kurcze nie całe 2 dni zostały do meczyka a mi bardziej ciśnienie podnosi się bardzo wieże w Tż i myśle że nie zawiodą nas i awansujemy do extraligi to było by coś tylko pogoda mnie martwi bo deszcz pada non stop od 19 zaczął gdzieś ale myśle ze Bóg się zlituje i specjalnie wspaniałą pogode da nam kibicom na niedziele i ciepło !!
ps. dużo kibiców wybiera się z zielonki ???
Baraż: Tż Sipma Lublin - Zkż Quick-mix Zielona Góra 52:38
Ojj ciezki orzech do zgryzienia ma Stachyra
. Nie odkryje Ameryki jak napisze ze Piszcz z Knappem jechac nie moga, to sa 2 inwidualnosci wiec na asekuracje bym za bardzo nie liczyl. Ale czy para Piszcz-Jelen bedzie dobra to tez bym polemizowal. Jechalismy tak z Gdanskiem i praktycznie iekszosc biegow z tego co pamietam dostalismy 2:4, ale obecnie jelen prezentuje sie o niebo lepiej. Jedno jest pewne ze wynik ZKZ-u ciagnac bedzie 2 para, jesli ich chociaz czesciowo uda sie powstrzymac to odrazu powstrzymamy reszte zespolu. Ja osobiscie bym zaryzykowal :
Frankow-Trumna
Karlsson-Knapp
Piszcz-Jelen
Kluczowa postacia bedzie Piszcz bo wiadomo jak to z Jeleniem, wygrac moze z kazdym ale przegrac niestety takze. Beda 2 mocne pary a zadaniem 3 bedzie nie dostawac po d...
Ale znajac Jasia to mozemy sie spodziewac najgorszego ....... (Knapp-Piszcz).
Frankow-Trumna
Karlsson-Knapp
Piszcz-Jelen
Kluczowa postacia bedzie Piszcz bo wiadomo jak to z Jeleniem, wygrac moze z kazdym ale przegrac niestety takze. Beda 2 mocne pary a zadaniem 3 bedzie nie dostawac po d...
$korzen$ pisze:Ja osobiscie bym zaryzykowal :
Frankow-Trumna
Karlsson-Knapp
Piszcz-Jelen
Wszystko ładnie, pięknie, ale chyba ostatnia para powinna być: Piszcz - Dawid. Jelenia widziałbym na rezerwie (jako czarnego konia
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Trochę z innej beczki. Może to już było (w końcu 19. strona w tym temacie) ale nie mam czasu przeglądać poprzednich
Pamiętacie dyskusje z początku sezonu kto jest lepszy - Peter czy Lee
(i LaluniÄ™ ofkors
) Dwie najbliższe niedziele będą najlepszą okazją do porównania. Myślę, że ci dwaj spotkają się bezpośrednio co najmniej 4 razy i bardziej obiektywnego kryterium niż ich bezpośrednie pojedynki chyba być nie może. Mam jedynie nadzieję, że "Okularnik" będzie w najwyższej formie (w pełni zdrowy i z dobrym sprzętem) i zobaczymy co z tego wyjdzie...
Pamiętacie dyskusje z początku sezonu kto jest lepszy - Peter czy Lee
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
FALUBAZ pisze:ty Duncan nie zapominaj ze Zielona Góra(Grunberg) byla kupe lat w niemczech:) a Twierdzy( Vestung) nikt nie zdobedzie! a ze znam nazwy to mnie czyni milosnikiem III Rzeszy?.....a Hail jest od HAIL SATAN:) baranie:)
a wasza Sledz(iona) do beczki z nim:)
Tak sie dziwnie sklada że ten twój Grunberg-Vestung był juz pare razy w tym roku najechany i rozjeb...