http://www.zuzel.info/viewtopic.php?t=1122&start=500
Mariusz Franków
-
Gość
-
Karolina M.
Zgadzam się z Hollywoodem, że Franek powinien pokazać zdecydowanie więcej dobrej, skutecznej jazdy w tym sezonie. Żaden z jego występów mnie nie oszołomił, a ciągłe tłumaczenia zawodnika problemami ze sprzętem i doborem odpowiedniego przełożenia stały się bardzo nudne... Według mnie Mariusz nie spełnił pokładanych w nim nadziei, a występy w barażach jeszcze mnie w tym utwierdziły. Jeszcze dodam do tego bardzo słabe zaangażowanie i nie częstą obecność na treningach w Lublinie.
Kompletnie nie rozumiem ludzi broniących Frankowa. I na litość Boską nie porównujcie go z Knappem. Grzesiek cały ubiegły rok męczył się ze sprzętem ale ewidentnie było widać, że chłopak się stara. W przypadku Mariusza tych starań nie widziałem. Nie dość, że jeździ poniżej krytyki, to jeszcze olewa kompletnie treningi. Jak dla mnie jest pierwszym na liście do wywalenia.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Najrozsadniejszy jest chyba kierunek wroclawski. WTS bedzie mialo nadmiar seniorow i kogos bedzie musialo wypozyczyc [Slabon? Swiderski?]. SÄ… jeszcze Pecyna i Stojanowski, ktorzy nie znajdÄ… miejsca w e-ligowym Gdansku, choc ten pierwszy mial wyraznie slaby sezon.
Jelen zna ten tor jeszcze lepiej i w odroznieniu od Franka jest na kazdym treningu. Ambicji tez mu nie brakuje i tym niestety tez sie od Mariusza rozni.
Gawrzyk pisze:a kogo na miejsce Franka ? Kogos kto bedzie musial od nowa uczyc sie lubelskiego toru ? Frank juz go troche poznał
Jelen zna ten tor jeszcze lepiej i w odroznieniu od Franka jest na kazdym treningu. Ambicji tez mu nie brakuje i tym niestety tez sie od Mariusza rozni.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
-
łukasz
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Gawrzyk pisze:ja nie bronie, tylko pytam kto za niego ?
Prosze ci Gawrzyk nie probuj nam wmowic ze dyr.Siwek na kolejny sezon widzi Frankowa w naszych barwach.Bo takie wlasnie mam odczucie czytajac juz drugi twoj post,"jesli nie on to kto"
Ludzie, jest cale mnustwo zawodnikow ktorze by lepiej jechali od Franka.Jesli napiszesz mi ze to duzo kosztuje to oczywiscie sie z toba zgodze,tylko mi nie pisz ze tym skladem chcemy awansowac z pierwszego miejsca,bo jest to totalna bzdura.Przypomne tylko ze w przyszlym roku nie bedzie Jelenia ktory ciagnal wynik pierwszego biegu.
Gelo dobrze napisal za Frankowa powinien jechac np.Kuciapa. To automatycznie zmniejszy sile Jozkow.A jesli nie ma sary to miejsce Frankowa zajmie Daniel.
P.S.
Jesl nie bedzie jakis znaczacych zmian w skladzie ludzie przestÄ…Å‚ przychodzic na mecze,a to podobno najwiekszy sponsor.
Gawrzyk pisze:w takiej sytuacji trzeba postawic inne pytanie. a kogo na miejsce Franka ?
Kogos kto bedzie musial od nowa uczyc sie lubelskiego toru ? Frank juz go troche poznał , poznal tez te z pierwszej ligi, zaaklimatyzował sie. Grzesiek pierwszy sezon tez mial cienki...Pamietacje tez w jakich warunkach dolaczyl do zespołu.
Wiec jesli nie Franek to kto ?
Kazdy z wymienionych bedzie lepszy. Trzeba kupic takiego, ktory nie bedzie sie musiał uczyc toru, a ktory bedzie punktowałwszedzie. A i u nas, niewiele z tego wynika, ze poznał tor.
Jinxsior pisze:Gelo dobrze napisal za Frankowa powinien jechac np.Kuciapa. To automatycznie zmniejszy sile Jozkow.A jesli nie ma sary to miejsce Frankowa zajmie Daniel.
bardzo mało prawdopodobny scenariusz. Maciek jeśli zostanie w pierwszej lidze to tylko w Stali Rzeszów. Jeśli odejdzie to tylko do e-ligii. Zresztą mówił już o tym nie raz. A kasy napewno nie dacie mu większej niż Marma.
Także Maciek u Was to tylko pobożne życzenie.
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!
nie no nie żartujcie, franków zawiódł kompletnie i taka jest prawda niestety. To jest zawodnik który przyszedł z eligi i nie mówcie mi że on potrzebuje całego sezonu żeby poznać nasz tor i zrobić coś ze sprzętem. Do treningów sie nie przykładał a w meczach był jednym z najsłabszych ogniw. Tak jak ktoś napisał potrzebny nam zawodnik który pojedzie na wyjazd i zrobi pewne punkty a nie będzie sie uczył torów
Manback pisze:Staszek, Burza, Czerwiński
To zdarzyć się może...Choć wątpliwe mocno
Słaboń, Świderski
To zdarzyć się nie może bo nie sądze żeby Rusko ich puścił
Jędrzejak
Niby po co Ostrów wydał 350 tys zł
T.Rempała, Baran, Kuciapa ?
To jest po prostu niemożliwe, nidopuszczalne i niewykonalne. Sponsor nasz zapowiedział walkę o e-ligę w sezonie 2005 i ci zawodnicy będą potrzebni do tego zespołu. Może Trojan odejdzie ale też nie myśle że w waszym kierunku tylko na południe...
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!
Jinxsior pisze:Tak sobie wlasnie pomyslalem ze wlasnie wczoraj skonczyl sie sezon a my tu juz o przyszlym dyskutujemy.Moze wypadalo by troche odpoczac od zuzla![]()
zbliża sie żużlowy sezon ogórkowy
Manback pisze:A kasy napewno nie dacie mu większej niż Marma.
SkÄ…d ta pewnosc ?
Uwierz mi. Tyle kasy ile ma dać Marma na przyszły sezon to już dawno w Rzeszowie niewidziano. Nie sądzę żeby znalazł się taki sponsor u was ? Choć nigdy nie wolno mówić nigdy
Słaboń, Świderski
To zdarzyć się nie może bo nie sądze żeby Rusko ich puścił
Na wypożyczenie - tak
Jędrzejak
Niby po co Ostrów wydał 350 tys złAby wam go teraz sprzedać za ile ?? Nie stać was na tego pana
Nie no, co ja widze, czyżby rzeszowiacy znali nasz budżet lepiej niż my?
T.Rempała, Baran, Kuciapa ?
To jest po prostu niemożliwe, nidopuszczalne i niewykonalne. Sponsor nasz zapowiedział walkę o e-ligę w sezonie 2005 i ci zawodnicy będą potrzebni do tego zespołu. Może Trojan odejdzie ale też nie myśle że w waszym kierunku tylko na południe...
Zobaczymy.... lol
A więc już sie zaczyna wywyższanie i nędzne gadanie Józków.... Szkoda ze nie awansowalismy do tej eligi
Manback pisze:A więc już sie zaczyna wywyższanie i nędzne gadanie Józków.... Szkoda ze nie awansowalismy do tej eligi
Ogarnia mnie śmiech.
Tak samo nędznym gadaniem mogą wydawać mi się Twoje wypowiedzi ale je szanuję ponieważ kibicujesz innej drużynie. Polemika polega na wymianie opinii i poglądów.
I cieszę się że nie awansowaliście do tej e-ligii bo dalej będziecie musieli słuchać naszych ględzeń.
józek