Gdzie motory dla naszych juniorów??????????
Cooper ze ty prosisz tatusia zeby ci tlumaczyl na forum to nie znaczy ze ja musze mamusie jestem od ciebie madrzejszy wiec wiesz rozumiem co pisze i mam pojecie o tym ...!!
Ostatnio zmieniony 17 września 2004, o 23:51 przez air, łącznie zmieniany 1 raz.
air pisze:No wiesz wojtek Poprostu widac ze sie zna na tych sprawach wiec wiesz!dziekuje ale nie ma czego gratolowac bo zna sytuacje jaka jest w klubie bo tak jak ja gada z juniorami
I co macie z tego gadania? Chcecie, zeby bylo lepiej to DO ROBOTY!!!, a nie w psychologow sie bawicie. Dzisiaj cale spoleczenstwo placze, ze jest zle. Milego gadania zycze z juniorami...dobranoc
skad zes sie tu w ogole wzial? Przeczytaj sobie gowniarzu pare postow tutaj i zauwaz, ze NIKT tutaj nie wrzuca na siebie na forum! Tu sie kulturalnie (
) wymienia poglady. Wiec nie wiem smarkaczu, co tu jeszcze robisz, zabieraj misia i klocki i spadaj. Porozmawiaj sobie juniorami (pewnie jedyna rozmowa to Twoje blagania o autograf przez kraty ogrodzenia). Znawca sie znalazl. Lekcje juz odrobiles? Nie? To co tu jeszcze robisz? Siadaj do ksiazek bo sie do poniedzialku na 8 rano do gimnazjum nie wyrobisz. A i dobrze Ci to zrobi na Twoja polszczyzne.
To tyle co mam do Ciebie, wiecej nie mam zamiaru Tobie odpisywac.
To tyle co mam do Ciebie, wiecej nie mam zamiaru Tobie odpisywac.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper jak ty chodzisz do gimnazjum to nie znaczy ze kazdy! w przeciwinstwie do ciebie mam kontaklt z juniorami i zawodnikami! a lekcje to ty sobie smarkaczu odrob wogule jak smiesz tak do mnie mowic! a poglady chab kazdy swoje moze podac! a po 2 to dobranocka dawno jusz byla wiec idz spac! a ty co na kolankach smigasz do Macka po autograf hehe osmieszasz sie i to bardzo .... heheh