Finał DMP: Motor Lublin - Stal Gorzów 53:37 (92:88)
Re: Finał DMP: Motor Lublin - Stal Gorzów (39:51), 25.09., godz. 19:15
Im bliżej finału tym bardziej się niecierpliwie i jestem dobrej myśli. Po 1. meczu w Gorzowie miałem straszny dół, ale teraz nie mogę się doczekać tego meczu.
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Jutro do południa przelotne opady, później już czysto do meczu. Aż jestem ciekaw co tam z tym torem nakombinowali. Powinni mieć opcję w piątek popołudniu i w sobotę potrenować bez większych przeszkód :)
Dopiero czwartek, ale ciśnienie (nie to atmosferyczne) już powoli idzie do góry :)
Dopiero czwartek, ale ciśnienie (nie to atmosferyczne) już powoli idzie do góry :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
U Norwegów póki co zapowiadają duży deszcz pomiędzy 20 a 2 w dniu meczu.
W finale mecz zaliczony po 13 biegach?
W finale mecz zaliczony po 13 biegach?
Yr.no w ostatnich dwóch latach dość mocno straciło na wiarygodności jeśli chodzi o dokładność prognoz. Szczególnie dla Lublina ;)
Tak czy siak, niemal wszystkie strony pokazują właściwie brak deszczu od dzisiaj do niedzieli. Meteo zero deszczy dzisiaj i jutro, na niedzielę póki co jeszcze nie ma. Wunderground również bez deszczy aż do niedzielnej nocy.
Wczoraj zakładam chłopaki trenowali, dzisiaj też mieli (poza MM, który będzie w Pardubicach). Ktoś coś? W jakich godzinach byl trening? Wyglada wiec na to, że pogoda nam nie przeszkodzi i nie powinno być wymówki, że nie mogli się spasować.
Tak czy siak, niemal wszystkie strony pokazują właściwie brak deszczu od dzisiaj do niedzieli. Meteo zero deszczy dzisiaj i jutro, na niedzielę póki co jeszcze nie ma. Wunderground również bez deszczy aż do niedzielnej nocy.
Wczoraj zakładam chłopaki trenowali, dzisiaj też mieli (poza MM, który będzie w Pardubicach). Ktoś coś? W jakich godzinach byl trening? Wyglada wiec na to, że pogoda nam nie przeszkodzi i nie powinno być wymówki, że nie mogli się spasować.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Czy MM jedzie dzisiaj w SEC?
Gdyby nie pojechał w SEC, to miałby bana na nadzielę.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Nie ma zadnego info, żeby miał nie jechac.
Pytanie czy pojedzie po Walaskowemu, czy na maxa.
Pytanie czy pojedzie po Walaskowemu, czy na maxa.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
MM nie zawodnikiem, który gotów jest podejść do zawodów "po walaskowemu".
Plus taki, że Pardubice to beton i można mieć nadzieję, że MM pojedzie te zawody bez negatywnych konsekwencji dla swojego zdrowia.
Plus taki, że Pardubice to beton i można mieć nadzieję, że MM pojedzie te zawody bez negatywnych konsekwencji dla swojego zdrowia.
Szczerze mówiąc na tym etapie mam gdzieś, jakim jest zawodnikiem. Rozumiem indywidualne ambicje, ma szansę na brązowy medal, ale w zyciu czasem trzeba podejmować trudne wybory. I choć nie jestem zwolennikiem trzymania zawodników w szafie, zeby się przypadkiem nie poslizgneli pod prysznicem, tak tutaj priorytety powinny być jasne dla obu stron. I klubu i MM. Liczy się przede wszystkim niedzielny mecz. Raczej nikt nie chce powtórki z Vojens.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Dziś miał być ostatni trening przed niedzielą. Drabik był?
Sebekmotor pisze:Dziś miał być ostatni trening przed niedzielą. Drabik był?
Z tego co wiem to nie było.
Wczoraj podobno był. Z naciskiem na słowo podobno. Trening był zamknięty.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Jeśli go nie było, to jest jakaś kpina. Gość wozi ogony i nie przyjeżdża na trening przed najważniejszym meczem?
MOTOR LUBLIN
Drabika od lipca chyba na treningu nie było, więc dla niego pewnie bez różnicy czy to finał czy nie ;)
Edit:
Ostaf z wczoraj:
Czyli jakieś treningi niby robi jednak przed tym finałem.
Edit:
Ostaf z wczoraj:
Maksym Drabik w miniony piątek trenował na stadionie zielona-energia.com Włókniarza. Ci, którzy widzieli zawodnika Motoru Lublin na częstochowskim torze, mówią, że wyglądał dobrze. Jeśłi w lidze będzie tak samo, to Włókniarz w sezonie 2023 będzie miał z Drabika pożytek.
Ostatnio zmieniony 23 września 2022, o 22:07 przez Saeyl, łącznie zmieniany 1 raz.
We wczorajszym magazynie na Elewen mówili że Drabik trenował bodajże wczoraj w Lublinie i nawet go chwalili że bardzo się stara.
Saeyl pisze:Drabika od lipca chyba na treningu nie było, więc dla niego pewnie bez różnicy czy to finał czy nie ;)
Edit:
Ostaf z wczoraj:Maksym Drabik w miniony piątek trenował na stadionie zielona-energia.com Włókniarza. Ci, którzy widzieli zawodnika Motoru Lublin na częstochowskim torze, mówią, że wyglądał dobrze. Jeśłi w lidze będzie tak samo, to Włókniarz w sezonie 2023 będzie miał z Drabika pożytek.
Ostaf we wrześniu ocenia postawę zawodnika na treningu pod kątem startów za 8 miesięcy xD tyle w temacie
Tak bo będzie 36.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
dannie pisze:O której otwierają bramy?
Pewnie 2h przed 1 wyścigiem?
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
dannie pisze:O której otwierają bramy?
17:15
Najciekawsze jest to, że Maksym może pojechać wszystko i równie dobrze nic. Ciężko przewidzieć. Gość jest nieobliczalny i nieprzewidywalny. Po cichu liczę na to, że jutro odpali petardę.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
To "tylko" 51 punktów,
Musimy to jutro ogarnąć.
Musimy to jutro ogarnąć.
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Nic nie musimy. Najwyżej możemy. Powtórzenie srebra też jest wielkim sukcesem. Co ma powiedzieć Sparta?