#246 Postautor: Flagg » 28 lutego 2022, o 17:59
Zapytam jeszcze raz, bo zręcznie uniknąłeś odpowiedzi na pytania:
1. W czym Polak czy np. Szwed popierajacy Putina i jego agresje na Ukrainę jest lepszy od Rosjanina? Rozumiem, że nienormalny nie-rosjanin Ci nie przeszkadza i nie masz problemów z tym, żeby brał udział w rywalizacji sportowej?
2. Dlaczego nie zapytamy ich od razu o konflikt w Iraku, Afganistanie czy Palestynie? Dlaczego nie zapytamy ich od razu o stosunek do Hitlera? Ja tam moze jestem dziwny, ale dla mnie ktoś kto np. wychwala pod niebiosa Hitlera i jego poglady nie jest w niczym lepszy od Rosjanina, który po 30-letnim praniu mózgu popiera Putina.
Wiec ponownie, dlaczego chcesz pytać tylko Rosjan?
A jak np. za miesiąc Niemcy potępią Izrael za sytuację w Palestynie i wprowadzą sobie zasadę, że tylko CI, którzy potępią Izrael mogą występować w Niemczech, to będzie ok? ZAczniemy wprowadzać paszporty poglądowe?
Zasady musza być równe dla wszystkich. Jeśli wykluczamy, to wszystkich Rosjan, bez wyjątku. Jeśli pozwalamy im jeździć, to wszystkim, bez wyjątku. Natomiast jeśli jakiś Polak, Rosjanin, Szwed czy Chińczyk publicznie głosiłby swoje poparcie dla Putina, to presja powinna byc na klubie, który takiego zawodnika zatrudnia, by rozwiązać z nim kontrakt
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski