CKM1946 pisze:Ten tor w Bydgoszczy to poezja . Zdecydowanie najlepszy żużel w Polsce w tym roku.
W Czestochowie też był niezły
CKM1946 pisze:Ten tor w Bydgoszczy to poezja . Zdecydowanie najlepszy żużel w Polsce w tym roku.
TreleMorele pisze:CKM1946 pisze:Ten tor w Bydgoszczy to poezja . Zdecydowanie najlepszy żużel w Polsce w tym roku.
W Czestochowie też był niezły![]()
CKM1946 pisze:W Częstochowie ostatni mecz na prawdę dobry to był mecz z Lesznem 2018. Wtedy chodziła każda scieżka na torze. Teraz jest inna koncepcja przygotowywania toru. Taka której ja nie rozumiem.
Jeśli mówisz o ostatniej niedzieli to procesja na torze i kluczowe rozegranie 1 luku.
DrPaiHiWo pisze:CKM1946 pisze:W Częstochowie ostatni mecz na prawdę dobry to był mecz z Lesznem 2018. Wtedy chodziła każda scieżka na torze. Teraz jest inna koncepcja przygotowywania toru. Taka której ja nie rozumiem.
Jeśli mówisz o ostatniej niedzieli to procesja na torze i kluczowe rozegranie 1 luku.
Kluczem jest karać za beton.
Walki na nim zero a wyniki znane już po pierwszym łuku.
DrPaiHiWo pisze:Kluczem jest karać za beton.
Walki na nim zero a wyniki znane już po pierwszym łuku.
mechanizator pisze:To Edward Durda prowadzi transmisję z meczu Tarnów- Toruń ?
TreleMorele pisze:Wykluczenie mogę się zgodzić ale czerwona kartka to odleciał grubo i tym sposobem zaklepal 2pkt meczowe gospodarzom .
Czarek pisze:Materiał o kibicach Motoru na podnośnikach w Polsacie kuriozalny. Jest o powrocie Motoru do "Ekstraklasy" (w stacji, która jednak ma coś wspólnego z żużlem!), Lorek pieprzy o jakichś "bike'ach" (przeciętny odbiorca pewnie zrozumiał, że chodzi o bajki), a w pewnym momencie pokazane są kilogramy śmieci, pozostawione przez lubelskich kibiców na trybunach. Ludzie, sprzątajcie po sobie, bo zamiast promocji mamy wstyd na całą Polskę!
Kaman pisze:Czarek pisze:Materiał o kibicach Motoru na podnośnikach w Polsacie kuriozalny. Jest o powrocie Motoru do "Ekstraklasy" (w stacji, która jednak ma coś wspólnego z żużlem!), Lorek pieprzy o jakichś "bike'ach" (przeciętny odbiorca pewnie zrozumiał, że chodzi o bajki), a w pewnym momencie pokazane są kilogramy śmieci, pozostawione przez lubelskich kibiców na trybunach. Ludzie, sprzątajcie po sobie, bo zamiast promocji mamy wstyd na całą Polskę!
Jak ktoś nagrał niech wrzuci na YT :)
Flagg pisze:Mam nadzieję, że młodsi Panowie z 5:1 czytają forum. Jesli tak, to niech sobie wezmą do serca lepsze przygotowanie do audycji. Bo liczba baboli jakie robią rośnie proporcjonalnie do ich stażu w tym programie. Tylko wczoraj:
1. Stwierdzenie, że gdyby nie biegi nominowane, to najsłabszym seniorem w meczu z GKMem byłby Hampel. Nie Panowie, Hampel nie jechał w nominowanych. Jechał Miesiąc. I Hampel nie zrobił najmniej punktów, obaj zrobili po 7...
2. Zrzucanie winy za świece Trofimova na tor, gdy sam zawodnik powiedział jasno, że to był jego bład techniczny (za wczesnie cofnięty tyłek na koło, zresztą to samo powiedział Dobrucki po tym biegu)
3. Twierdzenie, że Hampel mógłby do Lublina trafić dopiero w maju (w przypadku normalnego sezonu). Wypożyczać zawodników mozna równiez poza oknem transferowym. Potem się jeden z nich tłumaczył, że chodziło mu, że Hampel miałby zdobytych za dużo punktów, by być wypożyczonym i musiałby przyjsc na zasadzie transferu. Ale tutaj kolejna ciekawostka. Zawodnik nie może w trakcie sezonu rozwiązać kontraktu z jednym klubem, a potem podpisać z drugim. Jedyną opcją na reprezentowanie dwóch klubów w jednym sezonie jest wypożyczenie, status gościa, lub wycofanie się pierwszego klubu z rozgrywek
4. Zarzuty w stosunku do Czugunova, że zrobił se licencje przez internet. Od zdaje się kilku lat, zawodnicy ubiegający się o polską licencję, a którzy mają odjechane imprezy żuzlowe pod inną licencją nie muszą zdawać egzaminu praktycznego. Wystarczy im teoria. Pomijając całą szopkę z obywatelstwem i małżeństwem Gleba, akurat w kwestii licencji wszystko odbyło się prawidłowo.
Naprawdę wypadałoby zrobić dokładniejszy "reasearch" przed audycją na tematy, o których chce się dyskutować.
Flagg pisze:Mam nadzieję, że młodsi Panowie z 5:1 czytają forum.
Czarek pisze:Flagg pisze:Mam nadzieję, że młodsi Panowie z 5:1 czytają forum.
Szkoda czasu na "5:1". To nawet nie jest poziom Piotra Śwista.