Mariusz Franków

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Krychs
Senior

#102 Postautor: Krychs » 18 października 2004, o 00:25

Gawrzyk cała masa propozycji jest tutaj :)
http://www.zuzel.info/viewtopic.php?t=1122&start=500

Gość

#103 Postautor: Gość » 18 października 2004, o 00:25

Z ekstraligowym doświadczeniem i wynikami z sezonu 2003 Franków powinien być zawodnikim wręcz niezawodnym , tym bardziej że ma naprawde dobrego sponsora.
Niestety jego wystęy były poniżej oczekiwań.
Zawodnik tego pokroju w pierwszej lidze powienien mieć śr.meczową 9-11 ptk.

Karolina M.

#104 Postautor: Karolina M. » 18 października 2004, o 00:25

"...Wiec jesli nie Franek to kto ?..."

No wlasnie, cholera wie kto...

Krychs
Senior

#106 Postautor: Krychs » 18 października 2004, o 00:34

Zgadzam się z Hollywoodem, że Franek powinien pokazać zdecydowanie więcej dobrej, skutecznej jazdy w tym sezonie. Żaden z jego występów mnie nie oszołomił, a ciągłe tłumaczenia zawodnika problemami ze sprzętem i doborem odpowiedniego przełożenia stały się bardzo nudne... Według mnie Mariusz nie spełnił pokładanych w nim nadziei, a występy w barażach jeszcze mnie w tym utwierdziły. Jeszcze dodam do tego bardzo słabe zaangażowanie i nie częstą obecność na treningach w Lublinie.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#107 Postautor: kdsz » 18 października 2004, o 01:16

Kompletnie nie rozumiem ludzi broniących Frankowa. I na litość Boską nie porównujcie go z Knappem. Grzesiek cały ubiegły rok męczył się ze sprzętem ale ewidentnie było widać, że chłopak się stara. W przypadku Mariusza tych starań nie widziałem. Nie dość, że jeździ poniżej krytyki, to jeszcze olewa kompletnie treningi. Jak dla mnie jest pierwszym na liście do wywalenia.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#109 Postautor: kdsz » 18 października 2004, o 01:41

Najrozsadniejszy jest chyba kierunek wroclawski. WTS bedzie mialo nadmiar seniorow i kogos bedzie musialo wypozyczyc [Slabon? Swiderski?]. SÄ… jeszcze Pecyna i Stojanowski, ktorzy nie znajdÄ… miejsca w e-ligowym Gdansku, choc ten pierwszy mial wyraznie slaby sezon.
Gawrzyk pisze:a kogo na miejsce Franka ? Kogos kto bedzie musial od nowa uczyc sie lubelskiego toru ? Frank juz go troche poznał

Jelen zna ten tor jeszcze lepiej i w odroznieniu od Franka jest na kazdym treningu. Ambicji tez mu nie brakuje i tym niestety tez sie od Mariusza rozni.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

łukasz

#110 Postautor: Å‚ukasz » 18 października 2004, o 01:42

franek zostaje bez dwoch zdan!!!
drugi sezon na pewno bedzie mial lepszy. zreszta on sam nie ukrywa ze ten sezon dla niego to porazka w porownaniu z tym co prezentowal w E-lidze.
czy na prawde nie wiedzicie ze z franka bedzie jeszcze DUZO pozytku...???

Geest
Senior

#111 Postautor: Geest » 18 października 2004, o 07:35

łukasz pisze:czy na prawde nie wiedzicie ze z franka bedzie jeszcze DUZO pozytku...???

wlasnie chodzi o to, ze nie... chociaz chcialbym.

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#112 Postautor: Jinxsior » 18 października 2004, o 08:53

Gawrzyk pisze:ja nie bronie, tylko pytam kto za niego ?

Prosze ci Gawrzyk nie probuj nam wmowic ze dyr.Siwek na kolejny sezon widzi Frankowa w naszych barwach.Bo takie wlasnie mam odczucie czytajac juz drugi twoj post,"jesli nie on to kto"
Ludzie, jest cale mnustwo zawodnikow ktorze by lepiej jechali od Franka.Jesli napiszesz mi ze to duzo kosztuje to oczywiscie sie z toba zgodze,tylko mi nie pisz ze tym skladem chcemy awansowac z pierwszego miejsca,bo jest to totalna bzdura.Przypomne tylko ze w przyszlym roku nie bedzie Jelenia ktory ciagnal wynik pierwszego biegu.
Gelo dobrze napisal za Frankowa powinien jechac np.Kuciapa. To automatycznie zmniejszy sile Jozkow.A jesli nie ma sary to miejsce Frankowa zajmie Daniel.

P.S.
Jesl nie bedzie jakis znaczacych zmian w skladzie ludzie przestÄ…Å‚ przychodzic na mecze,a to podobno najwiekszy sponsor.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#113 Postautor: Gelo » 18 października 2004, o 08:58

Gawrzyk pisze:w takiej sytuacji trzeba postawic inne pytanie. a kogo na miejsce Franka ?
Kogos kto bedzie musial od nowa uczyc sie lubelskiego toru ? Frank juz go troche poznał , poznal tez te z pierwszej ligi, zaaklimatyzował sie. Grzesiek pierwszy sezon tez mial cienki...Pamietacje tez w jakich warunkach dolaczyl do zespołu.

Wiec jesli nie Franek to kto ?

Kazdy z wymienionych bedzie lepszy. Trzeba kupic takiego, ktory nie bedzie sie musiał uczyc toru, a ktory bedzie punktowałwszedzie. A i u nas, niewiele z tego wynika, ze poznał tor.

Sober
Senior

#114 Postautor: Sober » 18 października 2004, o 08:59

Gawrzyk pisze:ja nie bronie, tylko pytam kto za niego ?

Staszek, Burza, Słaboń, Świderski, Jędrzejak, Czerwiński, T.Rempała, Baran, Kuciapa ?

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#115 Postautor: GRISZA » 18 października 2004, o 09:02

Jinxsior pisze:Gelo dobrze napisal za Frankowa powinien jechac np.Kuciapa. To automatycznie zmniejszy sile Jozkow.A jesli nie ma sary to miejsce Frankowa zajmie Daniel.

bardzo mało prawdopodobny scenariusz. Maciek jeśli zostanie w pierwszej lidze to tylko w Stali Rzeszów. Jeśli odejdzie to tylko do e-ligii. Zresztą mówił już o tym nie raz. A kasy napewno nie dacie mu większej niż Marma.
Także Maciek u Was to tylko pobożne życzenie. :lol:
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Sober
Senior

#116 Postautor: Sober » 18 października 2004, o 09:05

A kasy napewno nie dacie mu większej niż Marma.

SkÄ…d ta pewnosc ?

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#117 Postautor: yamahaR1 » 18 października 2004, o 09:08

nie no nie żartujcie, franków zawiódł kompletnie i taka jest prawda niestety. To jest zawodnik który przyszedł z eligi i nie mówcie mi że on potrzebuje całego sezonu żeby poznać nasz tor i zrobić coś ze sprzętem. Do treningów sie nie przykładał a w meczach był jednym z najsłabszych ogniw. Tak jak ktoś napisał potrzebny nam zawodnik który pojedzie na wyjazd i zrobi pewne punkty a nie będzie sie uczył torów

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#118 Postautor: Jinxsior » 18 października 2004, o 09:08

Tak sobie wlasnie pomyslalem ze wlasnie wczoraj skonczyl sie sezon a my tu juz o przyszlym dyskutujemy.Moze wypadalo by troche odpoczac od zuzla :lol: :wink:

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#119 Postautor: GRISZA » 18 października 2004, o 09:12

Manback pisze:Staszek, Burza, Czerwiński

To zdarzyć się może...Choć wątpliwe mocno
Słaboń, Świderski

To zdarzyć się nie może bo nie sądze żeby Rusko ich puścił
Jędrzejak

Niby po co Ostrów wydał 350 tys zł :?: Aby wam go teraz sprzedać za ile ?? Nie stać was na tego pana
T.Rempała, Baran, Kuciapa ?

To jest po prostu niemożliwe, nidopuszczalne i niewykonalne. Sponsor nasz zapowiedział walkę o e-ligę w sezonie 2005 i ci zawodnicy będą potrzebni do tego zespołu. Może Trojan odejdzie ale też nie myśle że w waszym kierunku tylko na południe...
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#120 Postautor: Ar2rB » 18 października 2004, o 09:12

Jinxsior pisze:Tak sobie wlasnie pomyslalem ze wlasnie wczoraj skonczyl sie sezon a my tu juz o przyszlym dyskutujemy.Moze wypadalo by troche odpoczac od zuzla :lol: :wink:

zbliża sie żużlowy sezon ogórkowy :). Będzie jeszcze czas na dyskusje, spekulacje... a teraz chyba trzeba podsumować miniony sezon i.... troche odpocząć :).

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#121 Postautor: GRISZA » 18 października 2004, o 09:15

Manback pisze:
A kasy napewno nie dacie mu większej niż Marma.

SkÄ…d ta pewnosc ?

Uwierz mi. Tyle kasy ile ma dać Marma na przyszły sezon to już dawno w Rzeszowie niewidziano. Nie sądzę żeby znalazł się taki sponsor u was ? Choć nigdy nie wolno mówić nigdy :wink:

Sober
Senior

#122 Postautor: Sober » 18 października 2004, o 09:17

Słaboń, Świderski
To zdarzyć się nie może bo nie sądze żeby Rusko ich puścił

Na wypożyczenie - tak
Jędrzejak
Niby po co Ostrów wydał 350 tys zł :?: Aby wam go teraz sprzedać za ile ?? Nie stać was na tego pana

Nie no, co ja widze, czyżby rzeszowiacy znali nasz budżet lepiej niż my?
T.Rempała, Baran, Kuciapa ?
To jest po prostu niemożliwe, nidopuszczalne i niewykonalne. Sponsor nasz zapowiedział walkę o e-ligę w sezonie 2005 i ci zawodnicy będą potrzebni do tego zespołu. Może Trojan odejdzie ale też nie myśle że w waszym kierunku tylko na południe...

Zobaczymy.... lol
A więc już sie zaczyna wywyższanie i nędzne gadanie Józków.... Szkoda ze nie awansowalismy do tej eligi :wink:

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#123 Postautor: Ar2rB » 18 października 2004, o 09:21

Manback pisze:A więc już sie zaczyna wywyższanie i nędzne gadanie Józków.... Szkoda ze nie awansowalismy do tej eligi :wink:

znając operatywność Józkowych działaczy to... tradycyjnie mogą obudzić sie z "ręką w nocniku".

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#124 Postautor: GRISZA » 18 października 2004, o 09:27

Manback pisze:A więc już sie zaczyna wywyższanie i nędzne gadanie Józków.... Szkoda ze nie awansowalismy do tej eligi :wink:

Ogarnia mnie śmiech. :lol: Jakie wywyższanie i nędzne gadanie. Tylko wyrażam swoją opinię. Lecz widzę że dla ciebie każda inna niż Twoja jest od razu nędzna... No to życzę Ci powodzenia z takim myśleniem w życiu.
Tak samo nędznym gadaniem mogą wydawać mi się Twoje wypowiedzi ale je szanuję ponieważ kibicujesz innej drużynie. Polemika polega na wymianie opinii i poglądów.
I cieszę się że nie awansowaliście do tej e-ligii bo dalej będziecie musieli słuchać naszych ględzeń. :lol: :lol: :lol:

józek :wink:

Awatar użytkownika
Gretzky

#125 Postautor: Gretzky » 18 października 2004, o 09:45

Mariusz faktycznie zawiodl w tym sezonie poza meczem z grudziadzem u nas ale ja bym go nieskreslal koles ma talent jedyny problem to jak go zmobilizowac do jazdy na miare tego talentu i mozliwosci