Niestety ale na extralige musimy poczekać
Mecz nienajlepszy, to fakt. Czołówka zawodników zdobyła razem tylko 15 punktów! To źle. Ale to nie koniec świata. Nawet w tym sezonoie przegrywalismy przecież wyżej, w Gdańsku ani razu nie wyszliśmy z 30!
Zgadam się z tym, że trudno oprzeć się wrażeniu, że zawodnikom, którzy w razie awansu nie znaleźliby mniejsca w składzie na e-ligę, mogło nie zależeć na wygranej, a wręcz przeciwnie. Tym bardziej, że wygrywając dosyć wysoko pierwszy mecz, zachowali twarz. Mecz na wyjeździe nie wyszedł, trudno, ale staralismy się ze wszystkich sił. Ja nie chcę ich o to posądzać, zwłaszcza po tym, co pokazali przez cały sezon - tylko 4 przegrane mecze na wyjeździe (2 w Gdańsku) i jeden u siebie (wszyscy wiemy w jakich okolicznościach), w rezultacie drugie miejsce w lidze i baraż. To sukces, jakiego już dawno nie było! Więc nie rzucałbym "sprzedawczykami" i innymi epitetami, a ładnie się ukłonił i podziękował naszyn zawodnikom za wzruszenia i radość, jaką przyniesli nam kibicom w tym sezonie!
Dzięki!
Zgadam się z tym, że trudno oprzeć się wrażeniu, że zawodnikom, którzy w razie awansu nie znaleźliby mniejsca w składzie na e-ligę, mogło nie zależeć na wygranej, a wręcz przeciwnie. Tym bardziej, że wygrywając dosyć wysoko pierwszy mecz, zachowali twarz. Mecz na wyjeździe nie wyszedł, trudno, ale staralismy się ze wszystkich sił. Ja nie chcę ich o to posądzać, zwłaszcza po tym, co pokazali przez cały sezon - tylko 4 przegrane mecze na wyjeździe (2 w Gdańsku) i jeden u siebie (wszyscy wiemy w jakich okolicznościach), w rezultacie drugie miejsce w lidze i baraż. To sukces, jakiego już dawno nie było! Więc nie rzucałbym "sprzedawczykami" i innymi epitetami, a ładnie się ukłonił i podziękował naszyn zawodnikom za wzruszenia i radość, jaką przyniesli nam kibicom w tym sezonie!
Dzięki!
Jablo pisze:macieq pisze:Pingli napisaÅ‚:NDZIEJA MATKÄ„ GÅUPICH
ale każda matka kocha swoje dzieci![]()
Heh w przyszłym roku bedzie wam trudniej ...
Stal Rzeszów awansuje bezpośrednio , czyzby znowu baraze??
Skad ta pewnosc ?? Prorok jakis czy co ??
Jak to skąd? przecież to józek - a to wszystko tłumaczy
-
rysiek ochódzki
gelo i lucki powiedzieli juz wszystko: o parach, trenerze, defektach i taktycznych. no comments. stypy, mam nadzieje, ze jednak nie bedzie. to zbyt powazny element naszej swieckiej tradycji, abysmy naszych nieboraków wspominali przy jednej czy drugiej 50-ce. lepiej te kasę wydac na kielbase i pyszną musztardę i pojechac w lasy kozlowieckie na ognisko. zas w chwilach zwatpienia, prosze sobie przypomniec, ze ks tęcza istnieje i wcale nie walczy o extralige... nalezy wtedy usmiechnac sie do siebie - to pomaga
. pozdrowienia, chłopaki!
Jablo napisał:
no to sie jeszcze okaze ale wszystko na to wskazuje
A Lublin ... mysle ze przszły sezon 4-5 miejsce...
Jozek?? miło mi a na nazwisko pewnie masz Napinacz
Skad ta pewnosc ?? Prorok jakis czy co ??
no to sie jeszcze okaze ale wszystko na to wskazuje
A Lublin ... mysle ze przszły sezon 4-5 miejsce...
Jozek?? miło mi a na nazwisko pewnie masz Napinacz
Ostatnio zmieniony 17 października 2004, o 16:44 przez macieq, łącznie zmieniany 1 raz.
PRZYKRO MI....
PRZYKRO MI ZE NIE WESZLISCIE DO EXTRALIGI
.
MIESZKALAM W WASZYM MIESCIE I SPODOBAL MI SIE WASZ ZUZEL,STADION,KIBICE....
GLOWA DO GORY,SKONCZYL SIE SEZON, ALE ZNOW SIE ZACZNIE I W PRZYSZLYM ROKU BEDZIE LEPIEJ
MIESZKALAM W WASZYM MIESCIE I SPODOBAL MI SIE WASZ ZUZEL,STADION,KIBICE....
GLOWA DO GORY,SKONCZYL SIE SEZON, ALE ZNOW SIE ZACZNIE I W PRZYSZLYM ROKU BEDZIE LEPIEJ
Richardson może i jest bardziej ambitny od Karlssona i każdy go u nas lubi ale ten chłopak jest jakiś za bardzo podatny na różnego rodzaju urazy .Karlssona chyba jednak można zatrzymać, gdyby reszta jeździła równo to z jego punktami można wygrywać mecze. Trzeba kupić przynajmniej 1 dobrego i pewnego seniora i koniecznie juniora i będziemy walczyć o awans
-
Michael
TRUMNA
StoÅ‚ek pisze:DZIWNA TA PORAÅ»KA... BARDZO DZIWNA. a NA PRZYSZÅY SEZONA POTRZEBUJEMY NOWEGO - INTELIGENTNEGO- TRENERA. JEST ÅšWIETNA OKAZJA Å»EBY ZASTÄ„PIĆ PARĘ STACHYRÓW - PARÄ„ KĘPÓW!! NATYCHMIAST!!! A TRUMIŃSKI WIEÅšNIAK PRZYNOSZÄ„CY WSTYD W POLSCE WYNOCHA!!!!!
CO TEN TRUMINSKI ZNOWU NAWYWIJAL? ZE GO TAK WYZYWASZ OD WIESNIAKOW?
Stołek pisze:tO NAWYWIJAŠŻE W NAJWAŻNIEJSZYM OD 9 LAT MECZU JECHAŠŻENUJĄCO SPÓŹNIŠSIĘ NA START A PO DYSKWALIFKACJI ZERWAŠTAŚMĘ I NAROBIŠWSTYDU PRZED EKSTRALIGĄ . TRUMIŃSKI - WIEŚNIAK!!! ALBO SPRZEDAWCZYK.......
WKURZA MNIE TO ZE JAK ZAWODNIK POJEDZIE DOBRZE TO NOSI SIE GO NA REKACH,A JAK COS MU NIE WYJDZIE TO ZARAZ SA OBELGI I NIE MILE EPITETY W JEGO STRONE
Stołek pisze:A PRAWDA JEST TAKA ŻE JA I MOI ZNAJOMI CZUJEMY SIĘ OSZUKANI PRZEZ DRUŻYNĘ( Z WYJĄTKIEM DANIELA KTÓRY PODJĄŠWALKĘ) KTÓREJ KIBICUJEMY OD LAT - OLALI KIBICÓW, OLALI SPONSORÓW, OLALI LUBLINIAN!!!!
Stolek a moglbys wylaczyc Caps Locka ?? I tak kazdy widzi i rozumie na forum co do nich piszesz. A ty i twoi znajomi chyba nie za czesto na zuzel chodzicie skoro gadasz glupstwa ze TZ Cie oszukal. Juz sie pewnie powtorze ale TZ jeszcze jakis czas temu jezdzil tyly w 2 lidze. Nie od razu Rzym zbudowano. Nie w tym roku, to w nastepnym. Po prostu Zielona Gora byla od nas lepsza i trzeba sie z tym pogodzic a nie obrzucac blotem cala Lubelska druzyne.
Stołek pisze:A PRAWDA JEST TAKA ŻE JA I MOI ZNAJOMI CZUJEMY SIĘ OSZUKANI PRZEZ DRUŻYNĘ( Z WYJĄTKIEM DANIELA KTÓRY PODJĄŠWALKĘ) KTÓREJ KIBICUJEMY OD LAT - OLALI KIBICÓW, OLALI SPONSORÓW, OLALI LUBLINIAN!!!!
Nie przesadzajmy - jesteśmy po prostu za słabi jeszcze na ekstraligę i nie ma się co oszukiwać. Ta drużyna nie była przygotowana do awansu. Zbieg okoliczności dał nam baraże i wszystko odbywało się "na szybko". Zapłaciliśmy podatek frajerski. Nie wolno tracić pozycji na kresce, trzeba pożyczać sprzęt, a nie remontować swoje padaki i liczyć, że jakoś tam będzie. Cudu nie było i być nie mogło. Jakby zawodnicy typu Trumiński, który nie jezdził pół roku mieli nam gwarantować awans to konieć swiata byłby blisko. To samo tyczy się Piszcza. Niby dlaczego facet który w dwudziestu biegach w Anglii zdobywa 1 punkt miały ogrywać liderów zielonej góry i bylego mistrza świata na jego torze. Postawa Petera - mozna ją było przewidziec - wystarczyło przesledzić jak radzil sobie z najlepszymi Lee - najlepszy zawodnik I ligi. Peter jest znakomity na I ligę - ale nic wiecej.
No niestety! Za wysokie progi panowie i panie. W tym meczu pokazalismy wam roznice poziomow miedzy e-liga a pierwsza liga. W koncowce sezonu nikt nie zdobyl w Zielonej 35 pkt a wy chcieliscie z przecietnymi zawodnikami zdobyc 39. Na crossowym torze w Lublinie piszcz i karlsson mogli sobie wymiatac. Dzis pokazali jacy sa slabi. Obcokrajowiec przegrywwa cztery razy po 5-1. Ja bym mu zlotowki nie dal za taki wystep !!!! Probowal walczyc Jeleniewski! Jakims cudem zdolal dwa razy obronic czolowe pozycje ale to typowe przypadki.