WIELKI FINAL Rybnik - Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

Re: WIELKI FINAL Rybnik - Lublin

#951 Postautor: kibicLBN » 29 września 2018, o 12:52

zawsze lubiłem Pana Huszczę, fajne było to, że zawsze wierzy w ten Falubaz, ale co innego wiara, a co innego pycha i lekceważenie rywala. A stwierdzenie, że juniorzy Falubazu są lepsi od zawodników Rybnika to totalny brak szacunku i ignorancja. Dlatego życzę z całego serca sowitego wpierd..u dla Motomyszy, żeby się nie pozbierali.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#952 Postautor: ravajas » 29 września 2018, o 12:58

grzesieck pisze:
ravajas pisze:
Podoba mi się podejście, aczkolwiek studiując ich wpisy zauważyłem zdecydowanie zbyt mało wiary we własny zespół. Uważam, że z Zieloną Górą mają szansę nawiązać wyrównaną walkę, tylko muszą się skoncentrować i dopilnować wszystkiego, najmniejszego detalu, zadbać o dobra atmosferę i trzymać gaz. Pozdrawiam Kolegę.

Andrzej Huszcza: 'Pomiedzy ligami jest przepasc' :-P

Może jest, a może nie jest. Swoją opinię opieram na sympatiach klubowych, ale przekonamy się w niedzielę.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#953 Postautor: kibicLBN » 30 września 2018, o 08:24

GKSŻ wyjaśnia nam, że w przypadku meczu Speed Car Motoru Lublin z ROW-em Rybnik wszczętych zostało kilka postępowań. Jedno z nich dotyczy właśnie wypowiedzi prezesa Mrozka na antenie Eleven Sports.

Wie ktoś może o co chodzi? Kilka postępowań? O co niby? O tor? O race podczas fety? A może o szampana ? :lol:
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

ezbeg
Trener

#954 Postautor: ezbeg » 30 września 2018, o 08:39

Nie jestem do końca pewny ale przedmiotem jednego z postępowań może być wyjaśnienie dlaczego mecz nie zaczął się punktualnie. Czyli może pośrednio chodzić o tor.
Mam nadzieję że nikt nie doniósł na spożywanie alkoholu o zawartości większej jak 3,5% w miejscu publicznym przez zawodników :lol:

Awatar użytkownika
papi
Trener

#955 Postautor: papi » 30 września 2018, o 09:19

SwiDarek
Junior

#956 Postautor: SwiDarek » 8 października 2018, o 09:28

Po obejrzeniu obu meczy barażowych a dodam, że trzymałem kciuki za ROW, uważam, że:
1. Bezapelacyjnie zasłużenie wygraliśmy finał z Rybnikiem bo MOTOR był po prostu drużyną LEPSZĄ. I nie mam tu na myśli całego sezonu, bo NICE PLŻ wciągnęliśmy nosem i wypluliśmy, ale tylko i wyłącznie fazę playoff i sam dwumecz finałowy.
2. W Elidze zostanie też drużyna lepsza - bo po tym co wczoraj i tydzień temu zrobiły "gwiazdy Mrozka" - to oni nie zasłużyli na tę Eligę w żadnym wypadku. Dali się objeżdżać jak dzieci i remis wczoraj to oni wyszarpali fartem bo mogli ten mecz wdupić. Jestem ich postawą ROZCZAROWANY...
3. Ciężko będzie w przyszłym roku w obu ligach Nice i Elipie - powiększenie ligi i zmiana w regulaminie rozgrywek to chyba naprawdę rozsądne rozwiązanie na 2020 rok. Chyba nadszedł ten czas... na dwie ligi żużlowe po 10 drużyn.
DON'T THINK!!! DRINK!!!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#957 Postautor: Gelo » 8 października 2018, o 16:15

Też mam takie odczucia. W przeciwieństwie do pierwszego meczu finałowego Rybnik baraże pojechał bez jaj. Chciało się tak po prawdzie tylko Lebiediewowi. Szczepaniak odjechał mecz na przyszłoroczny kontrakt. Ale reszta jakby jechała za karę. Nie zostawili serducha na torze. A taki Protas nie pierwszy raz jechał pod presją. I jak trzeba było dał radę.

Ge(L)o
Trener

#958 Postautor: Ge(L)o » 8 października 2018, o 16:18

SwiDarek pisze:Chyba nadszedł ten czas... na dwie ligi żużlowe po 10 drużyn.

Które ośrodki żużlowe (poza Łotyszami) chciałbyś skasować z ligi ?