]a Jak tak to :d
1 Kostek
2 Piszczyk
3 Trumna lub Jelen
4Grzecho
5Jesper
6 i jacys juniorzy zeby zrobili z 7 pkt
Bedzie dobrze
maloh pisze:ok, ale do czego ja moge Was prowokować ?
Kościecha rozmawia/ma oferte z Waszego klubu i jest nią zainteresowany, jak bardzo, to już wie on i menago jego. Ja nie mam w tym celu żeby denerwować Was
rob7 pisze:Sądze że warto pomyśleć o umowie z jednym dobrym mechanikiem, najlepiej zagranicznym, ceny inne jak dla całej drużyny robi i można kontrolować wypływ kasy
$Kuba$ pisze:Jak podaja SportoweFakty Zbigniew Czerwinski trenuje z zespolem RKM Rybnik i najprawdopodobniej ma zostac wypozyczony do tego klubu
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=50291
harry pisze::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zulu pisze:Moim zdaniem Czerwiński to bardzo dobry zawodnik. Nie twierdzę, że byłby liderem drużyny, ale jako alternatywa dla Seby, Daniela czy nawet Franka -czemu nie?
Krzyś pisze:Zulu pisze:Moim zdaniem Czerwiński to bardzo dobry zawodnik. Nie twierdzę, że byłby liderem drużyny, ale jako alternatywa dla Seby, Daniela czy nawet Franka -czemu nie?
Alternatyw w drużynie mamy pod dostatkiem...Potrzebny nam zawodnik który walnie w meczu te 10 pkt. Po co nam dubler Trumińskiego, Jelenia czy Frankowa?
wojteko pisze:Zulu pisze:Bo Trumiński i Jeleń to średnio po 2 punkty w meczu ( przynajmniej do połowy sezonu )
Ty to chyba jakis nowy jestes![]()
Gdzie takie wiadomosci wyczytales
Truminski do polowy sezonu to nie zrobil zadnego punktu w zadnym meczu............bo nie startowal
Jak udało nam się nieoficjalnie dowiedzieć w poniedziałek zapadnie decyzja odnośnie przynależności klubowej Karola Barana w sezonie 2005. Nieoficjalnie mówi się również, iż w "grę" wchodzą trzy kluby: Marma Polskie Folie Rzeszów, ZKŻ Zielona Góra oraz TŻ Lublin.