Ogólnie cała ekipa nc+ jeśli chodzi o gospodarzy ( nie gości typu. Cegła,Jabol czy Bajer) to tam temat ogarnia tylko Dryła choć mnie jego komentarz czasem drażni.
Eleven > NC+
ostatnie zdanie - grząski temat na lubelskim forum :)CKM1946 pisze:Magazyn w nc+ to warto włączyć jak jest Cegielski albo Jabłoński a najlepiej jak są obaj wtedy jadą po Demskim a on się gubi w zeznaniach![]()
Ogólnie cała ekipa nc+ jeśli chodzi o gospodarzy ( nie gości typu. Cegła,Jabol czy Bajer) to tam temat ogarnia tylko Dryła choć mnie jego komentarz czasem drażni.
Eleven > NC+
Gelo pisze:Mnie w Lorku drażni wszystko. Jego komentarz wywołuje u mnie chęć rzucenia doniczką w telewizor. Pytania, w których rozmówca nie wie o co chodzi, jakieś nazwiska z innych dyscyplin jakieś alegorie z dupy, no i ten angielski z wymową z kluchami w gębie.
Gelo pisze:A z "ekspertów" najczęściej zgadzam się z Koerberem.
Najbardziej obiektywny w stosunku do Motoru od początku był natomiast... Tomek Gollob.
Torsen pisze:Gelo pisze:Achów i ochów nad Anitką nie pojmuję. Wyjątkowo irytujący i niemedialny głos, uroda przeciętna.
Torsen pisze:Bezrybiu? A Marcelina? :)
Torsen pisze:Dryła mnie już trochę znudził, bo komentuje na jedno kopyto, z tym skandowaniem i gardłowaniem, które groteskowo próbuje podrabiać Ryczel
tezetomaniak pisze:Torsen pisze:Dryła mnie już trochę znudził, bo komentuje na jedno kopyto, z tym skandowaniem i gardłowaniem, które groteskowo próbuje podrabiać Ryczel
Dryła to jest gigant i całkiem inna liga. Z jego komentarzem nawet międzynarodowe mistrzostwa Rumunii są atrakcyjne.
tezetomaniak pisze:Dryła to jest gigant i całkiem inna liga.