ale bezsenskibicLBN pisze:GIGI pisze:Gdzie jest ten''ekspert'' co odsylal motocykle do Mikulova??
,,Szrot" nie motocykle
cos napocil ale bez sensu....
ale bezsenskibicLBN pisze:GIGI pisze:Gdzie jest ten''ekspert'' co odsylal motocykle do Mikulova??
,,Szrot" nie motocykle
Retrospeedway pisze:Dlaczego w dzisiejsze urodziny odstawili Krzysztofa po drugim biegu? W swoim pierwszym starcie przywiózł 2 punkty a w drugim starcie jechał z Lagutą i Dudkiem,miał z nimi wygrać aby móc jechać dalej? Jeżeli będzie jeździ po 2 biegi w meczach to jak ma odbudować dawną formę?
blajar pisze:
Zmiana Krzyśka po dwóch startach. Szczerze mówię, że kompletnie tego nie rozumiem. Facet dostaje XIV w Lublinie i po dwóch startach, trzymając kontakt i nie wożąc zostaje odstawiony. Nie jestem w parku maszyn, nie wiem co tam się dzieje ale dla mnie ta decyzja niczym się nie broni.
Gelo pisze:MM chyba lubi tureckie wakacje. Dzisiaj powinno być 35:55 i to jest najmniejszy wymiar kary dla myszy.
Mamy autostradę do po. W przyszłym roku PD za KB i mistrz Polski
Zgadzam się w 100 proc.Juniorzy- i tu popłynę :D O ile Wiktor jadąc 3 kółka dobrą ścieżką i na 4 oddając pozycję Protasowi zrobił standardowego Wiktora (któremu jazda jednym torem 4 kółka się nudzi) to trzeba przyznać, że pojechał świetne zawody. "Mirosław", jak go określił Walasek, to jest gość na (moim zdaniem) ganianie lekko siwawego Zmarzlika w GP. Co chłopak myśli na torze, jaką gamą ataków dysponuje to tylko dać Mu sprzęt Zmarzlika i patrzeć, co z tego wyniknie.
blajar pisze:Lubię czytać twoje posty :)
Perez pisze:Z Apatorem będzie jak z Częstochowa. Nie łatwo.
Retrospeedway pisze:Ks Toruń do silniejszy rywal niż Włókniarz Częstochowa.Gdyby udało się w kolejnych trzech meczach pierwszej fazy wszystko wygrać to play of pewny bo w rewanżach mamy 6 punktów na tacy z Grudziądzem i Falubazem u siebie.Ja nadal obstaje przy swoim że bez problemu wygramy w Częstochowie.
Retrospeedway pisze:Ks Toruń do silniejszy rywal niż Włókniarz Częstochowa.Gdyby udało się w kolejnych trzech meczach pierwszej fazy wszystko wygrać to play of pewny bo w rewanżach mamy 6 punktów na tacy z Grudziądzem i Falubazem u siebie.Ja nadal obstaje przy swoim że bez problemu wygramy w Częstochowie.
Flagg pisze:Jesli wygramy 3 najblizsse mecze, to mi zdaniem pojedziemy w finale tej ligi
Gelo pisze:Panowie i Panie Motor Lublin jedzie w tym roku o mistrzostwo Polski. Dziękuję. Dobranoc
Speedway pisze: Pewnie ironia, ale i tak dziekuje :)
Juz na troche chlodniej. Ciesze sie bardzo i jestem dumny z tej druzyny. Calej, lacznie z wyklinanym sztabem trenerskim. Taki ich juz los, ze kibicom nie dogodza, ale bronia sie wynikiem, a to najwazniejsze. Jedyny moj zarzut ze buduja Buczka w meczu, w ktorym sie meczy, a hamuja gdy akurat w miare ogarnia. Znajac sytuacje Domina (trzymaj sie Bracie), mozna bylo mu ujac z jeden bieg, ale to juz gdybanie.
Te dzisiejsze losowe przygody sa dla mnie niepojete. Falubaz mial takowych ZERO, a my fure na 8 meczow. Wierze, ze to juz sie nigdy nie powtorzy.
Przyjemnoscia bylo ogladac Falubaz pogubiony na wlasnym torze niczym we mgle. Widac ze druzyna zyje i dzieli sie wiedza w kwestii setupow, zarlo od poczatku do konca.
Teraz pewnie wszyscy zatypuja ze zmieciemy Apatora do 30. Ja przed tym przestrzegam bo pierniki zwykle u nas dobrze sobie radza. Wygrac do 40 i zbieramy spokojnie na play offy
Gelo pisze:idż już spaćtezetomaniak pisze:Przecież Michelsen nie miał prawa jechać w biegu 14. Nie miał na czym. Kubera słabł w oczach, przyczyna pewnie była znana w parkingu.
Lampart z Cierniakiem świetnie jechali cały mecz i zasłużenie dostali szansę. Proste jak budowa cepa. Po coś chyba Motor ma tą najlepszą parę juniorów w lidze?
Kryminał to są wasze płacze po kolejnym wygranym meczu