K.A.M.I.L. pisze:To ja w takim razie widzę taki składzik na sezon 2005:
1.Piszcz
2.Franków
3.Knapp
4.Trumiński/Jeleniewski
5.Jensen
6.Stachyra
7.Kępa
Sądzę, że klub nie zakupi żadnego zawodnika krajowego. Powinni dosprzętować tych zawodników i nie powinno być źle. Wziąć sie za szkółkę i za pare lat może w końcu doczekamy się klasowego juniora. Ja osobiście jestem nastawiony pozytywnie co do składu.
No właśnie! Za bardzo nie rozumiem o co walczą goście, którym ten skład sie nie podoba. Może chodziliśmy w sierpniu, wrześniu i pażdzierniku na mecze w innych wymiarach czasoprzestrzeni??? Może mi się coś śniło??? Przecież tym składem zremisowaliśmy z Gorzowem, wygraliśmy z dosprzetowionym i umotywowanym Rzeszowem (wysoko), Gdańskiem ( zmotywowanym przez Rzeszów) i z ZG ( z nożem na gardle). Nie zapominajcie, że Peter w tych meczach nie jechał lub pojechał katastrofolnie (poza ZG). Jakby tak miał jeździć Jensen to by była największa porażka. A na dobrą sprawę to nikt z naszych krajowców nie pojechał równo tych spotkań ( dobrze równo). Jak dobrze popracują ( już to robią) i ustabilizują formę to nie powinno być żle. Seba, Jelonek i Dawid zasuwają az miło i boję się czy aby nie za wcześnie zaczęli walkę o miejsce w składzie.