Ge(L)o pisze:ravajas pisze:Po oświadczeniu, które wydał Zmarzlik, utwierdziłem się w przekonaniu o jego klasie. A tych słów o "żółty wypad", czy "jazda z kur*ami" nie zrozumie nikt, kto za gówniarza nie grał meczu klasowego.
Tak, bo Zmarzlik usiadł i sam napisał to oświadczenie.
A musiał? Widac jednak potrafi logicznie myśleć i odpowiednio sie zachować, albo ma ludzi, którzy mu poprawne zachowania podpowiadają. Ze słów Sadowskiego wiemy (i nie musimu się opierac na piekarniach), że Zmarzlik jasno i otwarcie się z nim komunikował. Nie zwodził, nie podawał nikomu reki. Od razu powiedział, sorry temat zamknięty. Nie rozmawiajamy o kwotach, bo zdania nie zmienię.
A z drugiej strony mamy MM, który miał pełne prawo poczuć się urażony transferem Zmarzlika, miał i nadal ma pełne prawo odejść gdzie tylko sobie wymarzy. Ale trzeba było to roegrac otwartmi kartami, a nie bawić sie w jakies dziwne i pozbawione logiki żąglowanie ofertami.
Jak dla mnie u Zmarzlika w tym odejściu klasy za bardzo nie ma. Zrobił to zdecydowanie za wcześnie. Jak teraz kibic z Gorzowa ma oglądać drużyne. Jeszcze niech sie zdarzy że pojedziecie z nimi w półfinale np. i trafi mu sie jakiś defekt , taśma czy ogólnie słabszy mecz. Wyleje się szambo wielkich rozmiarów.
Wymogli to na nim sami kibice z Gorzowa, wymagając, by sie jasno okreslił. Uzgodnili z klubem wspólne stanowisko i sposób komunikacji. Czy dobrze, czy źle - to już kwestia indywidualnej oceny. Natomiast jestem niemal pewien, ze inicjatywa tutaj była zdecydowanie po stronie klubu, zeby temat załatwić juz teraz.
A jak kibic z Gorzowa ma ogladac druzyne? Nie wiem, normalnie? Tak jak my oglądamy MM w Motorze? Ty wiesz, ze Fredki nie bedzie za rok we Włókniarzu. Nie masz problemu z kibicowaniem mu? Albo Jeppesenowi?