RadeKas pisze:Jak Bewley wyprzedzał Kuberę to byłą euforia na trybunach.
Co w tym dziwnego? Tez kibicuje naszym i mam gdzieś występ np Woźniaka.
RadeKas pisze:Jak Bewley wyprzedzał Kuberę to byłą euforia na trybunach.
kibicLBN pisze:Rozumiem, wiele osób zwyczajnie deprecjonuje dobrą dyspozycję jakiegoś zawodnika - tłumacząc sukcesy trafionym sprzętem. Pomyślałem , że twoja retoryka jest podobna. Sam nie jestem fanem jazdy Vaculika - ot zawodnik z dobrymi startami, który nie kaleczy jazdy na trasie. No ale cesarzowi co cesarskie. Zarówno wczoraj, a przede wszystkim w Pradze wygrał zasłużenie.
Robson pisze:Co w tym dziwnego? Tez kibicuje naszym i mam gdzieś występ np Woźniaka.
Przed ćwierćfinałem Euro 2016 była grupa polskich kibiców Realu, którzy twierdzili, że będą tego dnia kibicować Cristiano, także to się zdarza. Też uważam, że nie jest to normalne.RadeKas pisze:Robson pisze:Co w tym dziwnego? Tez kibicuje naszym i mam gdzieś występ np Woźniaka.
Pewnie, że nic dziwnego. Jak reprezentacja Polski w piłkę zagra kiedyś z reprezentacją innego kraju, w której będzie akurat jakiś piłkarz Motoru Lublin, to też będę kibicował jemu, a nie jakimś Polakom z innych klubów.
RadeKas pisze:Robson pisze:Co w tym dziwnego? Tez kibicuje naszym i mam gdzieś występ np Woźniaka.
Pewnie, że nic dziwnego. Jak reprezentacja Polski w piłkę zagra kiedyś z reprezentacją innego kraju, w której będzie akurat jakiś piłkarz Motoru Lublin, to też będę kibicował jemu, a nie jakimś Polakom z innych klubów.
Czarek pisze:RadeKas pisze:Robson pisze:Co w tym dziwnego? Tez kibicuje naszym i mam gdzieś występ np Woźniaka.
Właśnie. :) Polactwo uwielbia kibicować obym przeciwko swoim.
Robson pisze:Czarek pisze:RadeKas pisze:
Bzdura. Reprezentacja to co innego. A w rywalizacji indywidualnej Holder - Woźniak sympatie czuję do Jacka. A komu kibicujecie w rywalizacji np. Kubera - Dudek? Nie mówcie, ze cieszy was wtedy porażka Dudka? Xdd
Czarek pisze:]Woźniak reprezentuje w SGP Polskę, a Holder Australię, więc kibicowałeś Australii przeciwko Polsce.
Czarek pisze:Robson pisze:Czarek pisze:
Bzdura. Reprezentacja to co innego. A w rywalizacji indywidualnej Holder - Woźniak sympatie czuję do Jacka. A komu kibicujecie w rywalizacji np. Kubera - Dudek? Nie mówcie, ze cieszy was wtedy porażka Dudka? Xdd
Woźniak reprezentuje w SGP Polskę, a Holder Australię, więc kibicowałeś Australii przeciwko Polsce.
Kargolo pisze:większość zawodników nawet nie ma narodowych akcentów na kevlarach.
Ty się nigdy nie nauczysz szacunku do innych ludzi. Strasznie zgorzkniały z Ciebie gość. Bez odbioru.Czarek pisze:Piękne fikołki forumowego polactwa.
Ostrów i bez niego świetnie trzyma wynik. W rewanżu zrobi 10+1 w 5 startach, wejdą do finału i nikt mu tej Bydgoszczy nie będzie wypominał.Gelo pisze:Szostak koncertowo kładzie mecz. A ma zostać jako u24 niezależnie od ligi Ostrovii.