Klops1 pisze:Jeśli za Rosjan moglibyśmy stosować ZZ, to nasza przewaga nad tymi zespołami byłaby jeszcze większa.
Toruń ma znakomitą czwórkę pozostałych seniorów. Na ZZ na papierze wychodzą lepiej od nas
Klops1 pisze:Jeśli za Rosjan moglibyśmy stosować ZZ, to nasza przewaga nad tymi zespołami byłaby jeszcze większa.
Flagg pisze:Jeszcze jedno, bo pojawiły się informacje, jakoby Emil i Artiom musieli się zrzec rosyjskiego obywatelstwa, by otrzymać polska licencję
Kshyhu pisze:czy ja dobrze rozumiem, że według niektórych rosyjscy żużlowcy nie odważą się skrytykować rosyjskiej inwazji na niepodległe państwo ze względu na represje, grożące ich rodzinom zamieszkującym w Rosji, ale jednocześnie powinni być na tyle odważni, żeby zrzec się obywatelstwa i odciąć bezpowrotnie od матушки России?
Gdzie sens, gdzie logika?
niespokojny pisze:A co Ci sie marzy? Nalot na Moskwe? Najblizsze glowice jadrowe sa 200 km od Warszawy a osaczony szczur moze wykonac desperacki ruch.
Flagg pisze:Poziom ligi to rzecz święta ;) jak Majewski chce oglądać Tudzieża pod taśma, to spoko. Ale mam wrażenie, że Andrju Rusko tak tego nie zostawi
Talmai pisze:Po cichu liczę, że Amerykanie się bawią w swoją perwersyjną grę, czyli przystępują do akcji gdy inni już wykonali za nich czarną robotę i się wykrwawili.
jerry78 pisze:A możesz wytłumaczyć czym dziś przegrał? Wywiadem, który udzielił znając już swój los? Cokolwiek by nie powiedział to już nie miałoby sensu, tym bardziej walenie w Putina z grubej rury.
tezetomaniak pisze:Saint, co jak co, ale przywołanie w kontekście ludobójstwa Putina sprawy antyszczepów z Kanady to już poziom odklejenia łapiący się do specjalisty.
Saint pisze:https://www.tvp.info/53883116/konflikt-palestyna-izrael-rosnie-liczba-ofiar-w-strefie-gazie-zbombardowano-dom-w-chan-junus
https://pcpm.org.pl/10-lat-destrukcji-i ... syrii.html
Bardzo proszę o równe potraktowanie, za porównywalne zbrodnie. Kto zaczna krucjatę? Czekam również, na artykuł Tomka Dryły w podobnym tonie tylko dotyczący, zwłaszcza tego pierwszego konfliktu.
Saint pisze:Sankcje - tak - ale dla tych którzy na prawdę decydują.
Gelo pisze:Oczekujecie od niezbyt rozgarniętego ruska taktu i dyplomacji? Ja rozumiem, że udzielając się na forum żużel.info należymy do śmietanki intelektualnej ale nie mierzmy wszystkich swoją miarą. Grisza to tylko żużlowiec, którego prawdopodobnie będziemy oglądać tyłko w zimowych powtórkach w telewizji.
ravajas pisze:I jeszcze temat jakichś mitycznych "antyszczepów" się pojawił? :D Wracając do kwestii wojny, to Mnie w każdym razie cieszy, że społeczeństwo choć trochę dorosło. Raptem dwanaście lat temu krzyczano "jeszcze jeden! jeszcze jeden!", a dziś? Dziś widać jak na dłoni, że nadęty bezradnością, głupotą i chciwością Unii Europejskiej pod kierownictwem Niemiec na hegemona Putin nie spadł z nieba.