Mecz o Baraże: Tż Sipma Lublin - Marma Rzeszów 52:37
le 3eme oeil pisze:witam na poczatek wam gratuluje w tym dniu byliscie lepsi. ale odpowiedzcie mi na moje pytania jezeli oczywiscie jestescie w staniedlaczego mówicie ze stal kupiła 1 mecz w lublinie?po co pytam? miejsce w pierwszej czwórce mielismy zapewnione nawet w przypadku porazki bo chyba nikt nie miał wątpliwości co do wyniku meczu wybrzeze-gtz mimo pojawiających sie różnych plotek. a o barażach nikt wtedy nie myślał zresztą równiez wy byliscie święcie przekonani ze sprawa 2 miejsca rozstrzygnie sie na lini lublin - gorzów czyż nie?? pytam więc po co stal miałaby kupowac ten mecz? po 2 nasz mecz w gorzowie. czy to naprawde tak dziwne ze zawodnik pokroju zorra robi 3,3,3 a później 0,0? nie jest to jakis wielki zawodnik. równie dobrze można powiedziec ze miedziński sprzedał miskowiakowi tytuł imś juniorów przeciez po rundzie zasadniczej był najlepszy a skoro przegrał półfinał mozna przypuszczac ze sprzedał- takie jest wasze rozumowanie którego ja osobisci nie rozumiem. jak myślicie czy naprawde mało było przypadków ze zawodnik w 1 fazie meczu jechał rewelacyjnie a później coś mu nie szło? i czy w każdym takim przypadku można mówić o sprzedaniu meczu? zastanówcie sie nad tym ! oczywiście jak juz młówiłem wygraliscie zasłużenie gratuluje wam i żeczy powodzenia i szczęścia. pozdro dla normalnych kibiców obu drużyn. nara
Myślę,że z tymi pytaniami trafiłeś pod zły adres,na ich większą część myślę,że znajdziesz odpowiedź u niejakiej pani z tej marmy czy jak jej tam.
-
wielka kuciapa
DO WIELKIEJ KUCIAPY
Jaki Ty żałośny jesteś, aż mi Ciebie szkoda. Pewnie musisz czymś zabłysnąć i stąd takie posty Ehh Podejdz do mnie na meczu i powiedz mi prosto w oczy co do mnie masz i o co Ci chodzi a nie cwaniakujesz na forum. Taki odważny bo przed komputerem. Oskarżasz o coś czego nie robie, obrażasz mnie a pewnie na treningu udajesz zasrane niewiniątko. A panowie administratorzy to już chyba egzaminy pozdawali więc może zajeliby się tym czymś zwanym wielką kuciapą?????!!!!!!
Jaki Ty żałośny jesteś, aż mi Ciebie szkoda. Pewnie musisz czymś zabłysnąć i stąd takie posty Ehh Podejdz do mnie na meczu i powiedz mi prosto w oczy co do mnie masz i o co Ci chodzi a nie cwaniakujesz na forum. Taki odważny bo przed komputerem. Oskarżasz o coś czego nie robie, obrażasz mnie a pewnie na treningu udajesz zasrane niewiniątko. A panowie administratorzy to już chyba egzaminy pozdawali więc może zajeliby się tym czymś zwanym wielką kuciapą?????!!!!!!
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
- Jasiek_Sydney
- Kontakt:
Jasiek jakby nie było to jestem kobietą
I mnie coś trafia jak czytam wpisy jakis 2 debili Ale ja to rozumiem chłopcy nie mają się jak wykazac w innych sprawach to chociaż sobie pogadają Jak mówi przysłowie dzwon głośny bo wewnatrz pusty
Niech sobie jeszcze popiszą skoro to pozwala zapomnieć im o swoich kompleksach Pozdrawiam
-
wielka kuciapa
Buhahaha,niuniu do Ciebie to na treningu wstyd podejść żeby sobie nie zszargać reputacji ......
i ja bym się na Twoim m-cu już nie wypowiadał lepiej w pewnych tematach bo prostota Twoich wypowiedzi ( chociaż jak zauwazylem kreujesz się na kobiete bardzo 'światową' która w każdym temacie ma mase do powiedzenia
) razi w oczy .....
jak sama to ujęłaś - dzwon z Ciebie głośny :twisted:
Do Panów Administratorów :
Art. 54.
1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji
P.S żeby nie było że monotematyczny jestem
Zielonka jest faworytem - i dobrze , Rzeszów też nim był.
P.S 2 Prawda kole w oczy Gosieńko ? coś mi się czuje że maczałas paluszki w skasowaniu poprzedniego posta....jeżeli i ten 'zniknie' to będę miał pewność że Ci wstyd za siebie
i ja bym się na Twoim m-cu już nie wypowiadał lepiej w pewnych tematach bo prostota Twoich wypowiedzi ( chociaż jak zauwazylem kreujesz się na kobiete bardzo 'światową' która w każdym temacie ma mase do powiedzenia
Do Panów Administratorów :
Art. 54.
1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji
P.S żeby nie było że monotematyczny jestem
P.S 2 Prawda kole w oczy Gosieńko ? coś mi się czuje że maczałas paluszki w skasowaniu poprzedniego posta....jeżeli i ten 'zniknie' to będę miał pewność że Ci wstyd za siebie
Wiesz co ja Ci tylko powiem tyle jesteś dla mnie kompletnym dnem I szkoda mi palców i klawiatury żeby prowadzić z Tobą tak idiotyczne rozmowy Wstydzić się nie mam czego To raczej Tobie powinno być wstyd że tak idiotyczne bajeczki sobie tworzysz Chyba musisz być bardzo o coś zazdrosny skoro tak się uczepiłeś mojej osoby... Wiesz jesteś dla mnie nikim i dalsze Twoje wywody nie maja tu sesnu bo się synu tu tylko ośmieszasz Jeżeli myślisz że czymś takim coś wskórasz to bardzo się mylisz Nie znasz mnie i to co tu piszesz mam głęboko gdzieś A reszte forumowiczów przepraszam że muszą czytać tak idiotyczne teksty
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 25 września 2004, o 13:01 przez Gosia, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Gość
wielka kuciapa pisze:Do Panów Administratorów :
Art. 54.
prosze prosze widze ze uczony w prawie sie trafil ale jak juz tak szafujesz konstytucja to przeczytaj sobie tak dla pelnego zrozumienia tez art. 30 Konstytucji oraz art. 212 lub 216 kk skoro tak cenisz wolnosc wypowiedzi zapamietaj , ze za kazde slowo ponosi sie odpowiedzialnosć , nie ma wolnosci absolutnej .
- Jasiek_Sydney
- Kontakt:
Gawrzyk mam wrażenie że masz cos wspolnego z wielka kuciapa, jeszcze niedawno takie wpisy jek tego debila byłyby natychmiast usuwane. Od jakiegos czasu panuje na forum coraz wiekszy burdel. Jeśli nie dajecie sobie rady z Shackiem to moze warto wprowadzić funkcje moderatora forum. Napewno ktoś chętny by sie znalazł.