I cieszę się że nie awansowaliście do tej e-ligii bo dalej będziecie musieli słuchać naszych ględzeń.![]()
![]()
józek
Ględzenie jeszcze przebolejemy ale czeka nas kolejny rok józkowego gdybania. Danie firmowe - przegralismy ale jesteśmy lepsi.
Gelo pisze:Ględzenie jeszcze przebolejemy ale czeka nas kolejny rok józkowego gdybania. Danie firmowe - przegralismy ale jesteśmy lepsi.
Gelo pisze:Ja nie wolę Staszka od Franka. Ale wolę kogoś kto będzie nie tylko skuteczny ale swoim nazwiskiem przyciągnie ludzi na trybuny.
Jinxsior pisze:Co to znaczy najtrudniejszy jest pierwszy sezon w nowej druzynie??
G.Knapp jezdzi juz drugi i co??Tak naprawde to tylko walecznoscia i ambicja zaskarbil sobie kibicow, bo chyba nikt mi nie powie ze zdobyczami punktowymi.Mial byc extra liderem ktory nie schodzi ponizej 10 pkt.Rzeczywistosc zweryfikowala jego i nasze plany.
Dla tego uwazam ze Frankow nie powinien zajmowac miejsca ktore nalezy sie w tym momecie Danielowi,on w porownaniu z gwiazdorem z Pily czesto bywa na treningach.
Bimmer pisze:Nazwiska nie zawsze jeżdżą, za to zawsze kosztują.
Myślę, że np. Ostrów żałuje sprowadzenia Jędrzejaka...
Moim zdaniem, nasz Klub jest prowadzony bardzo dobrze i trudno się do czegoś przyczepić
Ja z baraży wyciągnąłem zupełnie inny wniosek niż Gelo. Uważam, że były one do wygrania pod warunkiem wykorzystania szans, które się pojawiły w Lublinie. Że można też było pojechać lepiej w ZG pokazał Jeleń.
Gelo pisze:Myślę, że np. Ostrów żałuje sprowadzenia Jędrzejaka...
Oj - chyba jedyne czego mają żałować to tylko sumy jaką wyłożyli. Sportowo Jędrzejak jednak nie zawiódł a na tle chimerycznych kolegów jeździł wręcz znakomicie. Bez niego marnie widziałbym Intar w tym roku.
lemmy pisze:Gelo pisze:Myślę, że np. Ostrów żałuje sprowadzenia Jędrzejaka...
Oj - chyba jedyne czego mają żałować to tylko sumy jaką wyłożyli. Sportowo Jędrzejak jednak nie zawiódł a na tle chimerycznych kolegów jeździł wręcz znakomicie. Bez niego marnie widziałbym Intar w tym roku.
znaczy tak - zdobywal najwiecej punktow - bo jest o klase lepszy w porownaniu z reszta zespolu
ale biorac pod uwage ile te pkt kosztowaly, to chyab jednak rozczarowanie
Jedrzejak odejsc moze co najwyzej do ekstraligi - zreszta chodza sluchy ze do Cze-wy a jesli w I lidze - to zostanie w Ostrowie
bkapusta pisze:Trzeba sie zastanowic po co nam Franek?
Zakadamy ze zostaja Piszcz, Knapp.. Czyli mamy 2 seniorow ktorzy sa ligowymi sredniakami [raz lepiej raz gorzej ale 8 ptka na mecz srednio jest;].Pozatym obco ktory powinien dorzucac kolo 12. Na juniorow nie liczymy [odrzucam mozliwosc wzmocnienia sie juniorem;], Kacper niech sie rozjezdzi. Teraz mamy nasza zelazna rezerwe lubelska: Mordel, Truminski
oraz Jeleniewski [ktoremu nalezy dac szanse - np zamiast Franka;]. Mozna szukac 2 seniorow klasy Piszcza [Slabon?;] albo jednego ekstraligowego [Dobrucki? Drabik?]. Jelsi sciagnie sie 2 takich jak Piszcz i Kanpp - to bedzie rowny sklad z obcokrajowcem liderem [prawie jak w tym roku - tylko oczywiscie lepiej;] i Franek jest nam zupelnie niepotrzebny bo w zapasie bedzie Jelen i Trumina [i raczej watpie zeby Franek chcial byc "tylko" rezerwa;].
Natomiast Jelsi lidereb bedzie senior z ekstraligi, ktos kto zapewni ponad 12ptk z KAZDYM przeciwnikiem, wspierac go bedzie Knapp, Piszcz oraz obco [moze byc taki na 8-10 dla oszczednosci;] to mamy dobrego lidera i wyrownana doswiadczona II linie. Pozostaje linia III czyli junior oraz Jelen.. i tu mozna zostawic Franka zeby Jelonek mial konkurenta wlaczacego z nim [a czasami z Knappem czy Piszczykiem;] o miejsce w skladzie. Mordela mozna wyslac do Lwowa zeby dorobil na emeryture. A Trumine sprzedac gwardi do sekscji bokserskiej.