takich wczasów i nie chce krakać ale wiem jedno - ja musiałbym mieć naprawdę powód aby odmówić sobie darmowych Kanarów.
A tak na serio to darmowe Kanary nie sa szczytem amrzen miliardow ludzi i IMO nie trzeba miec naprawde waznego powodu zeby z nich zrezygnowac.
Ja bym wolal zamiast darmowych Kanarow z Marma Rzeszow skoczyc z kobieta na weekend do Kazimierza, Krakowa albo w Bieszczady. ;] No ale Ja jestem inny. ;]
Z Anią do Kazimierza, Krakowa lub w Bieszczady???.... bardzo chętnie
lucki73
Sorki za OT.
lucki73 pisze:bkapusta pisze:Krzyś pisze:Nie wiem jakie są przyczyny jego rezygnacji z takich wczasów i nie chce krakać ale wiem jedno - ja musiałbym mieć naprawdę powód aby odmówić sobie darmowych Kanarów.
Z Anią do Kazimierza, Krakowa lub w Bieszczady???.... bardzo chętnie![]()
![]()
Pozdrów ją od nas
![]()
lucki73
Sorki za OT.
Dzieki:P
A tak w ramach OT co robicie w Sylwestra?:P Andrzejki razem nam nie wyszly ale moze jakis Sylwek sie uda;] Tylko tak jakos najlepiej w Wawie bo wlasnie sie zwolnilem z pracy i ciezki miesiac idzie;]
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
bkapusta pisze:A tak na serio to darmowe Kanary nie sa szczytem amrzen miliardow ludzi i IMO nie trzeba miec naprawde waznego powodu zeby z nich zrezygnowac.
Typowe miejsca dla "warszawki"...Gratuluje gustu...Kup sobie jeszcze najnowszy model komórki, cyfrówki, dresów, zrób wietrzenie łokcia i wal śmiało z Anią w te miejsca...
bkapusta pisze:lucki73 pisze:bkapusta pisze:Krzyś pisze:Nie wiem jakie są przyczyny jego rezygnacji z takich wczasów i nie chce krakać ale wiem jedno - ja musiałbym mieć naprawdę powód aby odmówić sobie darmowych Kanarów.
Z Anią do Kazimierza, Krakowa lub w Bieszczady???.... bardzo chętnie![]()
![]()
Pozdrów ją od nas
![]()
lucki73
Sorki za OT.
Dzieki:P
A tak w ramach OT co robicie w Sylwestra?:P Andrzejki razem nam nie wyszly ale moze jakis Sylwek sie uda;] Tylko tak jakos najlepiej w Wawie bo wlasnie sie zwolnilem z pracy i ciezki miesiac idzie;]
http://www.gadu-gadu.pl , polecam
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Jest kilka kwestii, które przemawiają za przejściem Barana do Lublina:
- wychowanek Janusza Stachyry
- jeździć potrafi
- średnia prawie 2 pkt/bieg, czyli to o czym mówi sie od paru dni
- do Zielonej Dziury miałby straaaaasznie daleko
- do Lublina ma blisko
- osłabienie wroga zza miedzy (to chyba najbardziej racjonalny powód)
- czy ZKŻ mając na koncie gotówke Kronopolu będzie szarpać sie o średniaka?
W chwili obecnej przychodzi mi na myśl tylko jeden minus: Karol = józek
Pozdr.
- wychowanek Janusza Stachyry
- jeździć potrafi
- średnia prawie 2 pkt/bieg, czyli to o czym mówi sie od paru dni
- do Zielonej Dziury miałby straaaaasznie daleko
- do Lublina ma blisko
- osłabienie wroga zza miedzy (to chyba najbardziej racjonalny powód)
- czy ZKŻ mając na koncie gotówke Kronopolu będzie szarpać sie o średniaka?
W chwili obecnej przychodzi mi na myśl tylko jeden minus: Karol = józek
Pozdr.
Åoptymista pisze:Do poniedziaÅ‚ku - jak wynika z wpisu na stronie stali, możemy cieszyć siÄ™ i żyć nadziejÄ…Póżniej Bran pojawi siÄ™ na naszych avatarach.
albo i nie.
a jeszcze 2 miesiące temu były bluzgi że to józek - a teraz w avatarach ???
ja w to nie wierze
chociaż, Kościecha był odpadem , a teraz Gelo by go przyjął i na rękach nosił
Vincente pisze:Dokładnie. W tym roku to każdy tu najeżdżał, że Karol to józek, cienias itp., a teraz jak się pojawiła szansa, że będzie jeździł w Lublinie to sie wszyscy cieszą i jego zdjęcie by na avatary dawali... Totalna hipokryzja
Może i Józek ale Jaśkowy
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
grzesieck pisze:Ale przeciez harry pisał ze kompletnie klub sie nie interesuje Baranem i za zadne skarby nie chca go widziec w TŻ-cie... Gawrzyk pisał, że to drugi Śledz, wiec chyba za wczesnie na podniecanie sie tym, ze Baran u nas wyladuje.... Chociaz ja bym nie mial nic przeciwko
A może to zmyła ?
Pozdr.
KrzyÅ› pisze:bkapusta pisze:A tak na serio to darmowe Kanary nie sa szczytem amrzen miliardow ludzi i IMO nie trzeba miec naprawde waznego powodu zeby z nich zrezygnowac.
Typowe miejsca dla "warszawki"...Gratuluje gustu...Kup sobie jeszcze najnowszy model komórki, cyfrówki, dresów, zrób wietrzenie łokcia i wal śmiało z Anią w te miejsca...
Hyhy nawet nie bede komentowal;]
Koniec OT ;]
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
-
Gość
- Łoptymista
- Trener
Hollywood pisze:Najlepszym rozwiązaniem by było jakby K.Baran trafił do Zielonej Góry.
Osłabiłby Rzeszów a do nas nie trafiłby żaden pryszczaty Józef.
MÄ…drze gadasz.
grzesieck pisze:Gawrzyk pisał, że to drugi Śledz, wiec chyba za wczesnie na podniecanie sie tym, ze Baran u nas wyladuje.... Chociaz ja bym nie mial nic przeciwko
A co to Gawrzyk jakaś wyrocznia czy co ? Nie masz swojego zdania chłopcze ?
Osobiście nie wierzę w to żeby Carlos do Was przeszedł ... I tyle ode mnie
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!