Baraż: Tż Sipma Lublin - Zkż Quick-mix Zielona Góra 52:38

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
sledzio

#426 Postautor: sledzio » 8 października 2004, o 22:29

kurcze nie całe 2 dni zostały do meczyka a mi bardziej ciśnienie podnosi się bardzo wieże w Tż i myśle że nie zawiodą nas i awansujemy do extraligi to było by coś tylko pogoda mnie martwi bo deszcz pada non stop od 19 zaczął gdzieś ale myśle ze Bóg się zlituje i specjalnie wspaniałą pogode da nam kibicom na niedziele i ciepło !!

ps. dużo kibiców wybiera się z zielonki ???

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#427 Postautor: $korzen$ » 8 października 2004, o 22:38

Ojj ciezki orzech do zgryzienia ma Stachyra 8) . Nie odkryje Ameryki jak napisze ze Piszcz z Knappem jechac nie moga, to sa 2 inwidualnosci wiec na asekuracje bym za bardzo nie liczyl. Ale czy para Piszcz-Jelen bedzie dobra to tez bym polemizowal. Jechalismy tak z Gdanskiem i praktycznie iekszosc biegow z tego co pamietam dostalismy 2:4, ale obecnie jelen prezentuje sie o niebo lepiej. Jedno jest pewne ze wynik ZKZ-u ciagnac bedzie 2 para, jesli ich chociaz czesciowo uda sie powstrzymac to odrazu powstrzymamy reszte zespolu. Ja osobiscie bym zaryzykowal :

Frankow-Trumna
Karlsson-Knapp
Piszcz-Jelen

Kluczowa postacia bedzie Piszcz bo wiadomo jak to z Jeleniem, wygrac moze z kazdym ale przegrac niestety takze. Beda 2 mocne pary a zadaniem 3 bedzie nie dostawac po d... :D Ale znajac Jasia to mozemy sie spodziewac najgorszego ....... (Knapp-Piszcz).

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#428 Postautor: Talib » 8 października 2004, o 23:14

"Ale znajac Jasia to mozemy sie spodziewac najgorszego ....... (Knapp-Piszcz)."

Nie wierzę, żeby tak zestawił drugą parę. No chyba, że już siedzi na walizkach...

meesha
Trener
Kontakt:

#429 Postautor: meesha » 8 października 2004, o 23:19

$korzen$ pisze:Ja osobiscie bym zaryzykowal :

Frankow-Trumna
Karlsson-Knapp
Piszcz-Jelen

Wszystko ładnie, pięknie, ale chyba ostatnia para powinna być: Piszcz - Dawid. Jelenia widziałbym na rezerwie (jako czarnego konia :twisted: )
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Geest
Senior

#430 Postautor: Geest » 8 października 2004, o 23:33

nie odkryje ameryki, jak powiem, ze takie ustawienie to makabra. osobiscie jestem na skraju zalamania, bo mecz sie jeszcze nie zaczal, a my juz jestesmy w plecy. i bardziej wierze w pozytywny wystep tej pary, niz w zmiany w skladzie. moze jednak jakos to bedzie wygladac :?

FALUBAZ

#431 Postautor: FALUBAZ » 8 października 2004, o 23:47

ty Duncan nie zapominaj ze Zielona Góra(Grunberg) byla kupe lat w niemczech:) a Twierdzy( Vestung) nikt nie zdobedzie! a ze znam nazwy to mnie czyni milosnikiem III Rzeszy?.....a Hail jest od HAIL SATAN:) baranie:)
a wasza Sledz(iona) do beczki z nim:)

meesha
Trener
Kontakt:

#432 Postautor: meesha » 8 października 2004, o 23:52

Trochę z innej beczki. Może to już było (w końcu 19. strona w tym temacie) ale nie mam czasu przeglądać poprzednich :?
Pamiętacie dyskusje z początku sezonu kto jest lepszy - Peter czy Lee :?: (i Lalunię ofkors :) ) Dwie najbliższe niedziele będą najlepszą okazją do porównania. Myślę, że ci dwaj spotkają się bezpośrednio co najmniej 4 razy i bardziej obiektywnego kryterium niż ich bezpośrednie pojedynki chyba być nie może. Mam jedynie nadzieję, że "Okularnik" będzie w najwyższej formie (w pełni zdrowy i z dobrym sprzętem) i zobaczymy co z tego wyjdzie...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

KrzyÅ›
Junior

#433 Postautor: KrzyÅ› » 8 października 2004, o 23:53

FALUBAZ pisze:ty Duncan nie zapominaj ze Zielona Góra(Grunberg) byla kupe lat w niemczech:) a Twierdzy( Vestung) nikt nie zdobedzie! a ze znam nazwy to mnie czyni milosnikiem III Rzeszy?.....a Hail jest od HAIL SATAN:) baranie:)
a wasza Sledz(iona) do beczki z nim:)

Tak sie dziwnie sklada że ten twój Grunberg-Vestung był juz pare razy w tym roku najechany i rozjeb...

FALUBAZ

#434 Postautor: FALUBAZ » 8 października 2004, o 23:59

ale byl najechany przez MIASTA:) hehhehe i tak wam dojebiemy i bedziecie mogli zaspiewwc cover " w moich snach e-liga.....":)
!!!!!!!!!RYCERZE SPEEDWAY`A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie z takimi sie uporalismy!

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#435 Postautor: Talib » 9 października 2004, o 00:00

Te FALUBAZ zapomniałeś o Armii Czerwonej w 1945. Poradzimy sobie z waszymi żulowcami tak samo skutecznie jak RKKA z Wehrmachtem.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#436 Postautor: Manitou » 9 października 2004, o 08:46

grzesieck pisze:Graffiti jest lepsze wtedy kieda sa house'owe imprezy 8)

Graffiti wogóle jest debest, a w dodatku blisko stadionu i można po meczu browara strzelić:)

Awatar użytkownika
tatran

#437 Postautor: tatran » 9 października 2004, o 09:03

Co siÄ™ tyczy ustawienia par w meczu:

Na ile przed zawodoami można dowolnie manipulować ustawieniem zawodników?
Co mówią na ten temat przepisy
:?:

meesha
Trener
Kontakt:

#438 Postautor: meesha » 9 października 2004, o 09:24

tatran pisze:Co siÄ™ tyczy ustawienia par w meczu:

Na ile przed zawodoami można dowolnie manipulować ustawieniem zawodników?
Co mówią na ten temat przepisy
:?:

Chodzi o to?:

REGULAMIN SPORTU ŻUŻLOWEGO
Art. 776
Nie później niż 45 minut przed zawodami, kierownicy obu drużyn muszą podać na piśmie sędziemu zawodów aktualne składy zespołów i niezbędne dokumenty uprawniające do startu w zawodach.

Zainteresowanych regulaminami odsyłam do: http://www.pzm.pl/sporty.asp?ID2=menu_z ... aminy.html

Piotr_zg

#439 Postautor: Piotr_zg