1. Franków
2. Śledż- jak nic już nie pokaże
Myśle że tyle bo reszta jeżdzi w miare dobrze. gdyby nie chuśtawki formy tych dwóch zawodnikum to mogli by być ale jak na razie forma niestabilna.
Jacy zawodnicy powinni opuścić klub po zakończeniu sezonu???
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
To zależy od tego, czy wylądujemy w barażach i czy je wygramy oraz od tego, czy jak wiele na to wskazuje będzie możliwe zatrudnianie dowolnej liczby zawodników z UE. Jak na razie byłbym ostrożny w skreślaniu niektórych chociaż dla Jelenia i juniorów (oprócz Dawida) nie widzę zbyt dużych perspektyw.
Darka trzeba zatrzymac bo skoro juz calkowicie rozlecial mu sie sprzet to chce czy nie bedzie musial zakupic nowy (na kolejne dwa sezony) wiec teraz znowu moze bedzie smigal jak rok temu
No i trzeba oczywiscie zostawic Jurka Mordela.... bo bez glebokich rezerw mozna sie pewnego niedzielnego popoludnia obudzic z reka w nocniku
No i trzeba oczywiscie zostawic Jurka Mordela.... bo bez glebokich rezerw mozna sie pewnego niedzielnego popoludnia obudzic z reka w nocniku

Erwin pisze:Po co ktoś ma odchodzić, najlepiej jakby wszyscy zostali
To jest bardzo dobrze powiedziane niech zostana.A na nowy sezon niech klupią dwóch srednich seniorów i jednego juniore.Wtedy beda walczyc o skałd.A tak jest Podstawowy skład(Mordel i Trumna się nie Licza).Wtedy na treningach bedzie walka o skład.Takie jest moje zdanie.
Krzyś pisze:Powstaje pytanie, nie "kogo zostawić na kolejny sezon?" ale "kto powinnien zostać nowym sponsorem TŻ?" bo coś mi się wydaje że Sipma nie jest aż takim wielkim darczyńcą.
ja proponujÄ™ RafineriÄ™ Trzebinia...
bardzo głupie pytanie. A co mają wspólnego życzenia kibiców z prawdziwym zaangazowaniem sponsorów w klub?? Chcieć to my sobie możemy... Na razi jest SIPMA i chwała za to, że jest. Kiedyś był INTER-POLAN... i tez się chodziło na mecze
pozdrawia:
Rafał Borowski
- Łoptymista
- Trener
Snys pisze:- Śledź
- Jeleniewski
- ew. Frankow
Ten pierwszy - zdecydowanie wynocha!
Nr 2. mji nie przeszkaadza, pytanie tylko po co tu ma zostać, jeśli raczej nie będzie łapał się do składu.
Nr.3 jeszcze tydzień temu też bym optował za natychmiastowym wywaleniem. Teraz mam wątpliwości... Szkoda bo potencjalnie jest szansa, że będzie jeździł, ale tylko potencjalnie.
Jest jeszcze dwóch zawodników do eliminacji: Trumiński i Mordel. Jeśli oni znikną to znaczy, że będziemy mieli b. mocną pakę, a oni o jeździe nawet nie będą mieli co marzyć.
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior