Mecz o Baraże: Tż Sipma Lublin - Marma Rzeszów 52:37

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Gosia
Szkółkowicz

#526 Postautor: Gosia » 23 września 2004, o 23:05

Rozumiem że nasi po wygranych barażach w ramach nagrody od sponsorów jadą na Majorkę 8) [/i]

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#527 Postautor: grzesieck » 23 września 2004, o 23:09

Phi! Na Seszele ich wyslac 8)
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#529 Postautor: Regdal » 23 września 2004, o 23:20

le 3eme oeil pisze:witam na poczatek wam gratuluje w tym dniu byliscie lepsi. ale odpowiedzcie mi na moje pytania jezeli oczywiscie jestescie w stanie :wink: dlaczego mówicie ze stal kupiła 1 mecz w lublinie?po co pytam? miejsce w pierwszej czwórce mielismy zapewnione nawet w przypadku porazki bo chyba nikt nie miał wątpliwości co do wyniku meczu wybrzeze-gtz mimo pojawiających sie różnych plotek. a o barażach nikt wtedy nie myślał zresztą równiez wy byliscie święcie przekonani ze sprawa 2 miejsca rozstrzygnie sie na lini lublin - gorzów czyż nie?? pytam więc po co stal miałaby kupowac ten mecz? po 2 nasz mecz w gorzowie. czy to naprawde tak dziwne ze zawodnik pokroju zorra robi 3,3,3 a później 0,0? nie jest to jakis wielki zawodnik. równie dobrze można powiedziec ze miedziński sprzedał miskowiakowi tytuł imś juniorów przeciez po rundzie zasadniczej był najlepszy a skoro przegrał półfinał mozna przypuszczac ze sprzedał- takie jest wasze rozumowanie którego ja osobisci nie rozumiem. jak myślicie czy naprawde mało było przypadków ze zawodnik w 1 fazie meczu jechał rewelacyjnie a później coś mu nie szło? i czy w każdym takim przypadku można mówić o sprzedaniu meczu? zastanówcie sie nad tym ! oczywiście jak juz młówiłem wygraliscie zasłużenie gratuluje wam i żeczy powodzenia i szczęścia. pozdro dla normalnych kibiców obu drużyn. nara

Myślę,że z tymi pytaniami trafiłeś pod zły adres,na ich większą część myślę,że znajdziesz odpowiedź u niejakiej pani z tej marmy czy jak jej tam. 8)

wielka kuciapa

#530 Postautor: wielka kuciapa » 24 września 2004, o 08:16

Gosia pisze:Rozumiem że nasi po wygranych barażach w ramach nagrody od sponsorów jadą na Majorkę 8) [/i]

liczysz na pykanko pod palmami ???????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Gosia
Szkółkowicz

#531 Postautor: Gosia » 24 września 2004, o 09:11

DO WIELKIEJ KUCIAPY
Jaki Ty żałośny jesteś, aż mi Ciebie szkoda. Pewnie musisz czymś zabłysnąć i stąd takie posty Ehh Podejdz do mnie na meczu i powiedz mi prosto w oczy co do mnie masz i o co Ci chodzi a nie cwaniakujesz na forum. Taki odważny bo przed komputerem. Oskarżasz o coś czego nie robie, obrażasz mnie a pewnie na treningu udajesz zasrane niewiniątko. A panowie administratorzy to już chyba egzaminy pozdawali więc może zajeliby się tym czymś zwanym wielką kuciapą?????!!!!!!

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#532 Postautor: Lublin_Fan » 24 września 2004, o 09:40

Sęk w tym, że wielka kuciapa sam(a?) liczy na to, że ją Grzecho z Andrzejem prześwięcą ;)

Pozdr.

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#533 Postautor: Kiry » 24 września 2004, o 11:47

No i w końcu coś sie dzieje na tym forum :twisted:

PS Baraże coraz bliżej ;) (zeby nie było ze nie o żużlu) :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#534 Postautor: dilucio » 24 września 2004, o 12:00

marne jozki w nagrode za miejsce w pierwszej czworce 1 ligi leca na wyspy kanaryjskie :D nagroda od sponsora :D

Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#535 Postautor: Jasiek_Sydney » 24 września 2004, o 12:02

Gosia, zachowujesz sie jak typowa polska kobieta. :D Zero luzu, tylko
caly czas sie na Wielka Kuciape i Kuciapszczaka wkurzasz.

Na twoim miejscu odpisalbym prosto: "a co - zazdroscicie, ze ze mna, a
nie z Wami"? :D
Regards from Sydney
Jasiek

Gosia
Szkółkowicz

#536 Postautor: Gosia » 24 września 2004, o 12:07

Jasiek jakby nie było to jestem kobietą ;) I mnie coś trafia jak czytam wpisy jakis 2 debili Ale ja to rozumiem chłopcy nie mają się jak wykazac w innych sprawach to chociaż sobie pogadają Jak mówi przysłowie dzwon głośny bo wewnatrz pusty ;) Niech sobie jeszcze popiszą skoro to pozwala zapomnieć im o swoich kompleksach Pozdrawiam

wielka kuciapa

#537 Postautor: wielka kuciapa » 24 września 2004, o 19:31

Buhahaha,niuniu do Ciebie to na treningu wstyd podejść żeby sobie nie zszargać reputacji ...... :twisted:

i ja bym się na Twoim m-cu już nie wypowiadał lepiej w pewnych tematach bo prostota Twoich wypowiedzi ( chociaż jak zauwazylem kreujesz się na kobiete bardzo 'światową' która w każdym temacie ma mase do powiedzenia :twisted: ) razi w oczy ..... :roll: jak sama to ujęłaś - dzwon z Ciebie głośny :twisted:

Do Panów Administratorów :
Art. 54.
1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji

P.S żeby nie było że monotematyczny jestem :roll: Zielonka jest faworytem - i dobrze , Rzeszów też nim był.

P.S 2 Prawda kole w oczy Gosieńko ? coś mi się czuje że maczałas paluszki w skasowaniu poprzedniego posta....jeżeli i ten 'zniknie' to będę miał pewność że Ci wstyd za siebie :twisted:

Gosia
Szkółkowicz

#538 Postautor: Gosia » 24 września 2004, o 20:32

Wiesz co ja Ci tylko powiem tyle jesteś dla mnie kompletnym dnem I szkoda mi palców i klawiatury żeby prowadzić z Tobą tak idiotyczne rozmowy Wstydzić się nie mam czego To raczej Tobie powinno być wstyd że tak idiotyczne bajeczki sobie tworzysz Chyba musisz być bardzo o coś zazdrosny skoro tak się uczepiłeś mojej osoby... Wiesz jesteś dla mnie nikim i dalsze Twoje wywody nie maja tu sesnu bo się synu tu tylko ośmieszasz Jeżeli myślisz że czymś takim coś wskórasz to bardzo się mylisz Nie znasz mnie i to co tu piszesz mam głęboko gdzieś A reszte forumowiczów przepraszam że muszą czytać tak idiotyczne teksty
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 25 września 2004, o 13:01 przez Gosia, łącznie zmieniany 2 razy.

Gość

#539 Postautor: Gość » 24 września 2004, o 20:48

Ja nie wiem co wy tak długo ciągniecie ten temat.
Ja bym to skończył ..... jeb.. te rzeszowsko-ukraińskie prostytutki.

Awatar użytkownika
Gretzky

#540 Postautor: Gretzky » 24 września 2004, o 20:55

wielka kuciapa pisze:Do Panów Administratorów :
Art. 54.
1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji

prosze prosze widze ze uczony w prawie sie trafil ale jak juz tak szafujesz konstytucja to przeczytaj sobie tak dla pelnego zrozumienia tez art. 30 Konstytucji oraz art. 212 lub 216 kk skoro tak cenisz wolnosc wypowiedzi zapamietaj , ze za kazde slowo ponosi sie odpowiedzialnosć , nie ma wolnosci absolutnej .

Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#541 Postautor: Jasiek_Sydney » 25 września 2004, o 01:24

A mzoe Gosia to jakas niespelniona, nieszczesliwa milosc Wielkiej Kuciapy? :lol: 8) :wink:
Regards from Sydney

Jasiek

Awatar użytkownika
Miras

#542 Postautor: Miras » 25 września 2004, o 10:58

Gosia pisze:kompletnym dnem ,jesteÅ› dla mnie nikim"zerem"

Wydaje mi się że pod użytkownikiem "GOSIA" ukrywa się Leszek Miller :P :D
Pozdrawiam

Gosia
Szkółkowicz

#543 Postautor: Gosia » 25 września 2004, o 11:06

O przepraszam ale ja tam nigdzie, że koleś jest zerem nie napisałam 8)

Gosia
Szkółkowicz

#545 Postautor: Gosia » 25 września 2004, o 13:03

A Ty może byś się w końcu zajął chamstwem na forum... A pomylić się ludzka rzecz 8)
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#546 Postautor: $korzen$ » 25 września 2004, o 13:05

Gosia pisze:A Ty może byś się w końcu zajął chamstwem na forum...

...... POPIERAM

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#548 Postautor: mikas » 25 września 2004, o 13:22

Gawrzyk mam wrażenie że masz cos wspolnego z wielka kuciapa, jeszcze niedawno takie wpisy jek tego debila byłyby natychmiast usuwane. Od jakiegos czasu panuje na forum coraz wiekszy burdel. Jeśli nie dajecie sobie rady z Shackiem to moze warto wprowadzić funkcje moderatora forum. Napewno ktoś chętny by sie znalazł.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Gosia
Szkółkowicz

#549 Postautor: Gosia » 25 września 2004, o 13:29

Przepraszam bardzo koleś wypisuje takie rzeczy a ja mam grzecznie się uśmiechać i zachowywać tak jakby się nic nie stało Weź troche pomyśl Paweł bo przesadzasz w tym momencie