Niestety ale na extralige musimy poczekać

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Fazi

#26 Postautor: Fazi » 17 października 2004, o 16:39

Mecz nienajlepszy, to fakt. Czołówka zawodników zdobyła razem tylko 15 punktów! To źle. Ale to nie koniec świata. Nawet w tym sezonoie przegrywalismy przecież wyżej, w Gdańsku ani razu nie wyszliśmy z 30!
Zgadam się z tym, że trudno oprzeć się wrażeniu, że zawodnikom, którzy w razie awansu nie znaleźliby mniejsca w składzie na e-ligę, mogło nie zależeć na wygranej, a wręcz przeciwnie. Tym bardziej, że wygrywając dosyć wysoko pierwszy mecz, zachowali twarz. Mecz na wyjeździe nie wyszedł, trudno, ale staralismy się ze wszystkich sił. Ja nie chcę ich o to posądzać, zwłaszcza po tym, co pokazali przez cały sezon - tylko 4 przegrane mecze na wyjeździe (2 w Gdańsku) i jeden u siebie (wszyscy wiemy w jakich okolicznościach), w rezultacie drugie miejsce w lidze i baraż. To sukces, jakiego już dawno nie było! Więc nie rzucałbym "sprzedawczykami" i innymi epitetami, a ładnie się ukłonił i podziękował naszyn zawodnikom za wzruszenia i radość, jaką przyniesli nam kibicom w tym sezonie!
Dzięki!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#27 Postautor: Gelo » 17 października 2004, o 16:41

Jablo pisze:
macieq pisze:Pingli napisał:
NDZIEJA MATKĄ GŁUPICH

ale każda matka kocha swoje dzieci :lol:

Heh w przyszłym roku bedzie wam trudniej ...
Stal Rzeszów awansuje bezpośrednio , czyzby znowu baraze??

Skad ta pewnosc ?? Prorok jakis czy co ??

Jak to skąd? przecież to józek - a to wszystko tłumaczy

rysiek ochódzki

#28 Postautor: rysiek ochódzki » 17 października 2004, o 16:42

gelo i lucki powiedzieli juz wszystko: o parach, trenerze, defektach i taktycznych. no comments. stypy, mam nadzieje, ze jednak nie bedzie. to zbyt powazny element naszej swieckiej tradycji, abysmy naszych nieboraków wspominali przy jednej czy drugiej 50-ce. lepiej te kasę wydac na kielbase i pyszną musztardę i pojechac w lasy kozlowieckie na ognisko. zas w chwilach zwatpienia, prosze sobie przypomniec, ze ks tęcza istnieje i wcale nie walczy o extralige... nalezy wtedy usmiechnac sie do siebie - to pomaga :). pozdrowienia, chłopaki!

macieq

#29 Postautor: macieq » 17 października 2004, o 16:42

Jablo napisał:

no to sie jeszcze okaze ale wszystko na to wskazuje :D

A Lublin ... mysle ze przszły sezon 4-5 miejsce... :wink:

Jozek?? miło mi a na nazwisko pewnie masz Napinacz :lol:
Ostatnio zmieniony 17 października 2004, o 16:44 przez macieq, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jablo

#30 Postautor: Jablo » 17 października 2004, o 16:44

macieq pisze:Jablo napisał:

no to sie jeszcze okaze ale wszystko na to wskazuje :D

A Lublin ... mysle ze przszły sezon 4-5 miejsce... :wink:

Hmm jednak prorok :lol: Oni tam wszyscy chyba tak maja :-D

Awatar użytkownika
WÄ…ski

#31 Postautor: WÄ…ski » 17 października 2004, o 16:49

Na e-lige liczylem ale tak naprawde po cichu :( stalo sie trudno...zawidl mnie Piszcz i Frankow podobrym wystepie w Pile :( no i Seba niewiadomo co zrobil...Karlsson tez przejezdza 30m za wszystkimi, jelen walczya on odpuszcza!!! :( :cry: :( :cry:
TÅ» SIPMA LUBLIN
FAN CLUB NIEDRZWICA

MISIA

PRZYKRO MI....

#32 Postautor: MISIA » 17 października 2004, o 17:00

PRZYKRO MI ZE NIE WESZLISCIE DO EXTRALIGI :( .
MIESZKALAM W WASZYM MIESCIE I SPODOBAL MI SIE WASZ ZUZEL,STADION,KIBICE....
GLOWA DO GORY,SKONCZYL SIE SEZON, ALE ZNOW SIE ZACZNIE I W PRZYSZLYM ROKU BEDZIE LEPIEJ :)

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#33 Postautor: yamahaR1 » 17 października 2004, o 17:01

misia chyba ci sie coś pomyliło bo stadion ci sie nie mógł podobać raczej :lol:

Awatar użytkownika
Jablo

#34 Postautor: Jablo » 17 października 2004, o 17:03

yamahaR1 pisze:misia chyba ci sie coś pomyliło bo stadion ci sie nie mógł podobać raczej :lol:

Jej chyba chodzilo o to co sie dzieje na stadionie. A moze i nie ... Rozne sa gusta :-D

Stołek

#35 Postautor: StoÅ‚ek » 17 października 2004, o 17:03

DZIWNA TA PORAŻKA... BARDZO DZIWNA. a NA PRZYSZŁY SEZONA POTRZEBUJEMY NOWEGO - INTELIGENTNEGO- TRENERA. JEST ŚWIETNA OKAZJA ŻEBY ZASTĄPIĆ PARĘ STACHYRÓW - PARĄ KĘPÓW!! NATYCHMIAST!!! A TRUMIŃSKI WIEŚNIAK PRZYNOSZĄCY WSTYD W POLSCE WYNOCHA!!!!!
STADION POTRZEBNY OD ZARAZ!!!!!!!

MISIA

#36 Postautor: MISIA » 17 października 2004, o 17:07

MACIE ZAJEB....OPRAWE MECZU,A STADION NAPEWNO LEPSZY NIZ W OPOLU
POZDRAWIAM WAS KIBICE CZARNEGO SPORTU

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#37 Postautor: yamahaR1 » 17 października 2004, o 17:13

Richardson może i jest bardziej ambitny od Karlssona i każdy go u nas lubi ale ten chłopak jest jakiś za bardzo podatny na różnego rodzaju urazy .Karlssona chyba jednak można zatrzymać, gdyby reszta jeździła równo to z jego punktami można wygrywać mecze. Trzeba kupić przynajmniej 1 dobrego i pewnego seniora i koniecznie juniora i będziemy walczyć o awans

Michael

#38 Postautor: Michael » 17 października 2004, o 17:21

Niech ktos w koncu spojrzy trzezwo w tym zarzadzie i wywali na zbity pysk tego tatusia z synusiem.
Synek na balety albo na szachy.
Tatus do swojego rodzinnego Mojrzeszowa.

A niech przybedzie nowa, stara rodzina, Pan Marek Kepa i jego syn Kacper.

asia

#39 Postautor: asia » 17 października 2004, o 17:21

mecz byl super :D FALUBAZ forever!!!
z waszych zawodnikow fajnie jezdzil Jeleniewski.
sprobujcie za rok moze wam sie uda wtedy awansowac !

MISIA

TRUMNA

#40 Postautor: MISIA » 17 października 2004, o 17:21

Stołek pisze:DZIWNA TA PORAŻKA... BARDZO DZIWNA. a NA PRZYSZŁY SEZONA POTRZEBUJEMY NOWEGO - INTELIGENTNEGO- TRENERA. JEST ŚWIETNA OKAZJA ŻEBY ZASTĄPIĆ PARĘ STACHYRÓW - PARĄ KĘPÓW!! NATYCHMIAST!!! A TRUMIŃSKI WIEŚNIAK PRZYNOSZĄCY WSTYD W POLSCE WYNOCHA!!!!!

CO TEN TRUMINSKI ZNOWU NAWYWIJAL? ZE GO TAK WYZYWASZ OD WIESNIAKOW?

Stołek

#41 Postautor: StoÅ‚ek » 17 października 2004, o 17:26

tO NAWYWIJAŁ ŻE W NAJWAŻNIEJSZYM OD 9 LAT MECZU JECHAŁ ŻENUJĄCO SPÓŹNIŁ SIĘ NA START A PO DYSKWALIFKACJI ZERWAŁ TAŚMĘ I NAROBIŁ WSTYDU PRZED EKSTRALIGĄ . TRUMIŃSKI - WIEŚNIAK!!! ALBO SPRZEDAWCZYK.......

Stołek

#42 Postautor: StoÅ‚ek » 17 października 2004, o 17:28

A PRAWDA JEST TAKA ŻE JA I MOI ZNAJOMI CZUJEMY SIĘ OSZUKANI PRZEZ DRUŻYNĘ( Z WYJĄTKIEM DANIELA KTÓRY PODJĄŁ WALKĘ) KTÓREJ KIBICUJEMY OD LAT - OLALI KIBICÓW, OLALI SPONSORÓW, OLALI LUBLINIAN!!!!

MISIA

#43 Postautor: MISIA » 17 października 2004, o 17:33

Stołek pisze:tO NAWYWIJAŁ ŻE W NAJWAŻNIEJSZYM OD 9 LAT MECZU JECHAŁ ŻENUJĄCO SPÓŹNIŁ SIĘ NA START A PO DYSKWALIFKACJI ZERWAŁ TAŚMĘ I NAROBIŁ WSTYDU PRZED EKSTRALIGĄ . TRUMIŃSKI - WIEŚNIAK!!! ALBO SPRZEDAWCZYK.......

WKURZA MNIE TO ZE JAK ZAWODNIK POJEDZIE DOBRZE TO NOSI SIE GO NA REKACH,A JAK COS MU NIE WYJDZIE TO ZARAZ SA OBELGI I NIE MILE EPITETY W JEGO STRONE

Awatar użytkownika
Jablo

#44 Postautor: Jablo » 17 października 2004, o 17:33

Stołek pisze:A PRAWDA JEST TAKA ŻE JA I MOI ZNAJOMI CZUJEMY SIĘ OSZUKANI PRZEZ DRUŻYNĘ( Z WYJĄTKIEM DANIELA KTÓRY PODJĄŁ WALKĘ) KTÓREJ KIBICUJEMY OD LAT - OLALI KIBICÓW, OLALI SPONSORÓW, OLALI LUBLINIAN!!!!

Stolek a moglbys wylaczyc Caps Locka ?? I tak kazdy widzi i rozumie na forum co do nich piszesz. A ty i twoi znajomi chyba nie za czesto na zuzel chodzicie skoro gadasz glupstwa ze TZ Cie oszukal. Juz sie pewnie powtorze ale TZ jeszcze jakis czas temu jezdzil tyly w 2 lidze. Nie od razu Rzym zbudowano. Nie w tym roku, to w nastepnym. Po prostu Zielona Gora byla od nas lepsza i trzeba sie z tym pogodzic a nie obrzucac blotem cala Lubelska druzyne.

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#45 Postautor: yamahaR1 » 17 października 2004, o 17:36

ale styl walki w tym meczu był troche dziwny. Ja rozumiem że Jeleń jechał jakby po swoją przyszłość ale ambicja to nie wszystko i skoro on mógł walczyć to troche dziwne że nasze gwiazdy łącznie z Karlssonem tak odstawały

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#46 Postautor: Gelo » 17 października 2004, o 17:37

Stołek pisze:A PRAWDA JEST TAKA ŻE JA I MOI ZNAJOMI CZUJEMY SIĘ OSZUKANI PRZEZ DRUŻYNĘ( Z WYJĄTKIEM DANIELA KTÓRY PODJĄŁ WALKĘ) KTÓREJ KIBICUJEMY OD LAT - OLALI KIBICÓW, OLALI SPONSORÓW, OLALI LUBLINIAN!!!!

Nie przesadzajmy - jesteśmy po prostu za słabi jeszcze na ekstraligę i nie ma się co oszukiwać. Ta drużyna nie była przygotowana do awansu. Zbieg okoliczności dał nam baraże i wszystko odbywało się "na szybko". Zapłaciliśmy podatek frajerski. Nie wolno tracić pozycji na kresce, trzeba pożyczać sprzęt, a nie remontować swoje padaki i liczyć, że jakoś tam będzie. Cudu nie było i być nie mogło. Jakby zawodnicy typu Trumiński, który nie jezdził pół roku mieli nam gwarantować awans to konieć swiata byłby blisko. To samo tyczy się Piszcza. Niby dlaczego facet który w dwudziestu biegach w Anglii zdobywa 1 punkt miały ogrywać liderów zielonej góry i bylego mistrza świata na jego torze. Postawa Petera - mozna ją było przewidziec - wystarczyło przesledzić jak radzil sobie z najlepszymi Lee - najlepszy zawodnik I ligi. Peter jest znakomity na I ligę - ale nic wiecej.

MISIA

#47 Postautor: MISIA » 17 października 2004, o 17:38

JABLO I TY WLASNIE PREZETUJESZ PRAWDZIWEGO KIBICA.CO NIE KTORZY POWINNI BRAC Z CIEBIE PRZYKLAD.MASZ U MNIE PLUSA

PS.JA CAPS LOCKA NIE WYLACZE :)

Stołek

#48 Postautor: StoÅ‚ek » 17 października 2004, o 17:39

Nie obrzucam błotem tylko stwierdzam to co widzą wszyscy- nie całą drużyne - Daniel pojechał mecz życia. Niektórzy ( patrz dorobek pkt i zrywanie taśmy) zachowali się jak gnoje i zawiedli na całej linii - NIE WALCZYLI!!!!! I tego im nie wybaczę!

Awatar użytkownika
WÄ…ski

#49 Postautor: WÄ…ski » 17 października 2004, o 17:40

Jablo dobrze gadasz!Podobno Piszcz okrutnie plakal... :cry: Szkoda ale trudno co zrobic...
TÅ» SIPMA LUBLIN

FAN CLUB NIEDRZWICA

zkz

#50 Postautor: zkz » 17 października 2004, o 17:53

No niestety! Za wysokie progi panowie i panie. W tym meczu pokazalismy wam roznice poziomow miedzy e-liga a pierwsza liga. W koncowce sezonu nikt nie zdobyl w Zielonej 35 pkt a wy chcieliscie z przecietnymi zawodnikami zdobyc 39. Na crossowym torze w Lublinie piszcz i karlsson mogli sobie wymiatac. Dzis pokazali jacy sa slabi. Obcokrajowiec przegrywwa cztery razy po 5-1. Ja bym mu zlotowki nie dal za taki wystep !!!! Probowal walczyc Jeleniewski! Jakims cudem zdolal dwa razy obronic czolowe pozycje ale to typowe przypadki.