Baraż: Tż Sipma Lublin - Zkż Quick-mix Zielona Góra 52:38

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
sledzio

#426 Postautor: sledzio » 8 października 2004, o 22:29

kurcze nie całe 2 dni zostały do meczyka a mi bardziej ciśnienie podnosi się bardzo wieże w Tż i myśle że nie zawiodą nas i awansujemy do extraligi to było by coś tylko pogoda mnie martwi bo deszcz pada non stop od 19 zaczął gdzieś ale myśle ze Bóg się zlituje i specjalnie wspaniałą pogode da nam kibicom na niedziele i ciepło !!

ps. dużo kibiców wybiera się z zielonki ???

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#427 Postautor: $korzen$ » 8 października 2004, o 22:38

Ojj ciezki orzech do zgryzienia ma Stachyra 8) . Nie odkryje Ameryki jak napisze ze Piszcz z Knappem jechac nie moga, to sa 2 inwidualnosci wiec na asekuracje bym za bardzo nie liczyl. Ale czy para Piszcz-Jelen bedzie dobra to tez bym polemizowal. Jechalismy tak z Gdanskiem i praktycznie iekszosc biegow z tego co pamietam dostalismy 2:4, ale obecnie jelen prezentuje sie o niebo lepiej. Jedno jest pewne ze wynik ZKZ-u ciagnac bedzie 2 para, jesli ich chociaz czesciowo uda sie powstrzymac to odrazu powstrzymamy reszte zespolu. Ja osobiscie bym zaryzykowal :

Frankow-Trumna
Karlsson-Knapp
Piszcz-Jelen

Kluczowa postacia bedzie Piszcz bo wiadomo jak to z Jeleniem, wygrac moze z kazdym ale przegrac niestety takze. Beda 2 mocne pary a zadaniem 3 bedzie nie dostawac po d... :D Ale znajac Jasia to mozemy sie spodziewac najgorszego ....... (Knapp-Piszcz).

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#428 Postautor: Talib » 8 października 2004, o 23:14

"Ale znajac Jasia to mozemy sie spodziewac najgorszego ....... (Knapp-Piszcz)."

Nie wierzę, żeby tak zestawił drugą parę. No chyba, że już siedzi na walizkach...

meesha
Trener
Kontakt:

#429 Postautor: meesha » 8 października 2004, o 23:19

$korzen$ pisze:Ja osobiscie bym zaryzykowal :

Frankow-Trumna
Karlsson-Knapp
Piszcz-Jelen

Wszystko ładnie, pięknie, ale chyba ostatnia para powinna być: Piszcz - Dawid. Jelenia widziałbym na rezerwie (jako czarnego konia :twisted: )
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Geest
Senior

#430 Postautor: Geest » 8 października 2004, o 23:33

nie odkryje ameryki, jak powiem, ze takie ustawienie to makabra. osobiscie jestem na skraju zalamania, bo mecz sie jeszcze nie zaczal, a my juz jestesmy w plecy. i bardziej wierze w pozytywny wystep tej pary, niz w zmiany w skladzie. moze jednak jakos to bedzie wygladac :?

FALUBAZ

#431 Postautor: FALUBAZ » 8 października 2004, o 23:47

ty Duncan nie zapominaj ze Zielona Góra(Grunberg) byla kupe lat w niemczech:) a Twierdzy( Vestung) nikt nie zdobedzie! a ze znam nazwy to mnie czyni milosnikiem III Rzeszy?.....a Hail jest od HAIL SATAN:) baranie:)
a wasza Sledz(iona) do beczki z nim:)

meesha
Trener
Kontakt:

#432 Postautor: meesha » 8 października 2004, o 23:52

Trochę z innej beczki. Może to już było (w końcu 19. strona w tym temacie) ale nie mam czasu przeglądać poprzednich :?
Pamiętacie dyskusje z początku sezonu kto jest lepszy - Peter czy Lee :?: (i Lalunię ofkors :) ) Dwie najbliższe niedziele będą najlepszą okazją do porównania. Myślę, że ci dwaj spotkają się bezpośrednio co najmniej 4 razy i bardziej obiektywnego kryterium niż ich bezpośrednie pojedynki chyba być nie może. Mam jedynie nadzieję, że "Okularnik" będzie w najwyższej formie (w pełni zdrowy i z dobrym sprzętem) i zobaczymy co z tego wyjdzie...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

KrzyÅ›
Junior

#433 Postautor: KrzyÅ› » 8 października 2004, o 23:53

FALUBAZ pisze:ty Duncan nie zapominaj ze Zielona Góra(Grunberg) byla kupe lat w niemczech:) a Twierdzy( Vestung) nikt nie zdobedzie! a ze znam nazwy to mnie czyni milosnikiem III Rzeszy?.....a Hail jest od HAIL SATAN:) baranie:)
a wasza Sledz(iona) do beczki z nim:)

Tak sie dziwnie sklada że ten twój Grunberg-Vestung był juz pare razy w tym roku najechany i rozjeb...

FALUBAZ

#434 Postautor: FALUBAZ » 8 października 2004, o 23:59

ale byl najechany przez MIASTA:) hehhehe i tak wam dojebiemy i bedziecie mogli zaspiewwc cover " w moich snach e-liga.....":)
!!!!!!!!!RYCERZE SPEEDWAY`A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie z takimi sie uporalismy!

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#435 Postautor: Talib » 9 października 2004, o 00:00

Te FALUBAZ zapomniałeś o Armii Czerwonej w 1945. Poradzimy sobie z waszymi żulowcami tak samo skutecznie jak RKKA z Wehrmachtem.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#436 Postautor: Manitou » 9 października 2004, o 08:46

grzesieck pisze:Graffiti jest lepsze wtedy kieda sa house'owe imprezy 8)

Graffiti wogóle jest debest, a w dodatku blisko stadionu i można po meczu browara strzelić:)

Awatar użytkownika
tatran

#437 Postautor: tatran » 9 października 2004, o 09:03

Co siÄ™ tyczy ustawienia par w meczu:

Na ile przed zawodoami można dowolnie manipulować ustawieniem zawodników?
Co mówią na ten temat przepisy
:?:

meesha
Trener
Kontakt:

#438 Postautor: meesha » 9 października 2004, o 09:24

tatran pisze:Co siÄ™ tyczy ustawienia par w meczu:

Chodzi o to?:

REGULAMIN SPORTU ŻUŻLOWEGO
Art. 776
Nie później niż 45 minut przed zawodami, kierownicy obu drużyn muszą podać na piśmie sędziemu zawodów aktualne składy zespołów i niezbędne dokumenty uprawniające do startu w zawodach.

Zainteresowanych regulaminami odsyłam do: http://www.pzm.pl/sporty.asp?ID2=menu_z ... aminy.html

Piotr_zg

#439 Postautor: Piotr_zg » 9 października 2004, o 09:31

Widzę, że większość z was to niedzielni kibice. Powiedzcie mi jak chcecie zmienić awizowany skład (a na taki wygląda ten który jest podany kilka postów wyżej)?? NIE MOŻNA zamieniać numerów startowych zawodnikom. I w taki oto sposób znacie już swój skład na niedzielny mecz;). No chyba, że mecz zostanie odwołany wtedy najprawdopodobniej skład ustala się od początku.

A co do ilości kibiców z ZG to różnie może być. Wiadomo, że nie ma chyba osoby, która by pojechała pół tysiąca kilometrów by zamiast zawodów zobaczyć kałuże na torze...

ps. Może ktoś bardziej obeznany powiedziałby jak "chłonny" jest tor lubelski. Mam nadzieję, że mżawka nie rozsypie całego toru?

co do meczu stawiam na 47:43 dla Motoru

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#440 Postautor: yamahaR1 » 9 października 2004, o 09:31

no to przy takiej pogodzie można zapomnieć o dobrej frekwencji :x a szkoda bo to jeden z najważniejszych meczów od kilku lat ale wiadomo że taki przypadkowy kibic nie przyjdzie przy złej pogodzie

Awatar użytkownika
tatran

#441 Postautor: tatran » 9 października 2004, o 09:45

Piotr_zg
PostWysłany: Sob 09.10.2004 9:31 Temat postu:
Widzę, że większość z was to niedzielni kibice.

A żebyś wiedział że niedzielni z nas kibice:lol:

meesha
Trener
Kontakt:

#442 Postautor: meesha » 9 października 2004, o 09:50

Piotr_zg pisze:Widzę, że większość z was to niedzielni kibice. Powiedzcie mi jak chcecie zmienić awizowany skład (a na taki wygląda ten który jest podany kilka postów wyżej)?? NIE MOŻNA zamieniać numerów startowych zawodnikom. I w taki oto sposób znacie już swój skład na niedzielny mecz;). No chyba, że mecz zostanie odwołany wtedy najprawdopodobniej skład ustala się od początku.

Ale można zmienić dwóch zawodników w podanym wcześniej składzie. A mamy na was tajną broń w postaci Jurka Mordela i Krzysia Wrony :twisted:

Też myślę, że większość z nas to niedzielni kibice. W końcu 90% meczów odbywa się w niedziele 8) :lol: :wink:

Awatar użytkownika
tatran

#443 Postautor: tatran » 9 października 2004, o 10:42

Czy w razie wpadki czyt.przegranej TFU TFU ,mamy jakiÅ› plan awaryjny?
Chodzi mi o to czy chcemy by w przyszłym sezonie w I lidze jeździł u nas Peter?
Jeżeli tak to może jakiś transparent dla niego?

JAG
Senior

#444 Postautor: JAG » 9 października 2004, o 11:02

meesha pisze:
tatran pisze:Co siÄ™ tyczy ustawienia par w meczu:

Chodzi o to?:

REGULAMIN SPORTU ŻUŻLOWEGO
Art. 776
Nie później niż 45 minut przed zawodami, kierownicy obu drużyn muszą podać na piśmie sędziemu zawodów aktualne składy zespołów i niezbędne dokumenty uprawniające do startu w zawodach.

troche wyzej regulamin podaje iż za skład druzyny gospodarzy przyjmuje się ten podany w programie zawodów,więc jesli tam nie bedzie pary Knapp-Karlsson to jej poprostu niestety niebędzie.mam nadz. że sie mylę!!

mam nadz. też, jak inni kibice TŻu, że zobaczę ten najbardziej skuteczny duet na torze,zaś Jelenia z nr15

meesha
Trener
Kontakt:

#445 Postautor: meesha » 9 października 2004, o 11:10

Ja jeszcze w kwestii regulaminowej. Jeśli dobrze kminię to pojęcie awizowany skład dotyczy TYLKO drużyny gości, która jest zobowiązana podać go organizatorowi (czyli drużynie gospodaży) do 15.00 4 dni przed zawodami. Skład gospodarzy pozostaje tajny do momentu wydrukowania programów. Proszę Józefa Kaczmarka o sprostowanie jeśli się mylę :twisted: :D

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#446 Postautor: ravajas » 9 października 2004, o 11:31

meesha pisze:Ja jeszcze w kwestii regulaminowej. Jeśli dobrze kminię to pojęcie awizowany skład dotyczy TYLKO drużyny gości, która jest zobowiązana podać go organizatorowi (czyli drużynie gospodaży) do 15.00 4 dni przed zawodami. Skład gospodarzy pozostaje tajny do momentu wydrukowania programów. Proszę Józefa Kaczmarka o sprostowanie jeśli się mylę :twisted: :D

już prostuję: nie Józef tylko Jerzy :)

pozdrawia:
Jerzy Kaczmarek ;)

meesha
Trener
Kontakt:

#447 Postautor: meesha » 9 października 2004, o 12:02

ravajas pisze:już prostuję: nie Józef tylko Jerzy :)

pozdrawia:
Jerzy Kaczmarek ;)

A ja myślałem że Józef Mojrzeszowski prawdziwe jego imię :wink: :lol:

KimL

#448 Postautor: KimL » 9 października 2004, o 12:05

Po co wam ta extraliga ? Żeby się kopromitować przez cały następny sezon? Wygrana z ZG to UTOPIA . :D Zresztą doczego ten polski żużel zmieża a tym bardziej lubelski :D

Awatar użytkownika
Przemas
Szkółkowicz
Kontakt:

#449 Postautor: Przemas » 9 października 2004, o 12:13

KimL pisze:Po co wam ta extraliga ? Żeby się kopromitować przez cały następny sezon? Wygrana z ZG to UTOPIA . :D Zresztą doczego ten polski żużel zmieża a tym bardziej lubelski :D

żebyś się nie zdziwil przypadkiem jak bedziemy sie kompromitowac w ekstralidze jak pokonamy zkż to przyszły sezon na pewno nie bedzie w ogonie :lol: a ty skad jestes bo sie nie podpisales, pewnie z mojrzeszowa :P

Zulu
Junior

#450 Postautor: Zulu » 9 października 2004, o 12:30

Wybieram się na mecz i pierwszy raz w tym sezonie mam mieszane uczucia. Jako kibic sam nie wiem co bym wolał: zacięty mecz i 46: 44 w ostatnim wyścigu czy nudne zawody z wynikiem 60:30 (oczywiście mało prawdopodobne) . Hm... Chyba jednak to drugie, bo jednak warto poświęcić się dla ekstraligi :wink: