Gelo pisze:Kuba jest rozsądny. Wie że Dominik to przyszłość tego klubu na lata
No tak. I o tym ciągle piszę. Zapytałeś dlaczego wypisujemy się z walki, to między słowami odpowiedziałem Ci, co ja sądzę o tym.
Gelo pisze:Kuba jest rozsądny. Wie że Dominik to przyszłość tego klubu na lata
Bo żużel to nie są Simsy na kodach czy manager braci Manskich. A Rusko przez 30 lat w żużlu zrobił 5 DMP, z czego przez ostatnie 27 lat - całe dwa. Więc pod tym względem raczej nie jest wzorem do naśladowania. Miał Drabika jako młodzieżowca i mistrzostwa z nim nie zrobił. Jeśli ścianie Przyjemskiego, to oczywiście Sparta będzie zdecydowanym faworytem. Ale to nie gwarantuje złotaGelo pisze:Takim pomysłom żeby jechać Bańborem i Grzeszczykiem kibicują chyba tylko we Wrocławiu i Gorzowie. Mistrz Polski ma się bić o medale. A wychowankowie w składzie to powinien być ósmy/dziewiąty priorytet klubu.
ezbeg pisze:A jak przed sezonem 2019 przebiliśmy mu Zagara to następnie go przepłacił żeby go zostawić. Dopiero rok później dał mu wolną rękę.
Zresztą na MM szans nie ma i już. Takie same szanse są podobno na powrót Lamberta. Niby nie ma czarnej listy, ale jednak jest.
Gelo pisze:Nie bardzo rozumiem filozofii nieściągania Przyjemskiego do Motoru. Niektórzy widzę ulegają hejtowi że nie mamy wychowanków.
Gelo pisze:Takim pomysłom żeby jechać Bańborem i Grzeszczykiem kibicują chyba tylko we Wrocławiu i Gorzowie. Mistrz Polski ma się bić o medale. A wychowankowie w składzie to powinien być ósmy/dziewiąty priorytet klubu.
Gelo pisze:Ja mam wywalone na to czy będzie jechał Bańbor, Grzeszczyk, Śledź czy Szpytma. To nie powinien być priorytet mistrza Polski z najlepszym żużlowcem na świecie w składzie. To są fanaberie kibiców i to głównie z innych miast, które chcą zdetronizować mistrza. To, że Unia była cztery razy mistrzem pamięta każdy - ale nikt dzisiaj nie analizuje ilu było wychowanków w składzie - bo w sumie jakie to ma znaczenie poza dobrym samopoczuciem kilku gości. Nasza passa medalowa nie będzie trwała wiecznie i należy sobie z tego zdawać sprawę. Ciśnijmy tą cytrynę do końca tak długo jak się da.
Gelo pisze:To są fanaberie kibiców i to głównie z innych miast, które chcą zdetronizować mistrza.
Gelo pisze:Nikt nie mówi o studni bez dna. Mamy jak nie najwyższy to drugi budżet w Ekstralidze. Możemy sobie pozwolić na więcej - a przypominam - to nie będzie trwało wiecznie.
No i na więcej sobie pozwalamy. Mamy Zmarzlika, mamy Kuberę, mamy Cierniaka. To nie są tanie rzeczy proszę Pana.Gelo pisze:Nikt nie mówi o studni bez dna. Mamy jak nie najwyższy to drugi budżet w Ekstralidze. Możemy sobie pozwolić na więcej - a przypominam - to nie będzie trwało wiecznie.
Flagg pisze:
Teraz ptaszki ćwierkają, że Dominik jest w dolnych rejonach listy płac lubelskiego zespołu co niekoniecznie musi mu pasować. Cierniak pracuje na naprawdę solidny kontrakt U-24. I nagle przychodzi Przyjemski z kontraktem na poziomie gwiazd SGP. TO się na pewno dobrze skończy :)