Skład na sezon 2005

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#701 Postautor: $korzen$ » 26 października 2004, o 14:25

Gelu pic pewnie nie piliscie razem, ale moze spaliscie :lol: :P ?

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#702 Postautor: Gelo » 26 października 2004, o 14:30

$korzen$ pisze:Gelu pic pewnie nie piliscie razem, ale moze spaliscie :lol: :P ?

Nie przypominam sobie, poza tym moja orientacja jest w porzÄ…dku

rob7
Senior

#703 Postautor: rob7 » 26 października 2004, o 15:15

...marzenia to piękna rzecz ale przy budżecie 1,2-1,3 mln. to b.dobrze będzie jak utrzyma się skład z ubiegłego roku myślę że bardziej celowe jest wzmocnienie sprzetowe oraz zatrudnie "obco" z górnej półki (Peter? Loram?) prawdopodobnie poziom 1-ligi obniży się Hlib, Buczkowski, Gomulski, Staszewski, Puszakowski, Jędrzejak będą jeżdzić w e-lidze
więc realna siła wielu zespołów znacznie się obniży przyjdzie walczyć z Rzeszowem o awans bezpośreni. Myślę że po dosprzętowieniu i zapisach w kontraktach o wspólnych treningach jest szansa. Zarząd? Trener? musi z tych inwidualistów zrobić drużynę dlatego potrzebne są wspólne treningi i wspólne zgrupowania w zimie też. Zamiast marzyć o wzmocnieniach zacznijcie marzyć o dobrym sprzęcie!!

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#705 Postautor: jas » 26 października 2004, o 15:43

rob7:

poziom 1 ligi sie podwyzy. wraca Rybnik gdzie raczej nie bedzie problemow finansowych, Rzeszow sie wzamcnia, chodza sluchy o transferach w Grudziadzu i Ostrowie. o awans w przyszlym roku bedzie zdecydowanie tudniej niz w tym.
Ostatnio zmieniony 26 października 2004, o 16:49 przez jas, łącznie zmieniany 1 raz.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#706 Postautor: Gelo » 26 października 2004, o 15:43

Gawrzyk pisze:
Gelo pisze:
max3 pisze:Czy taki Frankow jest duzo drozszy od Kuciapy? nie sadze. Konskowola przejela by sponsorowanie nowego zawodnika ,a to dosc dobry sponsor .

Max coraz czesciej stwierdzam, ze piszesz to co chodzi mi po głowie - pilismy ostatnio czy co?

franków droższy od Kuciapy ?? <szok>
Zanim zacznie sie rozdzielac pieniadze reklamodawców warto zapoznać się najpierw z ich zdaniem...

To tylko luzne sugestie, płynące z dobrej woli - zaklady nie zainwestowały najlepiej - chyba nie mają kasy na dalsze wyrzucanie w błoto. A z tym Frankowem droższym od Kuciapy to chyba przejęzyczenie.
Ostatnio zmieniony 26 października 2004, o 15:48 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#707 Postautor: jas » 26 października 2004, o 15:47

a wlasnie a propos Franka. mam pytanie do kogos z kierownictwa klubu. harry pisal o zostawieniu tegorocznego skladu - czyt to dotyczy rowniez Mariusza?

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#709 Postautor: grzesieck » 26 października 2004, o 16:09

jas pisze: o awans w tym roku bedzie zdecydowanie tudniej niz w tym.

no co ty, przeciez w tym bedzie latwiej niz w tym, nie to co w tym kiedy Rybnik i Tarnow byli w I lidze, w tym bedzie inaczej niz w tym... :wink:

taki maly OT 8)

Moja koncepcja jest taka:

1. Kościecha/Jędrzejak/Słaboń/Świderski (jezeli bedzie $$$)
2. Piszcz
3. Knapp
4. Franków/Jeleniewski/Trumiński
5. Loram/Max/Karlsson/Jensen
6. Kępa
7. Stachyra
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#711 Postautor: grzesieck » 26 października 2004, o 16:23

Gawrzyk pisze:wracajac do Kosciechy to wraca z wypozyczenia. Jesli nie dogada sie z Toruniem trafia na liste transferową za 70 tyś. Chce jezdzic w klubie z amibicjami wiec pewnie z Apatorem sie nie dogada i trafi do Gdańska.

My jestesmy klubem z ambicjami :) wiec niech oleje Gdańsk :wink: Bedzie kasa - bedzie Kościecha albo inny naprawde porzadny senior.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Shack
Administrator

#713 Postautor: Shack » 26 października 2004, o 17:11

peterix pisze:Ludzie, nie straszcie nas przyjściem Bajerskiego do Lublina!! :evil:
Nawet za darmo! Zastanawiam się, jacy frajerzy go łykną do składu. Też mi gwiazda co "zdobywa" po 2 - 4 punkty w meczu na "trupach" lub kumplach z zespołu.

a czemu nie ?? Bajer by sie odbudowal i te 10 punktow w I lidze woził. Zależy tylko na jakich warunkach szuka klubu, jesli na podobnych do naszych tegorocznych seniorów to moze to jest brakujacy element ukladanki ;)

G>k>s

#714 Postautor: G>k>s » 26 października 2004, o 17:25

Kosciecha w Lublinie :lol: ,raz sportowa degradacja ,dwa skad w kase na niego wezmiecie...

Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

#715 Postautor: fcb » 26 października 2004, o 19:00

1.wiem że moje pytanie jest trochę głupie ale kiedy dowiemy sie o pierwszych transferach? wiecie ja jestem bardzo niecierpliwy i denerwuje mnie jeśli inne kluby się wzmacniają a my myslimy co by było gdybyśmy mieli kasę na kościechę. :wink:
2.a może wiziąśc przykłąd z gdańska w tym sezonie w mało którym meczu mieli stranieri a i tak jechali wszystkich, chyba wszyscy się zgodza że dwaj naprawdę dobźi seniorzy byli by lepsi niż jeden zagraniczny i jeden przeciętniak. :D
3. a co słychać u Knappa i Piszcza, chętnie bym ich widział w przyszłym sezonie :)
4.nie piszcie błagam żebysmy zatrzymali karlssona bo to jest nie możliwe, on się dostał do GP a poza tym gdybyśmy mogli mieć zawodnika z GP wolałbym Lee może jest troszeczkę słabszy ale nie sprzedałby meczy z falubazem :wink:
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!

Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

#716 Postautor: fcb » 26 października 2004, o 19:09

sory ale z tym karlssonem to się trochę pomyliłem on tylko będzie rezerwowym na GP w szwecji sory :oops: :oops: :oops:
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!

rob7
Senior

#717 Postautor: rob7 » 26 października 2004, o 20:50

JAS:

tak, tak wraca Rybnik z długami, Rzeszów się wzmacnia - kim?, Ostrów, Grudziądz transfery raczej w drugą stronę Jędrzejak do Cz-wy, Buczkowski e-liga, Puszakowski wraca do Torunia, Hlib e-liga gdzie widzisz ten wyższy poziom 1-ligi i większe trudności z awansem?

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#718 Postautor: jas » 26 października 2004, o 21:29

rob7:

Rybnik wraca w skladzie (w wiekszosci :wink:) ktorym 2 lata temu wozil cala 1 lige tylko z doswiadczeniem e-ligowym, a poza tym to raczej w Rybniku kasy nie brakowalo i pewnie w tym sezonie nie zabraknie.

Rzeszow moze sie wzmocnic Dobuckim (oby nie) i raczej bedzie mial lepszego obco (oby nie Karlika)

w Ostrowie zapowiadano budowe druzyny na awans w tym roku albo w przyszlym w oparciu o Ogora (a nie wiadomo jeszcze czy odejdzie)

czy z Grudziadza odejdzie Buczek tez jeszczenie wiadomo, podobnie z Hlibem (chociaz w jego przypadku nie wierze aby nie uciekl do e-ligi)

a poniewaz my raczej nie mozemy liczyc na jakies spektaklarne transfery, to liga bedzie bardzo trdna do wygrania. moze nie tyle lepsza co bardziej wyrownana, bedzie wiecej druzn na podobnym poziomie i w czolowce moze sie zrobic ciasno.

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#719 Postautor: boxing » 26 października 2004, o 21:32

Shack pisze:
peterix pisze:Ludzie, nie straszcie nas przyjściem Bajerskiego do Lublina!! :evil:
Nawet za darmo! Zastanawiam się, jacy frajerzy go łykną do składu. Też mi gwiazda co "zdobywa" po 2 - 4 punkty w meczu na "trupach" lub kumplach z zespołu.

a czemu nie ?? Bajer by sie odbudowal i te 10 punktow w I lidze woził. Zależy tylko na jakich warunkach szuka klubu, jesli na podobnych do naszych tegorocznych seniorów to moze to jest brakujacy element ukladanki ;)

Ja tez uwazam ze Bajerski w 1 lidze bedzie robil dwucyfrowki. I pomimo tego nie chce go widziec u nas. Po tym co piszecie na temat Ogora zastanawiam sie czy on kazdy klub bedzie kroil na duza kase czy juz majac zapewnione lokum skupi sie na jezdzie za normalne pieniadze :wink: :?: Cos chyba ostatnio maleja szanse na Koscieche, Ogor doprowadza do ruiny finansowej kluby...Zaczynam sie coraz bardziej zwracac ku Dobruckiemu - spelnia nasze oczekiwania, a skoro rozmawia z klubami potencjalnie slabszymi od nas to moze my tez bedziemy w stanie spelnic jego oczekiwania? No i coraz trudniej w Apatorze ale do tego, aby pozyskac nadzieje naszego speedwaya Karola Zabika chyba jednak jeszcze daleko :cry:
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Gość

#720 Postautor: Gość » 26 października 2004, o 22:36

Zgadza sie Bajerski będzie robił dwu-cyfrówki bez dwóch zdań !
tylko dla kogo ? (raczej Gorzów).
Ja bym jeszcze zaryzykował sprowadzenie Nowaczyka z Rawicza , tylko 150 tys. to nie dużo jak na dobrego juniora.
Obawiam sie o Davida , bo jak będzie miał takie problemy jak w tym roku . to kiepsko to widze , a tak była by rywalizacja między Stachyrą , Nowaczykiem a Kępą.
CO WOGÓLE SIĘ DZIEJE Z SZ.BAŁABUCHEM , DAWNO NIC NIKT O NIM NIE PISAŁ , CZYŻBY ZREZYGNOWAŁ ZE SPEEDWAYA ???

Awatar użytkownika
okon
Kontakt:

#721 Postautor: okon » 27 października 2004, o 01:45

Hollywood pisze:Zgadza sie Bajerski będzie robił dwu-cyfrówki bez dwóch zdań !
tylko dla kogo ? (raczej Gorzów).
Ja bym jeszcze zaryzykował sprowadzenie Nowaczyka z Rawicza , tylko 150 tys. to nie dużo jak na dobrego juniora.
Obawiam sie o Davida , bo jak będzie miał takie problemy jak w tym roku . to kiepsko to widze , a tak była by rywalizacja między Stachyrą , Nowaczykiem a Kępą.
CO WOGÓLE SIĘ DZIEJE Z SZ.BAŁABUCHEM , DAWNO NIC NIKT O NIM NIE PISAŁ , CZYŻBY ZREZYGNOWAŁ ZE SPEEDWAYA ???

O napewno nie dla Gorzowa :D w zyciu nie chcemy go tu nie na widze tego goscia za taki jeden jego cytat w meczu z Apatorem u nas w 2002 ost kolejki kiedy to nas Apator spuszcza do 1 ligi "Gdybym mogl pojechal bym wszystkie 15 biegow zeby Gorzow spadl do 1 ligi" takie chamstwa to my nie chcemy a co do Bajerskiego u was tez nie polecam :D pozdrawiam
Stal Gorzow ! :-)
falubaz zielona gora - 1 liga 2006 :P

peterix
Szkółkowicz

#723 Postautor: peterix » 27 października 2004, o 07:33

Bajerski i dwucyfrówki? chyba typu (1,u) lub (0,d) :wink:
Jak ma przyjść senior to nie po to żeby się "przełamywać" tylko zdobywać minimum 8-10 punktów.
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom

Shack
Administrator

#724 Postautor: Shack » 27 października 2004, o 09:06

Tylko ze Franke nigdy nie jezdzil w GP ;]

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#725 Postautor: Scream » 27 października 2004, o 10:09

mowie kategoryczne STOP wszelkim planom sciagniecia do Lublina Bajerskiego! tu nie ma co bajerowac tylko potrzeba nam kogos kto ciagle chce byc lepszy, dla kogo starty w I lidze to tylko roczny epizod bo jego ambicje to ekstraliga. Bajerski to dla mnie jest juz typ zawodnika ktory bardziej kalkuluje niz mysli o skutecznej jezdzie. nadmiar spraw finansowych nad sportowymi mielismy juz w tym sezonie wiec chyba powtorka z rozrywki nam niepotrzebna.
Bajerski do GP ale nie do Lublina :P
Obrazek