peterix pisze:...
Post roku.
Można zamykać temat.
peterix pisze:...
Flagg pisze:Widzisz, różnimy się dość zasadniczo w kwestii podejścia klubu do kibica. Ja nie jestem zwolennikiem robienia z kibica dojnej krowy, którą należy naciągnąć na jak największą kasę, bo akurat zespół jest popularny. Koniec końców sport jest robiony dla nas, a nie my jesteśmy dodatkiem do zawodów. Gdyby nie było kibica, nie byłoby rozgrywek.
Klops1 pisze:Flagg pisze:Jedynym możliwym kryterium jest kryterium finansowe, no bo przecież nie orientacja seksualna, płeć czy stan cywilny.
Tak naprawdę przy takim popycie nie ma idealnego sposobu dystrybucji miejsc, zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony ale rolą klubu jest ograniczanie tego niezadowolenia.
niespokojny pisze:A słyszeliście o RODO? PESEL tu PESEL tam, a wiecie ile wyzwań, obowiązków i związanych z tym kosztów wiąże się z otrzymywania i przechowywania takich danych? To by było najlepsze rozwiązanie ale nie dziwie się, że nikt nie chciał się w to bawić.
kibicLBN pisze:Szambo leci na klub, a winne są te k****skie władze miasta, które miały nasze interesy w dalekim poważaniu od 20 lat ,a postawili Arenę amatorom z okręgówki.
Tzn, że ludzie co kupią bilety będę stali na koronie stadionu? Czy mając karnet na inny sektor będę mógł stać na koronie stadionu na SE i aktywnie dopingować ?
kibicLBN pisze:Szambo leci na klub, a winne są te k****skie władze miasta, które miały nasze interesy w dalekim poważaniu od 20 lat ,a postawili Arenę amatorom z okręgówki.
TreleMorele pisze:kibicLBN pisze:Szambo leci na klub, a winne są te k****skie władze miasta, które miały nasze interesy w dalekim poważaniu od 20 lat ,a postawili Arenę amatorom z okręgówki.
Szambo leci bo zrobili z kibiców debili.
toinoja pisze:TreleMorele pisze:kibicLBN pisze:Szambo leci na klub, a winne są te k****skie władze miasta, które miały nasze interesy w dalekim poważaniu od 20 lat ,a postawili Arenę amatorom z okręgówki.
Szambo leci bo zrobili z kibiców debili.
Spokojnie za rok tego problemu nie będzie i to z jednego zasadniczego powodu, otóż nie dostaniemy licencji jeśli miasto nie zainteresuje się kwestią stadionu. A huczne zapowiedzi są tylko huczne i nic nie wnoszą, więc albo czeka nas Arena albo rzeszowski stadion.
niespokojny pisze:A słyszeliście o RODO? PESEL tu PESEL tam, a wiecie ile wyzwań, obowiązków i związanych z tym kosztów wiąże się z otrzymywania i przechowywania takich danych? To by było najlepsze rozwiązanie ale nie dziwie się, że nikt nie chciał się w to bawić.
Raf pisze:kibicLBN pisze:Szambo leci na klub, a winne są te k****skie władze miasta, które miały nasze interesy w dalekim poważaniu od 20 lat ,a postawili Arenę amatorom z okręgówki.
Uważasz, że jakby postawili stadion 10 lat temu, gdy na mecze przychodziło 200 osób, to ten miałby teraz więcej miejsc niż obecnie?
istred pisze: A ja mam radę żeby nie odzywać się w temacie, o którym się nie ma pojęcia