Motor Lublin - Włókniarz Częstochowa ( 2.08.2019 r g.20:30)

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

Re: Motor Lublin - Włókniarz Częstochowa ( 2.08.2019 r g.20:30)

#126 Postautor: RadeKas » 3 sierpnia 2019, o 13:26

grzesieck pisze:a to jakies punkty minusowe nam groza?

Nie podpowiadaj Stępniewskiemu, bo jeszcze nam za stadion nałoży -5 i będzie :cool: .
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Zaratustra
Kadrowicz

#127 Postautor: Zaratustra » 3 sierpnia 2019, o 13:59

papi pisze: Ratuje nas toruńska degrengolada, bo zespół mamy ambitny ale słabiutki

Otóż to. Nikt nie odbiera chłopakom sukcesu w Toruniu. Tym meczem prawdopodobnie uratowali klubowi tyłek w tej lidze. Ale aż tak słaba postawa Torunia w całej lidze jest dużym zaskoczeniem i tutaj możemy mówić o naszym szczęściu, czy komuś się podoba, czy nie.
Na końcowe wnioski warto oczywiście poczekać, bo jeśli się okaże, że w dwóch ostatnich meczach zdobędziemy 3-4 punkty, to i odbiór drużyny - jak dla mnie - się zmieni.

Awatar użytkownika
mtgo
Szkółkowicz

#128 Postautor: mtgo » 3 sierpnia 2019, o 21:40

Zaratustra pisze:
papi pisze: Ratuje nas toruńska degrengolada, bo zespół mamy ambitny ale słabiutki

Otóż to. Nikt nie odbiera chłopakom sukcesu w Toruniu. Tym meczem prawdopodobnie uratowali klubowi tyłek w tej lidze. Ale aż tak słaba postawa Torunia w całej lidze jest dużym zaskoczeniem i tutaj możemy mówić o naszym szczęściu, czy komuś się podoba, czy nie.
Na końcowe wnioski warto oczywiście poczekać, bo jeśli się okaże, że w dwóch ostatnich meczach zdobędziemy 3-4 punkty, to i odbiór drużyny - jak dla mnie - się zmieni.

ludzie jakim szczęściu? są gorsi w każdym sportowym aspekcie więc jak można cokolwiek zwalać na fart? coś im się stało? mają kontuzjowanych liderów? motoarene im tornado rozwaliło? ja wiem, że to my mieliśmy być totalnym outsiderem ligi, ale okazało się, że ten pierwszoligowy skład jednak jest na tyle waleczny, że możemy poważnie powalczyć z gkmem, włókniarzem, stalą czy w końcu apatorem.

o szczęsciu to mogą mówić nasi przeciwnicy bo nie mamy cały sezon zengoty i pół sezonu griszy ;D

Awatar użytkownika
DrPaiHiWo
Senior