Senior 2005

żużel w Lublinie

Kto powinien zasilić TŻ Lublin w sezonie 2005

Tomasz Rempała
12
10%
Karol Baran
9
8%
Tomasz Bajerski
9
8%
Krzysztof Pecyna
1
1%
Krzysztof Stojanowski
2
2%
Zbigniew Czerwiński
5
4%
Robert Wardzała
3
3%
Grzegorz Rempała
4
3%
Krzysztof Słaboń
24
21%
Piotr Åšwiderski
18
15%
Michał Robacki
2
2%
Grzegorz Kłopot
3
3%
Robert Kościecha
25
21%

Liczba głosów: 117

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
! ... m@tti ... !

#301 Postautor: ! ... m@tti ... ! » 1 grudnia 2004, o 18:10

Mi tez sie w to niechce wierzyc :D Ale jestem zaaaaaa
]a Jak tak to :d
1 Kostek
2 Piszczyk
3 Trumna lub Jelen
4Grzecho
5Jesper
6 i jacys juniorzy zeby zrobili z 7 pkt
Bedzie dobrze :D

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#302 Postautor: Łoptymista » 1 grudnia 2004, o 19:12

maloh pisze:ok, ale do czego ja moge Was prowokować ?
Kościecha rozmawia/ma oferte z Waszego klubu i jest nią zainteresowany, jak bardzo, to już wie on i menago jego. Ja nie mam w tym celu żeby denerwować Was

Więcej takich informacji! Wlewasz mi miód na sercę.
Przy okazji psując wizerunek działaczy, którzy rzekomo nic, ale to nic, nie robili. No chyba, że jesteś nasłany przez GTW w TŻ :wink:

rob7
Senior

#303 Postautor: rob7 » 1 grudnia 2004, o 19:50

a dlaczego niby nas nie stać? Skoro "obco" jest tańszy, na busa kasy wydawać nie trzeba, S.P. Robert też sporo kosztował, to jedenego dobrego zawodnika nawet nasz budzet wytrzyma;
1. Kościecha
2. Piszcz
3. Knapp
4. Franków
5. Jensen
6. Stachyra
7. Kępa rez. Jeleniewski
i można próbować walczyć o e-lige, może prezes na walnym wiedział co mówi przedstawiając plany.
Sądze że warto pomyśleć o umowie z jednym dobrym mechanikiem, najlepiej zagranicznym, ceny inne jak dla całej drużyny robi i można kontrolować wypływ kasy

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#304 Postautor: mikas » 1 grudnia 2004, o 20:26

rob7 pisze:Sądze że warto pomyśleć o umowie z jednym dobrym mechanikiem, najlepiej zagranicznym, ceny inne jak dla całej drużyny robi i można kontrolować wypływ kasy

Jak już kiedyś pisałem tunerem Jespera Jensena jest Brian Karger i chyba dobrym pomysłem byłoby związanie sie właśnie z tym człowiekiem, Gdańsk w każdym razie był ze współpracy z nim zadowolony.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Snys
Zawodowiec

#305 Postautor: Snys » 1 grudnia 2004, o 20:41

czy my musimy sie dowiadywac z kim są prowadzone rozmowy od kibiców z drugiego konca Polski ???? Moze ktos potwierdzic info o romowach z Kosciechą ??

rob7
Senior

#306 Postautor: rob7 » 1 grudnia 2004, o 20:48

Karger jako tuner byłby b.dobry, zdaje się że zakończył karierę, skoro robi dla J.J to i dla całego TZ mógłby szczególnie gdyby jeszcze udało się z Kostkiem

maloh
Szkółkowicz

#308 Postautor: maloh » 1 grudnia 2004, o 23:32

widze że ze skrajności w skrajność popadacie :lol: .
Kostek rozmawia, do piątku ma podjęć decyzje czy będzie jeździł nad morzem, jeśli nie to... :(

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#309 Postautor: KubuÅ› » 2 grudnia 2004, o 09:40

Jak podaja SportoweFakty Zbigniew Czerwinski trenuje z zespolem RKM Rybnik i najprawdopodobniej ma zostac wypozyczony do tego klubu

http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=50291

Zulu
Junior

#310 Postautor: Zulu » 2 grudnia 2004, o 10:11

$Kuba$ pisze:Jak podaja SportoweFakty Zbigniew Czerwinski trenuje z zespolem RKM Rybnik i najprawdopodobniej ma zostac wypozyczony do tego klubu

http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=50291

Szkoda, bo chętnie bym go widział w Lublinie. :? :(

harry
Trener

#311 Postautor: harry » 2 grudnia 2004, o 13:27

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

meesha
Trener
Kontakt:

#312 Postautor: meesha » 2 grudnia 2004, o 13:30

harry pisze::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Czy chodzi o Kościechę? Czy też ten śmiech z zupełnie innego powodu???
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Zulu
Junior

#313 Postautor: Zulu » 2 grudnia 2004, o 13:58

A co w tym dziwnego/śmiesznego?

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#314 Postautor: Ar2rB » 2 grudnia 2004, o 14:12

Zulu pisze:

A co w tym dziwnego/śmiesznego?

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

może to chodzi o Czerwińskiego ;).

Czarek
Trener

#315 Postautor: Czarek » 2 grudnia 2004, o 14:22

Czy to uśmiechy politowania nad skutecznością działań lubelskich działaczy czy wręcz przeciwnie?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#316 Postautor: Mars » 2 grudnia 2004, o 15:23

hyhy co do Kosciechy do jest wiadome ze podpisze w Toruniu niewiem skad takie rozwazania...a co do wzmocnien to ja ciagle mysle ze bedzie to Stojanowski rozmawia z Opolem ale wydaje mi sie ze nasi dzialacze tez zlozyli mu oferte przynajmniej mam taka nadzieje..

POZDRAWIAM

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#317 Postautor: Ar2rB » 2 grudnia 2004, o 16:00

co do Czerwińskiego to na rybnickiej stronce pisze:

"W dzisiejszym wydaniu Gazety Wyborczej pojawiła się informacja o tym, iż Zbigniew Czerwiński został wypożyczony przez RKM Rybnik z częstochowskiego klubu na sezon 2005. Rybnicki Klub Motorowy dementuje tą informację. Zbigniew Czerwiński posiada ważny kontrakt z drużyną Włókniarza Częstochowa. "

wiec nic straconego ;). Z tm, że ja go nie chciałbym w lublinie .

Zulu
Junior

#318 Postautor: Zulu » 2 grudnia 2004, o 20:44

Moim zdaniem Czerwiński to bardzo dobry zawodnik. Uchodzi za rogatą duszę, ale to przecież sam Stachyra stwierdził, że ministranci na żużlu nie jeżdżą. Nie twierdzę, że byłby liderem drużyny, ale jako alternatywa dla Seby, Daniela czy nawet Franka -czemu nie? Ostatni sezon miał wprawdzie nieudany, ale w gruncie rzeczy to samo można powiedzieć o naszym Jokerze Jensenie w lidze szwedzkiej. Myślę, że w pierwszej lidze Czerwiński się odbuduje. Widziałem go w tym roku na torze w Lublinie i muszę przyznać, że pozostawił po sobie doskonałe wrażenie. Walka z Kołodziejem - po prostu miodzio!

PS: 2 pytania retoryczne:

1) Ciekawe, kto i dlaczego dziś usunął ( a może tylko przeniósł? :lol: :lol: :lol: )mój poprzedni wpis?
2) Czy Dudi przypadkiem nie miał racji pisząc o zasadach panujących na forum ?

KrzyÅ›
Junior

#319 Postautor: KrzyÅ› » 2 grudnia 2004, o 21:36

Zulu pisze:Moim zdaniem Czerwiński to bardzo dobry zawodnik. Nie twierdzę, że byłby liderem drużyny, ale jako alternatywa dla Seby, Daniela czy nawet Franka -czemu nie?

Alternatyw w drużynie mamy pod dostatkiem...Potrzebny nam zawodnik który walnie w meczu te 10 pkt. Po co nam dubler Trumińskiego, Jelenia czy Frankowa?

Zulu
Junior

#320 Postautor: Zulu » 3 grudnia 2004, o 07:14

KrzyÅ› pisze:
Zulu pisze:Moim zdaniem Czerwiński to bardzo dobry zawodnik. Nie twierdzę, że byłby liderem drużyny, ale jako alternatywa dla Seby, Daniela czy nawet Franka -czemu nie?

Alternatyw w drużynie mamy pod dostatkiem...Potrzebny nam zawodnik który walnie w meczu te 10 pkt. Po co nam dubler Trumińskiego, Jelenia czy Frankowa?

Bo Trumiński i Jeleń to średnio po 2 punkty w meczu ( przynajmniej do połowy sezonu :wink: ). Ponadto nie sądzę, żeby taki Czerwiński był dublerem któregoś z nich. Klasa sportowa duuużo lepsza, przynajmniej od Seby i Daniela. Sądzę, że byłby w stanie walić te 10 punktów w meczach (przynajmniej niektórych :wink: ) Z drugiej strony, jeżeli sprowadzenie Zbyszka do Lublina wymagałoby zbyt duzych w stosunku do jego przydatności dla druzyny nakładów finansowych, to chyba rzeczywiście lepiej pozostać przy wymienionych zawodnikach. W każdym bądź razie chciałbym go w TŻ-cie, bo myslę, że talentem i umiejętnościami nie odbiega od choćby Stojanowskiego, którego tak wielu widziałoby w naszej drużynie. Ogólnie jednak wolałbym Kościechę :wink:

wojteko
Senior

#321 Postautor: wojteko » 3 grudnia 2004, o 09:36

Zulu pisze:Bo Trumiński i Jeleń to średnio po 2 punkty w meczu ( przynajmniej do połowy sezonu )

Ty to chyba jakis nowy jestes :?: :D Gdzie takie wiadomosci wyczytales :?: Truminski do polowy sezonu to nie zrobil zadnego punktu w zadnym meczu............bo nie startowal

Zulu
Junior

#322 Postautor: Zulu » 3 grudnia 2004, o 09:50

wojteko pisze:
Zulu pisze:Bo Trumiński i Jeleń to średnio po 2 punkty w meczu ( przynajmniej do połowy sezonu )

Ty to chyba jakis nowy jestes :?: :D Gdzie takie wiadomosci wyczytales :?: Truminski do polowy sezonu to nie zrobil zadnego punktu w zadnym meczu............bo nie startowal

Ale startował dwa lata temu w pierwszoligowej Gwardii Warszawa i mniej więcej tyle punktów robił. Błysnął tylko jeden raz - na torze w Rybniku w meczu z RKM. Pisząc o nikłych zdobyczach punktowych do połowy sezonu miałem na myśli oczywiście Jeleniewskiego. Na temat Seby powinienem napisać nie tyle o połowie sezonu, ile o połowie meczu. Jak chodziłeś na mecze w tym sezonie (albo przynajmniej o nich czytałeś :wink: ) to będziesz wiedział o co biega. Ogólnie uważam, że Trumek ma bardzo duży potencjał, którego jednak do tej pory jakoś nie potrafił w pełni wykorzystać.

Siwek Patataj

#323 Postautor: Siwek Patataj » 3 grudnia 2004, o 09:57

ZBIGNIEW CZERWIŃSKI

2001 RKM Rybnik --->wyp. do Włókniarz Częstochowa (49) (e-liga) 0,891
2002 RKM Rybnik (38 ) (I liga) 1,439
2003 RKM Rybnik --->wyp. do Włókniarz Częstochowa (43) (e-liga) 1,247
2004 Włókniarz Częstochowa (47) (e-liga) 0,902

Obawiam się jednak, że nie byłby to specjalnie udany zakup, jeśli zdecydowalibyśmy się na Czerwińskiego. Przyznać trzeba, że chłopak jeździ widowiskowo, momentami nawet bardzo widowiskowo, ale skutecznością niestety nie grzeszy. Liczby nie kłamią, a z nich wynika, że byłby to zawodnik na ok. 1,500 pkt/bieg lub jak ktoś woli inaczej to 7,500 pkt/mecz. Czy taki zawodnik jest nam potrzebny, skoro mamy już takich całą plejadę? Moim zdaniem nie. Ale to moja opinia i nie każdy musi się z nią zgadzać.

lucki73

wojteko
Senior

#324 Postautor: wojteko » 3 grudnia 2004, o 10:45

Zulu pisze:Jak chodziłeś na mecze w tym sezonie (albo przynajmniej o nich czytałeś) to będziesz wiedział o co biega.

Wyobraz sobie ze bylem blizej tych sytuacji, niz Ci sie wydaje :D
pzdr wojteko

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#325 Postautor: GRISZA » 3 grudnia 2004, o 11:11

Jak udało nam się nieoficjalnie dowiedzieć w poniedziałek zapadnie decyzja odnośnie przynależności klubowej Karola Barana w sezonie 2005. Nieoficjalnie mówi się również, iż w "grę" wchodzą trzy kluby: Marma Polskie Folie Rzeszów, ZKŻ Zielona Góra oraz TŻ Lublin.

źródło http://www.stal.rzeszow.pl

No no no chłopaki :lol: :lol: :lol:
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!