Skład na sezon 2005
...marzenia to piękna rzecz ale przy budżecie 1,2-1,3 mln. to b.dobrze będzie jak utrzyma się skład z ubiegłego roku myślę że bardziej celowe jest wzmocnienie sprzetowe oraz zatrudnie "obco" z górnej półki (Peter? Loram?) prawdopodobnie poziom 1-ligi obniży się Hlib, Buczkowski, Gomulski, Staszewski, Puszakowski, Jędrzejak będą jeżdzić w e-lidze
więc realna siła wielu zespołów znacznie się obniży przyjdzie walczyć z Rzeszowem o awans bezpośreni. Myślę że po dosprzętowieniu i zapisach w kontraktach o wspólnych treningach jest szansa. Zarząd? Trener? musi z tych inwidualistów zrobić drużynę dlatego potrzebne są wspólne treningi i wspólne zgrupowania w zimie też. Zamiast marzyć o wzmocnieniach zacznijcie marzyć o dobrym sprzęcie!!
więc realna siła wielu zespołów znacznie się obniży przyjdzie walczyć z Rzeszowem o awans bezpośreni. Myślę że po dosprzętowieniu i zapisach w kontraktach o wspólnych treningach jest szansa. Zarząd? Trener? musi z tych inwidualistów zrobić drużynę dlatego potrzebne są wspólne treningi i wspólne zgrupowania w zimie też. Zamiast marzyć o wzmocnieniach zacznijcie marzyć o dobrym sprzęcie!!
- jas
- Senior
- Kontakt:
rob7:
poziom 1 ligi sie podwyzy. wraca Rybnik gdzie raczej nie bedzie problemow finansowych, Rzeszow sie wzamcnia, chodza sluchy o transferach w Grudziadzu i Ostrowie. o awans w przyszlym roku bedzie zdecydowanie tudniej niz w tym.
poziom 1 ligi sie podwyzy. wraca Rybnik gdzie raczej nie bedzie problemow finansowych, Rzeszow sie wzamcnia, chodza sluchy o transferach w Grudziadzu i Ostrowie. o awans w przyszlym roku bedzie zdecydowanie tudniej niz w tym.
Ostatnio zmieniony 26 października 2004, o 16:49 przez jas, łącznie zmieniany 1 raz.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
Gawrzyk pisze:Gelo pisze:max3 pisze:Czy taki Frankow jest duzo drozszy od Kuciapy? nie sadze. Konskowola przejela by sponsorowanie nowego zawodnika ,a to dosc dobry sponsor .
Max coraz czesciej stwierdzam, ze piszesz to co chodzi mi po głowie - pilismy ostatnio czy co?
franków droższy od Kuciapy ?? <szok>
Zanim zacznie sie rozdzielac pieniadze reklamodawców warto zapoznać się najpierw z ich zdaniem...
To tylko luzne sugestie, płynące z dobrej woli - zaklady nie zainwestowały najlepiej - chyba nie mają kasy na dalsze wyrzucanie w błoto. A z tym Frankowem droższym od Kuciapy to chyba przejęzyczenie.
Ostatnio zmieniony 26 października 2004, o 15:48 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
jas pisze: o awans w tym roku bedzie zdecydowanie tudniej niz w tym.
no co ty, przeciez w tym bedzie latwiej niz w tym, nie to co w tym kiedy Rybnik i Tarnow byli w I lidze, w tym bedzie inaczej niz w tym...
taki maly OT
Moja koncepcja jest taka:
1. Kościecha/Jędrzejak/Słaboń/Świderski (jezeli bedzie $$$)
2. Piszcz
3. Knapp
4. Franków/Jeleniewski/Trumiński
5. Loram/Max/Karlsson/Jensen
6. Kępa
7. Stachyra
METHANOL ADVENTURE TEAM
Gawrzyk pisze:wracajac do Kosciechy to wraca z wypozyczenia. Jesli nie dogada sie z Toruniem trafia na liste transferową za 70 tyś. Chce jezdzic w klubie z amibicjami wiec pewnie z Apatorem sie nie dogada i trafi do Gdańska.
My jestesmy klubem z ambicjami
METHANOL ADVENTURE TEAM
peterix pisze:Ludzie, nie straszcie nas przyjściem Bajerskiego do Lublina!!![]()
Nawet za darmo! Zastanawiam się, jacy frajerzy go łykną do składu. Też mi gwiazda co "zdobywa" po 2 - 4 punkty w meczu na "trupach" lub kumplach z zespołu.
a czemu nie ?? Bajer by sie odbudowal i te 10 punktow w I lidze woził. Zależy tylko na jakich warunkach szuka klubu, jesli na podobnych do naszych tegorocznych seniorów to moze to jest brakujacy element ukladanki
1.wiem że moje pytanie jest trochę głupie ale kiedy dowiemy sie o pierwszych transferach? wiecie ja jestem bardzo niecierpliwy i denerwuje mnie jeśli inne kluby się wzmacniają a my myslimy co by było gdybyśmy mieli kasę na kościechę.
2.a może wiziąśc przykłąd z gdańska w tym sezonie w mało którym meczu mieli stranieri a i tak jechali wszystkich, chyba wszyscy się zgodza że dwaj naprawdę dobźi seniorzy byli by lepsi niż jeden zagraniczny i jeden przeciętniak.
3. a co słychać u Knappa i Piszcza, chętnie bym ich widział w przyszłym sezonie
4.nie piszcie błagam żebysmy zatrzymali karlssona bo to jest nie możliwe, on się dostał do GP a poza tym gdybyśmy mogli mieć zawodnika z GP wolałbym Lee może jest troszeczkę słabszy ale nie sprzedałby meczy z falubazem
2.a może wiziąśc przykłąd z gdańska w tym sezonie w mało którym meczu mieli stranieri a i tak jechali wszystkich, chyba wszyscy się zgodza że dwaj naprawdę dobźi seniorzy byli by lepsi niż jeden zagraniczny i jeden przeciętniak.
3. a co słychać u Knappa i Piszcza, chętnie bym ich widział w przyszłym sezonie
4.nie piszcie błagam żebysmy zatrzymali karlssona bo to jest nie możliwe, on się dostał do GP a poza tym gdybyśmy mogli mieć zawodnika z GP wolałbym Lee może jest troszeczkę słabszy ale nie sprzedałby meczy z falubazem
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!
- jas
- Senior
- Kontakt:
rob7:
Rybnik wraca w skladzie (w wiekszosci
) ktorym 2 lata temu wozil cala 1 lige tylko z doswiadczeniem e-ligowym, a poza tym to raczej w Rybniku kasy nie brakowalo i pewnie w tym sezonie nie zabraknie.
Rzeszow moze sie wzmocnic Dobuckim (oby nie) i raczej bedzie mial lepszego obco (oby nie Karlika)
w Ostrowie zapowiadano budowe druzyny na awans w tym roku albo w przyszlym w oparciu o Ogora (a nie wiadomo jeszcze czy odejdzie)
czy z Grudziadza odejdzie Buczek tez jeszczenie wiadomo, podobnie z Hlibem (chociaz w jego przypadku nie wierze aby nie uciekl do e-ligi)
a poniewaz my raczej nie mozemy liczyc na jakies spektaklarne transfery, to liga bedzie bardzo trdna do wygrania. moze nie tyle lepsza co bardziej wyrownana, bedzie wiecej druzn na podobnym poziomie i w czolowce moze sie zrobic ciasno.
Rybnik wraca w skladzie (w wiekszosci
Rzeszow moze sie wzmocnic Dobuckim (oby nie) i raczej bedzie mial lepszego obco (oby nie Karlika)
w Ostrowie zapowiadano budowe druzyny na awans w tym roku albo w przyszlym w oparciu o Ogora (a nie wiadomo jeszcze czy odejdzie)
czy z Grudziadza odejdzie Buczek tez jeszczenie wiadomo, podobnie z Hlibem (chociaz w jego przypadku nie wierze aby nie uciekl do e-ligi)
a poniewaz my raczej nie mozemy liczyc na jakies spektaklarne transfery, to liga bedzie bardzo trdna do wygrania. moze nie tyle lepsza co bardziej wyrownana, bedzie wiecej druzn na podobnym poziomie i w czolowce moze sie zrobic ciasno.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
Shack pisze:peterix pisze:Ludzie, nie straszcie nas przyjściem Bajerskiego do Lublina!!![]()
Nawet za darmo! Zastanawiam się, jacy frajerzy go łykną do składu. Też mi gwiazda co "zdobywa" po 2 - 4 punkty w meczu na "trupach" lub kumplach z zespołu.
a czemu nie ?? Bajer by sie odbudowal i te 10 punktow w I lidze woził. Zależy tylko na jakich warunkach szuka klubu, jesli na podobnych do naszych tegorocznych seniorów to moze to jest brakujacy element ukladanki
Ja tez uwazam ze Bajerski w 1 lidze bedzie robil dwucyfrowki. I pomimo tego nie chce go widziec u nas. Po tym co piszecie na temat Ogora zastanawiam sie czy on kazdy klub bedzie kroil na duza kase czy juz majac zapewnione lokum skupi sie na jezdzie za normalne pieniadze
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
Gość
Zgadza sie Bajerski będzie robił dwu-cyfrówki bez dwóch zdań !
tylko dla kogo ? (raczej Gorzów).
Ja bym jeszcze zaryzykował sprowadzenie Nowaczyka z Rawicza , tylko 150 tys. to nie dużo jak na dobrego juniora.
Obawiam sie o Davida , bo jak będzie miał takie problemy jak w tym roku . to kiepsko to widze , a tak była by rywalizacja między Stachyrą , Nowaczykiem a Kępą.
CO WOGÓLE SIĘ DZIEJE Z SZ.BAÅABUCHEM , DAWNO NIC NIKT O NIM NIE PISAÅ , CZYÅ»BY ZREZYGNOWAÅ ZE SPEEDWAYA ???
Ja bym jeszcze zaryzykował sprowadzenie Nowaczyka z Rawicza , tylko 150 tys. to nie dużo jak na dobrego juniora.
Obawiam sie o Davida , bo jak będzie miał takie problemy jak w tym roku . to kiepsko to widze , a tak była by rywalizacja między Stachyrą , Nowaczykiem a Kępą.
CO WOGÓLE SIĘ DZIEJE Z SZ.BAÅABUCHEM , DAWNO NIC NIKT O NIM NIE PISAÅ , CZYÅ»BY ZREZYGNOWAÅ ZE SPEEDWAYA ???
Hollywood pisze:Zgadza sie Bajerski będzie robił dwu-cyfrówki bez dwóch zdań !
O napewno nie dla Gorzowa
Stal Gorzow !
falubaz zielona gora - 1 liga 2006
falubaz zielona gora - 1 liga 2006
mowie kategoryczne STOP wszelkim planom sciagniecia do Lublina Bajerskiego! tu nie ma co bajerowac tylko potrzeba nam kogos kto ciagle chce byc lepszy, dla kogo starty w I lidze to tylko roczny epizod bo jego ambicje to ekstraliga. Bajerski to dla mnie jest juz typ zawodnika ktory bardziej kalkuluje niz mysli o skutecznej jezdzie. nadmiar spraw finansowych nad sportowymi mielismy juz w tym sezonie wiec chyba powtorka z rozrywki nam niepotrzebna.
Bajerski do GP ale nie do Lublina
Bajerski do GP ale nie do Lublina