WIELKI FINAL Rybnik - Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

Re: WIELKI FINAL Rybnik - Lublin

#951 Postautor: kibicLBN » 29 września 2018, o 12:52

zawsze lubiłem Pana Huszczę, fajne było to, że zawsze wierzy w ten Falubaz, ale co innego wiara, a co innego pycha i lekceważenie rywala. A stwierdzenie, że juniorzy Falubazu są lepsi od zawodników Rybnika to totalny brak szacunku i ignorancja. Dlatego życzę z całego serca sowitego wpierd..u dla Motomyszy, żeby się nie pozbierali.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#952 Postautor: ravajas » 29 września 2018, o 12:58

grzesieck pisze:
ravajas pisze:
Podoba mi się podejście, aczkolwiek studiując ich wpisy zauważyłem zdecydowanie zbyt mało wiary we własny zespół. Uważam, że z Zieloną Górą mają szansę nawiązać wyrównaną walkę, tylko muszą się skoncentrować i dopilnować wszystkiego, najmniejszego detalu, zadbać o dobra atmosferę i trzymać gaz. Pozdrawiam Kolegę.

Andrzej Huszcza: 'Pomiedzy ligami jest przepasc' :-P

Może jest, a może nie jest. Swoją opinię opieram na sympatiach klubowych, ale przekonamy się w niedzielę.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#953 Postautor: kibicLBN » 30 września 2018, o 08:24

GKSŻ wyjaśnia nam, że w przypadku meczu Speed Car Motoru Lublin z ROW-em Rybnik wszczętych zostało kilka postępowań. Jedno z nich dotyczy właśnie wypowiedzi prezesa Mrozka na antenie Eleven Sports.

Wie ktoś może o co chodzi? Kilka postępowań? O co niby? O tor? O race podczas fety? A może o szampana ? :lol:
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

ezbeg
Trener

#954 Postautor: ezbeg » 30 września 2018, o 08:39

Nie jestem do końca pewny ale przedmiotem jednego z postępowań może być wyjaśnienie dlaczego mecz nie zaczął się punktualnie. Czyli może pośrednio chodzić o tor.
Mam nadzieję że nikt nie doniósł na spożywanie alkoholu o zawartości większej jak 3,5% w miejscu publicznym przez zawodników :lol:

Awatar użytkownika
papi
Trener

#955 Postautor: papi » 30 września 2018, o 09:19

SwiDarek
Junior

#956 Postautor: SwiDarek » 8 października 2018, o 09:28

Po obejrzeniu obu meczy barażowych a dodam, że trzymałem kciuki za ROW, uważam, że:
1. Bezapelacyjnie zasłużenie wygraliśmy finał z Rybnikiem bo MOTOR był po prostu drużyną LEPSZĄ. I nie mam tu na myśli całego sezonu, bo NICE PLŻ wciągnęliśmy nosem i wypluliśmy, ale tylko i wyłącznie fazę playoff i sam dwumecz finałowy.
2. W Elidze zostanie też drużyna lepsza - bo po tym co wczoraj i tydzień temu zrobiły "gwiazdy Mrozka" - to oni nie zasłużyli na tę Eligę w żadnym wypadku. Dali się objeżdżać jak dzieci i remis wczoraj to oni wyszarpali fartem bo mogli ten mecz wdupić. Jestem ich postawą ROZCZAROWANY...
3. Ciężko będzie w przyszłym roku w obu ligach Nice i Elipie - powiększenie ligi i zmiana w regulaminie rozgrywek to chyba naprawdę rozsądne rozwiązanie na 2020 rok. Chyba nadszedł ten czas... na dwie ligi żużlowe po 10 drużyn.
DON'T THINK!!! DRINK!!!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#957 Post