Flagg pisze:Nie odpowiedziałeś. Spytałem się, co będzie jeśli Pawlicki zrobi więcej punktów od Woffinden w półfinale. To tak, jakbyś na pytanie "Jaki jest plan B" odpowiedział "Plan A wypali". Ale ok, zostawmy to już.
Zresztą ja nie przypominam sobie, żebym pisał, że Sparta powinna zostawić Pawlickiego, a pozbyć się Woffindena, a jedynie, że nie jest to, w moim odczuciu, wybór oczywisty. Woffinden ma swoje wady, które z kazdym sezonem się uwypuklają. Tyle.
Natomiast na dzień dzisiejszy jest żużlowcem lepszym od Pawlickiego.
Cały ten zakład był w formie żartu :-)
Mam wrażenie, że na koniec tej dyskusji dochodzimy do podobnych wniosków. Pamiętam przed sezonem wielu ekspertów twierdziło, że Pawlicki zmienił w końcu klub, ale niestety dla niego wybrał dla siebie najgorzej. Sparta w tym składzie to nie było dobre miejsce na odbudowanie i sportowy progres. Lata lecą i Piotr z ogromnego talentu popada coraz bardziej w ligową przeciętność. Słaba postawa w finale eliminacji SGP tylko to potwierdza.
Wracając do Sparty to Bewley plus Janowski są zawodnikami wokół których Rusko chcę budować drużynę, chociaż patrząc na postawę Maćka w tym sezonie może już czas na pójście w ślady Zmarzlika i opuszczenie domowego klubu…