Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Szczególnie widać ten świetny pomysł na funkcjonowanie w tym fragmencie gazetki o błaganiu sędziego o podjęcie błędnej decyzji.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Też nie demonizujcie tak tej Częstochowy. Nie zauważyłem, żeby zawodnicy jakos specjalnie stamtąd uciekali w popłochu. Świącik jest jak jest, ale utrzymuje ten klub od wielu lat w czołówce, a na rynku transferowym jest skuteczny do bólu. Czas pokaże, czy dla MM była to dobra decyzja, ale wcale bym sie nie zdziwil, jakby zakotwiczył w ten Częstochowie na dłużej.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Nie no to akurat fakt, że zawodnikom jest tam dobrze. Jest skuteczny na rynku transferowym i umie wyrwać dogadanego zawodnika patrz Doyle czy teraz MM. Natomiast pozbywa się najsłabszych ogniw....które my zbieramy.
Zobaczymy. Dwa pobrane przez nas okruchy z pańskiego stołu akurat u nas odjechały sezony życia. Mamy Zmarzlika więc rola Freda będzie u nas inna. Ja chcę tylko żeby Mikkel odczuł że popełnił błąd odchodząc. Jakaś średnia ok. 10go miejsca mnie w pełni zadowoli :)
Gelo pisze:Zobaczymy. Dwa pobrane przez nas okruchy z pańskiego stołu akurat u nas odjechały sezony życia. Mamy Zmarzlika więc rola Freda będzie u nas inna. Ja chcę tylko żeby Mikkel odczuł że popełnił błąd odchodząc. Jakaś średnia ok. 10go miejsca mnie w pełni zadowoli :)
Ja MM żle nie życzę, ale za numer który odwalił gdzie podobno już był dogadany i ręką podana sądzę, że powinien mieć pojechane.
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Blinki pisze:Ja MM żle nie życzę, ale za numer który odwalił gdzie podobno już był dogadany i ręką podana sądzę, że powinien mieć pojechane.
Ło matko... I wszystko od nowa
Noskowicz określa sylwetkę Przyjemskiego na motocyklu mianem ,,idealnej" 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
CKM1946
- Zawodowiec
ezbeg pisze:W sumie opisał całą historię tak jak to już było omówione na forum. Dogadali się "na gębę" bez papieru, później MM chciał więcej, pokłócili się, potem w klubie próbowali ratować sytuację ale druga strona nie chciała. A co do tego czy wróci czy nie. Pożyjemy zobaczymy. Zależy jak bardzo została urażona duma Duńczyka i czy będzie chciał jeszcze współpracować z Kępą, no i czy sam Kępa chce go w Motorze. Może być też jak z Lambo gdzie uraz do klubu podobno jest spory i szanse na jego powrót są niskie. W każdym razie, na chwilę obecną wzmocniliśmy niewygodnego dla nas rywala.
Było jak dobrze tutaj mówione że to Michelsen chciał wrócić do rozmów a według tego co mówi Dryła to klub chciał a Michelsen już nie. Ale czy kogoś to dziwi ? Przyszedł Zmarzlik gdzie pewnie zarabia 1,5x - 2x wiecej to też chciał podwyżki. Jak go Kępa wtedy olał to poszedł gdzieś indziej.
Gdzieś wina leży po obu stronach i temat mocno przewałkowany.
A takie pierdolenie że karma go musi dopaść że odszedł z Lublina to gruby odpał. Smutne życie trzeba mieć
Jak przewidujesz mecz w Grudziądzu? Po składach i parach wydaje się że Czewa powinna to wygrać.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
CKM1946
- Zawodowiec
Perez pisze:Jak przewidujesz mecz w Grudziądzu? Po składach i parach wydaje się że Czewa powinna to wygrać.
Od prawie 30 lat tam nie wygraliśmy nie wazne jakim składem jedziemy. Każdy punkt meczowy przyjmuje w ciemno.
Też tak myślę. Druga linia na papierze zdecydowanie dla Włókniarza, nawet jeśli Fricke i Nicki dotrzymają kroku Mikkelowi i Madsenowi. Juniorzy teoretycznie z podobnym potencjałem.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
W Gdańsku już trzeci bieg 5-0. Chyba jakiś rekord.
Richie Faulkner:
CKM1946 pisze:ezbeg pisze:W sumie opisał całą historię tak jak to już było omówione na forum. Dogadali się "na gębę" bez papieru, później MM chciał więcej, pokłócili się, potem w klubie próbowali ratować sytuację ale druga strona nie chciała. A co do tego czy wróci czy nie. Pożyjemy zobaczymy. Zależy jak bardzo została urażona duma Duńczyka i czy będzie chciał jeszcze współpracować z Kępą, no i czy sam Kępa chce go w Motorze. Może być też jak z Lambo gdzie uraz do klubu podobno jest spory i szanse na jego powrót są niskie. W każdym razie, na chwilę obecną wzmocniliśmy niewygodnego dla nas rywala.
Było jak dobrze tutaj mówione że to Michelsen chciał wrócić do rozmów a według tego co mówi Dryła to klub chciał a Michelsen już nie.
Ja kojarzę, że ktoś wspominał o ruchach ze strony klubu. Mogłem też usłyszeć "na mieście". To było tak przewałkowane że pojawiało się wiele sprzecznych informacji. No ale nieważne. Niech mu się wiedzie. Zaś w Grudziądzu dacie radę. Duńczycy pociągną wynik.
Wiktor pilnuje krawężnika jak zawsze
Nic się nie nauczył. Cały bieg pięknie pilnował krawężnik. Thomsen też ładnie odstawił zawodnika z licencją PZM.
Ps. Ma Lampart za napisane na Instagramie nazwy naszego klubu z małych liter
Ps. Ma Lampart za napisane na Instagramie nazwy naszego klubu z małych liter
Ostatnio zmieniony 8 kwietnia 2023, o 18:16 przez ezbeg, łącznie zmieniany 1 raz.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Cicho tam, postawiłem na gkm
RadeKas pisze:W Gdańsku już trzeci bieg 5-0. Chyba jakiś rekord.
Poczta na 4 wyścigi w dwóch upada bez kontaktu, dodatkowo kontuzje Musielaka i Szostaka, ale ekipę se zmontowali :D
Motor mocny
Ale jeszcze mogą wygrać w Gdańsku.
A tymczasem w jednym z biegów
"Komedia w Gdańsku! Przy stanie 1:5 upadł Orgacki, którego nikt nie atakował. FGrudziądzanin wstał, ale po chwili zaczął skakać z bólu i zostawił motocykl na torze. Przypomnijmy, że ma już żółtą kartkę."
A tymczasem w jednym z biegów
"Komedia w Gdańsku! Przy stanie 1:5 upadł Orgacki, którego nikt nie atakował. FGrudziądzanin wstał, ale po chwili zaczął skakać z bólu i zostawił motocykl na torze. Przypomnijmy, że ma już żółtą kartkę."
Co właśnie powiedział Lorek przed zadaniem pierwszego pytania Pollestadowi? Autentycznie nie zrozumiałem ani jednego słowa
Motor mocny
Mecz rodem z odmętów 3 ligi.
Hayden pisze:Co właśnie powiedział Lorek przed zadaniem pierwszego pytania Pollestadowi? Autentycznie nie zrozumiałem ani jednego słowa
Jak zrozumiałem wymieniał norweskich żużlowców, bo wspominał nazwiska - Holta, Gunnestad itp. itd. Więcej nie wyłapałem z tego bełkotu.
Hayden pisze:Co właśnie powiedział Lorek przed zadaniem pierwszego pytania Pollestadowi? Autentycznie nie zrozumiałem ani jednego słowa
mam nadzieję, że kiedyś jakiś zawodnik go strolluje i tak ze 2 razy poprosi o powtórzenie tego samego pytania :)
Poczta 2,3, U (nieatakowany), W (nieatakowany), 3. To jest zawodnik.
Richie Faulkner: