Jacy zawodnicy powinni opuścić klub po zakończeniu sezonu???

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
COBRA

Jacy zawodnicy powinni opuścić klub po zakończeniu sezonu???

#1 Postautor: COBRA » 2 sierpnia 2004, o 14:19

1. Franków
2. Śledż- jak nic już nie pokaże
Myśle że tyle bo reszta jeżdzi w miare dobrze. gdyby nie chuśtawki formy tych dwóch zawodnikum to mogli by być ale jak na razie forma niestabilna.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#2 Postautor: Lublin_Fan » 2 sierpnia 2004, o 14:21

Żeby było krócej to napisze kto powinien zostać: Karlsson, Knapp, Piszcz, Stachyra. Reszta out.

Pozdr.

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#3 Postautor: Erwin » 2 sierpnia 2004, o 14:24

Po co ktoś ma odchodzić, najlepiej jakby wszyscy zostali 8)

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#4 Postautor: Talib » 2 sierpnia 2004, o 14:28

To zależy od tego, czy wylądujemy w barażach i czy je wygramy oraz od tego, czy jak wiele na to wskazuje będzie możliwe zatrudnianie dowolnej liczby zawodników z UE. Jak na razie byłbym ostrożny w skreślaniu niektórych chociaż dla Jelenia i juniorów (oprócz Dawida) nie widzę zbyt dużych perspektyw.

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#5 Postautor: Scream » 2 sierpnia 2004, o 14:36

Darka trzeba zatrzymac bo skoro juz calkowicie rozlecial mu sie sprzet to chce czy nie bedzie musial zakupic nowy (na kolejne dwa sezony) wiec teraz znowu moze bedzie smigal jak rok temu :lol:

No i trzeba oczywiscie zostawic Jurka Mordela.... bo bez glebokich rezerw mozna sie pewnego niedzielnego popoludnia obudzic z reka w nocniku :)
Obrazek

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#6 Postautor: FantyÅ› » 2 sierpnia 2004, o 14:41

Erwin pisze:Po co ktoś ma odchodzić, najlepiej jakby wszyscy zostali 8)

To jest bardzo dobrze powiedziane niech zostana.A na nowy sezon niech klupią dwóch srednich seniorów i jednego juniore.Wtedy beda walczyc o skałd.A tak jest Podstawowy skład(Mordel i Trumna się nie Licza).Wtedy na treningach bedzie walka o skład.Takie jest moje zdanie. :)

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#7 Postautor: kaar » 2 sierpnia 2004, o 14:50

a ja bym chcial zeby przede wszystkim SIPMA sie zdeklarowala czy jak pozostaniemy w 1 lidze ( a na pewno tak bedzie bo nie "chcemy" awansowac) to dalej beda wydawac kase...na klub?? Pozdrawiam

KrzyÅ›
Junior

#8 Postautor: KrzyÅ› » 2 sierpnia 2004, o 15:17

Powstaje pytanie, nie "kogo zostawić na kolejny sezon?" ale "kto powinnien zostać nowym sponsorem TŻ?" bo coś mi się wydaje że Sipma nie jest aż takim wielkim darczyńcą.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#9 Postautor: ravajas » 2 sierpnia 2004, o 15:58

Krzyś pisze:Powstaje pytanie, nie "kogo zostawić na kolejny sezon?" ale "kto powinnien zostać nowym sponsorem TŻ?" bo coś mi się wydaje że Sipma nie jest aż takim wielkim darczyńcą.

ja proponujÄ™ RafineriÄ™ Trzebinia... :P

bardzo głupie pytanie. A co mają wspólnego życzenia kibiców z prawdziwym zaangazowaniem sponsorów w klub?? Chcieć to my sobie możemy... Na razi jest SIPMA i chwała za to, że jest. Kiedyś był INTER-POLAN... i tez się chodziło na mecze ;)

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#11 Postautor: Gelo » 2 sierpnia 2004, o 16:20

Gawrzyk pisze:
Krzyś pisze:Powstaje pytanie, nie "kogo zostawić na kolejny sezon?" ale "kto powinnien zostać nowym sponsorem TŻ?" bo coś mi się wydaje że Sipma nie jest aż takim wielkim darczyńcą.

na bezrybiu i rak ryba 8)

Na bezrybiu i śledż ryba - chyba;)

Krychs
Senior

#12 Postautor: Krychs » 2 sierpnia 2004, o 16:22

Oj lepiej żeby czasy INTER POLANU i wspaniałych juniorów z tamtych lat już nigdy nie wróciły :wink:

A co do składu na przyszły sezon to trzeba go wzmocnić przede wszystkim klasowym juniorem (marzy mi się taki Hlib lub Buczkowski) i porządnym seniorem (Puszakowski, Kuciapa, Paluch).

Snys
Zawodowiec

#13 Postautor: Snys » 2 sierpnia 2004, o 16:25

- Śledź
- Jeleniewski
- ew. Frankow

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#14 Postautor: Łoptymista » 2 sierpnia 2004, o 16:38

Snys pisze:- Śledź
- Jeleniewski
- ew. Frankow

Ten pierwszy - zdecydowanie wynocha!
Nr 2. mji nie przeszkaadza, pytanie tylko po co tu ma zostać, jeśli raczej nie będzie łapał się do składu.
Nr.3 jeszcze tydzień temu też bym optował za natychmiastowym wywaleniem. Teraz mam wątpliwości... Szkoda bo potencjalnie jest szansa, że będzie jeździł, ale tylko potencjalnie.
Jest jeszcze dwóch zawodników do eliminacji: Trumiński i Mordel. Jeśli oni znikną to znaczy, że będziemy mieli b. mocną pakę, a oni o jeździe nawet nie będą mieli co marzyć.

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#15 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 2 sierpnia 2004, o 16:43

moim zdaniem to Franek powinien zostać choćby po to by pełnić rolę Mordela!! Jeleń nie ma co tu szukać, i wogule nie wiem czy wogule ma co szukać w żużlu!! Śledź chyba też ma już swoje 5 minut za sobą ale zobaczymy co jeszcze pokaże, może nas mile zaskoczy np. w Gdańsku !!!:lol: no a potrzeba nam(jak chyba wszyscy już to napisali ale...)dobrego juniora i przynajmniej dwuch (jeden dobry drugi średni...)seniorów. Knap, Piszcz, Stachyra, no i Karlsson MUSZĄ zostać!!!

TŻ Z LUBLINA NAJLEPSZA W POLSCE DRUŻYNA!!!

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#16 Postautor: ravajas » 2 sierpnia 2004, o 16:54

Gawrzyk pisze:
na bezrybiu i rak ryba 8)

wszystko, tylko nie ryba... ;)

pozdrawia:
Rafał Borowski

KrzyÅ›
Junior

#17 Postautor: KrzyÅ› » 2 sierpnia 2004, o 17:23

Odpowiadając na to pytanie - DEFINITYWNIE RODZINA STACHYRÓW!!!

Carlito

#18 Postautor: Carlito » 2 sierpnia 2004, o 17:26

Dla mnie do wywalenia sÄ… :

1.Franków.
2.Śledz,ale tutaj jeszcze trzeba sie zastanowić.
3.Mordel-za niego zostawił bym Jeleniewskiego,który by jeździł tak jak Jurek teraz czyli w przypadku czyjejś kontuzji(oby takich nie było).

Sytacja się troche komplikuje ,bo w miejsce wyrzuconych zawodników trzeba kimś się wzmocnić.Pytanie tylko kim i na ile stać nasz klub.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#19 Postautor: Lublin_Fan » 2 sierpnia 2004, o 17:28

Krzyś pisze:Odpowiadając na to pytanie - DEFINITYWNIE RODZINA STACHYRÓW!!!

Hmmm.... ciekawe.
A dlaczego tak uważasz?

Pozdr.

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#20 Postautor: Dobromir » 2 sierpnia 2004, o 17:39

Jeleniewski
Mordel
Śledź w zależności od sytuacji kadrowej

Frankowa bym zostawił licze ciągle że coś w nim zaskoczy

A najbardziej się boje że w przysłym sezonie możemy sie nie wzmocnic bo pieniędzy nie będzie a wtedy to będzie padaka i walka o utrzymanie

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#21 Postautor: Ar2rB » 2 sierpnia 2004, o 17:41

Carlito pisze:Dla mnie do wywalenia sÄ… :
1.Franków.
2.Śledz,ale tutaj jeszcze trzeba sie zastanowić.
3.Mordel-za niego zostawił bym Jeleniewskiego,który by jeździł tak jak Jurek teraz czyli w przypadku czyjejś kontuzji(oby takich nie było).

A dla mnie bezapelacyjnie do pozegnania jest Śledź i nie ma się nad czym zastanawiać. Nawet jak pojedzie przyzwoicie to w najważniejszym momencie nie mozna na niego zupełnie liczyć (czego dowody dawał już nie raz, nie dwa i nie trzy....). gość ma poukładane i zycie rodzinne i ustawiony jest materialnie, no i wiek też ma już dosyć słuszny jak na żużlowca - nie widze najmniejszego sensu w inwestowanie w niego. Z wiekiem ambicji na pewno nie przybywa. A w tej chwili to zawodnik ten z ambicjami pomału dobija do zera (ale od dołu).

Resztę bym zostawił. Franków powinien jak najbardziej zostać. Tylko musi mieć jakąkolwiek konkurencję w składzie - np. w postaci Jeleniewskiego, którego tez w żaden sposób póki co nie skreślam. Jeleń powinien zostać w Lublinie. może być rezerwą, a może powalczyć i o podstawowy skład z resztą zespołu. mordel też powinien zostać bo niby dlaczego go wyrzucać? Od przybytku głowa nie boli, a moze sie przydac w superkryzysowych sytuacjach.
Ostatnio zmieniony 2 sierpnia 2004, o 17:43 przez Ar2rB, łącznie zmieniany 1 raz.

KrzyÅ›
Junior

#22 Postautor: KrzyÅ› » 2 sierpnia 2004, o 17:42

Lublin_Fan pisze:
Krzyś pisze:Odpowiadając na to pytanie - DEFINITYWNIE RODZINA STACHYRÓW!!!

Hmmm.... ciekawe.
A dlaczego tak uważasz?

Pozdr.

Zobacz kolego ile Pan Stachyra siedzi w kozim grodzie i nie mamy nic: zwłaszcza JUNIORÓW!!!Wczoraj jak zobaczyłem Jamrożego,Miesiąca,Buczka itd. to ja i kilku znajomych stwierdziliśmy, że nasz trennerro powinien wstydzić się i mocno chować pod tą czapeczką Sipmy.Ludzie przecież ten człowiek nic nie zrobił!!! Z jego synia też nic nie bedzie zwłaszcza że nie widziałem jeszcze biegu w jego wykonaniu aby kogoś minął na dystansie. Ja wiem ile Stachyra bierze za trening i może Wy też wiecie ale jak by ktoś ta sumę opublikował to kazdego szlag trafi, gwarantuję!!!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#23 Postautor: Gelo » 2 sierpnia 2004, o 17:46

Zobacz kolego ile Pan Stachyra siedzi w kozim grodzie i nie mamy nic: zwłaszcza JUNIORÓW!!!Wczoraj jak zobaczyłem Jamrożego,Miesiąca,Buczka itd. to ja i kilku znajomych stwierdziliśmy, że nasz trennerro powinien wstydzić się i mocno chować pod tą czapeczką Sipmy.

Tak ku ścisłości to akurat Miesiac jest wychowankiem Stachyry. Tak to przynajmniej się określa "wychowanek" bo ja rzeczywiscie widzę masę dziwnych sytuacji w prowadzeniu młodzieży. Odnoszę wrażenie że nie wszyscy traktowani są na równi.

andmaz

#24 Postautor: andmaz » 2 sierpnia 2004, o 17:50

w jakim celu piszcz miał by zostać :?: :!:

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#25 Postautor: Ar2rB » 2 sierpnia 2004, o 17:52

andmaz pisze:w jakim celu piszcz miał by zostać :?: :!:

może żeby miał kto w ogole punkty zdobywać?

Pecha chyba już wyczerpał i moze przyszły sezon w koncu pojdzie zgodnie zplanem. Imam nadzieje, że Anglii w przyszłym roku próbowac nie bedzie.