Skład na sezon 2005

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
harry
Trener

#1551 Postautor: harry » 25 listopada 2004, o 23:29

K.A.M.I.L. pisze:To ja w takim razie widzę taki składzik na sezon 2005:

1.Piszcz
2.Franków
3.Knapp
4.Trumiński/Jeleniewski
5.Jensen
6.Stachyra
7.Kępa

Sądzę, że klub nie zakupi żadnego zawodnika krajowego. Powinni dosprzętować tych zawodników i nie powinno być źle. Wziąć sie za szkółkę i za pare lat może w końcu doczekamy się klasowego juniora. Ja osobiście jestem nastawiony pozytywnie co do składu.

No właśnie! Za bardzo nie rozumiem o co walczą goście, którym ten skład sie nie podoba. Może chodziliśmy w sierpniu, wrześniu i pażdzierniku na mecze w innych wymiarach czasoprzestrzeni??? Może mi się coś śniło??? Przecież tym składem zremisowaliśmy z Gorzowem, wygraliśmy z dosprzetowionym i umotywowanym Rzeszowem (wysoko), Gdańskiem ( zmotywowanym przez Rzeszów) i z ZG ( z nożem na gardle). Nie zapominajcie, że Peter w tych meczach nie jechał lub pojechał katastrofolnie (poza ZG). Jakby tak miał jeździć Jensen to by była największa porażka. A na dobrą sprawę to nikt z naszych krajowców nie pojechał równo tych spotkań ( dobrze równo). Jak dobrze popracują ( już to robią) i ustabilizują formę to nie powinno być żle. Seba, Jelonek i Dawid zasuwają az miło i boję się czy aby nie za wcześnie zaczęli walkę o miejsce w składzie.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1552 Postautor: Cooper » 25 listopada 2004, o 23:32

no Seba z Jelonkiem, to juz w zeszlym sezonie zaczeli "walke" :D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1553 Postautor: Cooper » 25 listopada 2004, o 23:34

Sorry, za post za postem, ale jak patrze na ten sklad to... chce sie kibicowac. Lubie takie druzyny "na niespodzianke", lekko niedioceniane, czasem lekcewazone. Wole takim kibicowac niz zdecydowanym faworytom. Co nie zmienia faktu, ze lekko nam w lidze w tym sezonie nie bedzie. Szczegolnie jesli chodzi o wyjazdowe mecze.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

harry
Trener

#1554 Postautor: harry » 25 listopada 2004, o 23:40

K.A.M.I.L. pisze:To ja w takim razie widzę taki składzik na sezon 2005:

1.Piszcz
2.Franków
3.Knapp
4.Trumiński/Jeleniewski
5.Jensen
6.Stachyra
7.Kępa

Sądzę, że klub nie zakupi żadnego zawodnika krajowego. Powinni dosprzętować tych zawodników i nie powinno być źle. Wziąć sie za szkółkę i za pare lat może w końcu doczekamy się klasowego juniora. Ja osobiście jestem nastawiony pozytywnie co do składu.

A tak na marginesie to skład bym ustawił troche inaczej:
1. Jensen
2. Piszcz
3. Franków
4. Trumiński ( Jeleniewski)
5. Knapp
6. Stachyra
7. Kepa

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#1555 Postautor: ravajas » 26 listopada 2004, o 09:25

harry... a może Ułamka, bo nie podpisał w CKM i szkoda, gdyby go Ostrów łyknął

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
NaughtyBoy

#1556 Postautor: NaughtyBoy » 26 listopada 2004, o 10:51

Moje zdanie jest takie , że podstawowym zadaniem naszych klubowych działaczy jest utrzymanie składu z obecnego sezonu.Jak ktoś wcześniej wspomniał , nasi zawodnicy całkiem nieźle sobie radzili w tym sezonie to dlaczego mieli by sobie nie poradzić w następnym . Trzeba ich tylko bardzo solidnie dosprzetować . Sytuacją in plus będzie rywalizacja o miejsce w składzie Trumny i Jelonka . Chłopaki będą dawać z siebie wszystko aby nie wypaść ze składu i w sumie wcale nie jest powiedziane , że to będą tylko ci dwaj panowie . Również in plus będzie sytuacja , że Dawidek będzie podstawowym naszym juniorem . Dzięki temu chłopaczyna objeździ się i może sie w końcu przełamie i pokaże , że umie jeździć na dobrym poziomie . Jeszcze jedna sprawa trzeba w tym sezonie więcej pieniążków przeznaczyć na młodzież . Moim zdaniem jest to podstawa do budowania solidnej drużyny , która będzie oddana swoim Lubelskim kibicom . Jak historia speedwaya pokazuje (nawet nie taka odległa) duże nakłady na sprzęt i na młodzież procentują , a przykładem jest napewno drużyna atlasu wrocław .

(poprawiona ortografia - sory ale mam żółte papiery na to - hmy... może ja tu nie powinienem pisać bo dzieci się nauczą błędy robić :) )
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2004, o 16:08 przez NaughtyBoy, łącznie zmieniany 1 raz.

Danio

#1557 Postautor: Danio » 26 listopada 2004, o 12:03

Chłopczyku masz całkowitą rację i w zupełności się z Tobą zgadzam, tylko nie kalecz naszego j. polskiego- drużyny pisze się przez " u" a nie "ó" zapamiętaj 8)

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#1558 Postautor: jacur78 » 26 listopada 2004, o 13:21

Mi sie wydaje ze aby skutecznie rywalizowac z Rzeszowem Ostrowem i Gorzowem potrzebny jest nam klasowy junior na rezerwie. Taki co wrazie slabszej dyspozycji jednego z naszych seniorow z powodzeniem by go zastapil. - - Marcin Nowaczyk--

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1559 Postautor: Gelo » 26 listopada 2004, o 13:25

jacur78 pisze:Mi sie wydaje ze aby skutecznie rywalizowac z Rzeszowem Ostrowem i Gorzowem potrzebny jest nam klasowy junior na rezerwie. Taki co wrazie slabszej dyspozycji jednego z naszych seniorow z powodzeniem by go zastapil. - - Marcin Nowaczyk--

Jeżeli liczba w nicku oznacza rok urodzenia to nie dziwie się, że doświadcozny kibic to i mądrze pisze - popieram w całej rozciągłości. Niestety, nie spodziewaj się odzewu. Zaraz bedziesz musiał odpowiedziec skąd wziąć kasę. :wink:

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#1560 Postautor: jacur78 » 26 listopada 2004, o 13:39

Kase? hmmm
No skoro Ostrow na same autografy wydaje setki tysiecy, skoro Gorzow stac na Lorama skoro Rzeszow podpisuje kontrakt z Maxem, my zas kontraktujemy niedrogiego( mam nadzieje) Jensena to chocby ze wzgledu oszczednosci na stranieri (zakladam ze Peter byl drozszy) powinno nas byc stac na Nowaczyka. A Nowaczyk zapewne drogi nie jest bo skoro jezdzi w ledwo wiazacym koniec z koncem Rawiczu to pewnie zbyt wygorowanych wymagan finansowych nie ma. NIe chce przy tym bujac w oblokach bo wolalbym Hliba ale na tego zawodnika to juz w 100% nas nie stac :)

PS. 78 to rzeczywiscie rok urodzenia

Gość

#1562 Postautor: Gość » 26 listopada 2004, o 13:51

powiem wam cos!!! u nas bedzie adam pietraszk i karol baran!!

wiec skład przedstawiac sie bedzie tak:
1) Mariiusz Franków/Pietraszko
2) Karol Baran
3) Tomasz Piszcz
4) Grzegorz Knapp
5) Jesper Jensen
6) D.Stachyra
7) K.kępa do tego dorzucic Truminskiego i Jeleniewskiego i RYWALIZACJA O MIEJSCE W SKLADZIE W KONCU POWINNA SIE ZAOSTRZYC!!

KrzyÅ›
Junior

#1563 Postautor: KrzyÅ› » 26 listopada 2004, o 13:53

Gawrzyk pisze:Ja chce Hliba, nie podpisał w Gorzowie bo mu wiszą forsę, może zechce jezdzic u nas? Spłukali sie na LOrama to na Hliba forsy już nie starczy...

Marzenie ściętej głowy... Hliba z przyjemnością widziałby u siebie niejeden klub z e-ligi, więc zapomnij i zejdź na ziemię...

fenoMeN

#1564 Postautor: fenoMeN » 26 listopada 2004, o 14:02

widze tu pewna dziwna niekonsekwencje , z jeden strony gawrzyk uswiadamia wszystkich , ze nie stac nas na bajerskiego , kuciape czy puszakowskiego a tu nagle wyjezdza : ja chce hliba...moze wlasnie dlatego u nas jest jak jest...

Danio

#1565 Postautor: Danio » 26 listopada 2004, o 14:03

Dobrze powiedziane KrzyÅ›!!!
Stuknij się Gawrzyk w głowe 10 razy zanim wyskoczysz z kolejnymi wybujałymi fantazjami w głowe i nie ośmieszaj się :D
Ej mks_montex a skąd wiesz o K. Baranie i A. Pietraszko że będą u nas jeżdzili?? byłoby świetnie!! Czy to sprawdzone przez Ciebie? czy snujesz sobie takie marzenia? zwłaszcza jeżeli chodzi o K. Barana!!

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1566 Postautor: Łoptymista » 26 listopada 2004, o 14:28

Gawrzyk pisze:Ja chce Hliba, nie podpisał w Gorzowie bo mu wiszą forsę, może zechce jezdzic u nas? Spłukali sie na LOrama to na Hliba forsy już nie starczy...

To podpałeś. :twisted: 8) Nie wiesz, że Hlipek ma lub będzie miał kłopoty z nadwagą i będzie wprasowywał swoim cielskiem motory w tor??!! :shock: Całe szczęście, że u nas jest leciutki, wcale nie nabity, o areodynamicznej sylwetce stoleczek Jesper B. Jensen ;).

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

skladzik

#1567 Postautor: wojtas » 26 listopada 2004, o 16:18

Byloby naprawde dobrze gdyby udalo sie pozyskac Karola Barana, ale mysle ze to nie przejdzie, bo nawet w e-lidze moze go ktos wziac. A co do pozyskiwania zawodnikow typu Pietraszki to nie osmieszajcie sie!! Po jakie licho nam taki przecietniak?? Lepszy on na II lige!! :evil: Lepiej dac szanse naszym zawodnikom, chociazby jeleniewskiemu (chociaz i tak w niego nie wierze).

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#1568 Postautor: jas » 26 listopada 2004, o 16:34

:lol: :lol: :lol:

czy Wy na prawde nie zauwazyliscie w poscie Gawrzyka ironi?? :shock:

a poza tym to mazyc kazdemu mozna :wink:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

KrzyÅ›
Junior

#1569 Postautor: KrzyÅ› » 26 listopada 2004, o 16:42

jas pisze::lol: :lol: :lol:

wazelina........

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1570 Postautor: grzesieck » 26 listopada 2004, o 16:55

KrzyÅ› pisze:

wazelina........

oho, szykuje sie kolejna klotnia, tym razem na linii Krzys-Jas :lol:

Tak ogolnie napisze do wszystkich: Panowie, wyluzujcie troche, naprawde nie warto sie klocic, wszyscy jestesmy kibicami jednej druzyny i chcemy dla niej jak najlepiej, poprostu jedni widza sklad druzyny tak, a inni inaczej, rozne sa koncepcje, jak sie zacznie sezon zobaczymy ktora byla lepsza i wtedy bedzie mozna pisac ze "trzeba bylo zrobic tak bla bla bla". Wiadomo, ze jest sezon ogorkowy, o meczach podyskutowac nie mozemy, wiec gadamy o skladzie na przyszly sezon. Ale niepotrzebne chyba sa te wszystkie wrzuty w kierunku Gela, harry'ego, Gawrzyka, Dudiego itd. itd.

Chillout 8)
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1571 Postautor: Łoptymista » 26 listopada 2004, o 16:57

Ironia na forum?? Toż to niebywałe. Do czego to dochodzi, może jeszcze pojawi się tu jakiś cynik. Aleśmy czasów dożyli! Ironia powinna być surowo karana podobnie jak marzenia. Te ostatnie tylko rozsierdzają ludzi.

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#1573 Postautor: jas » 26 listopada 2004, o 17:22

KrzyÅ› pisze:

wazelina........

nie tyle wazelina, co po prostu nie trzeba byc wibitnie inteligentnym czlowiekiem, zeby zauwazyc nutke ironii w poscie o sprowadzeniu Hliba (pisanym przez Gawrzyka) w obecnej syuacji finansowej klubu.
:wink:
przeczytalem post Gawrzyka i nie spodziewalem sie, ze moze go ktos wziac na powaznie - a czytajac forum dalej taka mnie niespodzianka spotkala 8)
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#1574 Postautor: Ar2rB » 26 listopada 2004, o 17:31

jas pisze:przeczytalem post Gawrzyka i nie spodziewalem sie, ze moze go ktos wziac na powaznie - a czytajac forum dalej taka mnie niespodzianka spotkala 8)

miałem tam jeszcze Kołodzieja dopisac ale jak poczytałem, że niektórzy biorą wpis Gawrzyka na powaznie... coż... jak to mówi mój idol o wielu wcieleniach - kazdy kiedyś w gacie robił :lol:

Dudi
Junior

#1575 Postautor: Dudi » 26 listopada 2004, o 17:48

Widzę szczurze, ze masz dużo czasu i tak wtrącasz swoje głupawe myśli gdzie popadnie. Może poczytaj jakąś lekturę albo rozwiąż równanie z jedną niewiadomą...Czas się rozstać z forum, bo szkoda czasu ...