Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#226 Postautor: Radzio » 9 lipca 2004, o 08:50

rayallen pisze:
P.S. Z naprawdę wiarygodnego źródła wiem, że Rzeszów na 90% przyjedzie do Lublina z Gjedde :twisted: :twisted: :cry:

ale jest jeszcze te 10% co świadczy, że Gjedede nie przyjedzie, ale i tak nie ma poerównania z Peterem:). Moim zdaniem Gjedde jeździ na porównywalnym poziomie z Knappem.
Co do samego meczu, myśle że wygramy 52-38. Choć wszystko jest możliwe. To jest sport...

Ile kibiców przyjeźdza z Rzeszowa?

Piotrek8

#227 Postautor: Piotrek8 » 9 lipca 2004, o 09:04

Elo wszystkim nie wiecie o której jest meczyk w niedzielę?
Na zawsze Rks

Shack
Administrator

#228 Postautor: Shack » 9 lipca 2004, o 09:05

17:30

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#230 Postautor: GIGI » 9 lipca 2004, o 10:23

Gawrzyk pisze:moj typ 50:40. bez roznicy czy z gjedde czy bez.
ciekawe jak dzis powojuja jozki w Gdansku.

P.S
Dlaczego mam bana na forum rzeszowskim skoro ja tam pisze od przypadku do przypadku....

bo sa gorsi i próbuja man zycie zatruwac gadkami 13 latków. Przegrali u siebie , przegraja u nas i nie pozostaje im nic innego jak klać na nas , wyzywac , dawać bana na forum itp. To w stylu rzeszowskich kibicow

jotem

#231 Postautor: jotem » 9 lipca 2004, o 10:27

Gawrzyk pisze:/.../P.SDlaczego mam bana na forum rzeszowskim skoro ja tam pisze od przypadku do przypadku....

....bo pewnie jesteÅ› z Lublina a tam cenzura jak za PRL-u kto ma odminenne zganie ten ma wpi......., :twisted:
Podobno Rzeszów będzie miał "ósmego" zawodnika - Kaczmarka, obserwatora :lol: Coś mi się wydaje że mecz się nie zacznie o 17.30 :roll:

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#232 Postautor: Erwin » 9 lipca 2004, o 10:36

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#233 Postautor: Dobromir » 9 lipca 2004, o 10:45

Jadą z Gjedde bo nie mają nic do stracenia, a przy tym rzeszowianie na pewno będą jechac na luzie. Ale wygramy 48:42 myśle z resztą dzisiejszy mecz w gdańsku pokaże co są warci. A mam przeczucie że 40 punktów uzbierają

Awatar użytkownika
michal85

#234 Postautor: michal85 » 9 lipca 2004, o 11:05

bo sa gorsi i próbuja man zycie zatruwac gadkami 13 latków. Przegrali u siebie , przegraja u nas i nie pozostaje im nic innego jak klać na nas , wyzywac , dawać bana na forum itp. To w stylu rzeszowskich kibicow

Mialem sie tutaj nie odzywac, ale jak czyta sie takie pierdoly to krew zalewa..

kolego Gigi, ciekawe kto tu kogo wyzywa, z pewnoscia nie jestesmy to MY! Nie wiem czemu Gawrzyk dostal bana, ale z pewnoscia pomogl mu w tym niejaki Shaq, ktory rzuca miesem w naszym kierunku non-stop. Na cale szcescie nasi kibice preferuja calkiem odemienna postawe i nie znizaja sie do poziomu niektorych kolegow z Lublina.

Byc moze jestesmy gorsi, byc moze u Was przegramy, ale ludzie! Za grosz szacunku nie mozecie okazac? Najlpesi kibce w POlsce? ha! Tak sie tym szcycicie, a na oficjalnym forum Waszej druzyny mozna znalezc gadki, ktore nie powinny ujrzec swiatla dziennego...

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#235 Postautor: kezman » 9 lipca 2004, o 11:11

Zacznijmy od tego, że Gawrzyk nie ma bana!!!

Shack
Administrator

#236 Postautor: Shack » 9 lipca 2004, o 11:14

kezman pisze:Zacznijmy od tego, że Gawrzyk nie ma bana!!!

jak nie ma jak ma :twisted:

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#237 Postautor: kezman » 9 lipca 2004, o 11:16

Shack pisze:

A no nie ma... :lol:

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#238 Postautor: dannie » 9 lipca 2004, o 11:35

michal85 pisze:Najlepsi kibice w POlsce? ha!

i...

kibic GTŻ na forum Grudziadza pisze:myśle, że w Lublinie kibice pojeli tą sztukę oswaja nia najlepiej na świecie. Takiego przywitania jak na początku sezonu w Kozim grodzie się poprostu nie zapomina. Wszyscy przyjaznie nastawieni, życzliwi, a na prezentacji najgorętsza grupa kibiców Lubelskich oprucz okrzyków TEŻEEEET krzyczała GTŻ z Grudziądza. Było na prawdę ekstra miło. Goście z Lublina odpowiedzialni za oprawę, podeszli do nas aby się przywitać i opracować strategie wspólnego kibicowania. Szkoda że my w Grudziądzu nie potrafiliśmy się odwdzięczyć, szkoda!!

wiec mysle ze cos w tym musi byc :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#239 Postautor: Lublin_Fan » 9 lipca 2004, o 11:42

michal85 pisze:Nie wiem czemu Gawrzyk dostal bana, ale z pewnoscia pomogl mu w tym niejaki Shaq, ktory rzuca miesem w naszym kierunku non-stop. Na cale szcescie nasi kibice preferuja calkiem odemienna postawe i nie znizaja sie do poziomu niektorych kolegow z Lublina.

heheh. ale jak zbrakło wam argumentów to zaczęliście mnie wyzywać od pedałów :) Domagam się banów dla delikwentów :)

Pozdr.

sledzio

#240 Postautor: sledzio » 9 lipca 2004, o 11:56

spokuj mi tutaj bo wezme pasa !!! :D
jak chcecie sobie pogadac to spotkajcie się na stadionie albo gdzieś na wsi i to co piszecie powiedzcie sobie w twarz może wtedy wszystko wyciśniecie z siebie i będzie spokój tutaj na forum !!!

Shack
Administrator

#241 Postautor: Shack » 9 lipca 2004, o 13:15

kezman pisze:
Shack pisze:

A no nie ma... :lol:

osmieszasz sie, sprawdz ip bo kicha przed ludzmi

harry
Trener

#242 Postautor: harry » 9 lipca 2004, o 13:22

pepe pisze:lol jakbys sie znal na sporcie ogolnie (nie znam Cie wiec zakladam ze sie nie znasz 8) po tym co piszesz) przyznalbys ze jest to najglupsze stwierdzenie jakie moze byc :roll: ...

pozdro

Bardzo dobry temat i bardzo szeroki. Wydaje mi się, że na sporcie ciuteczkę się znam (żużel???) i dlatego trochę śmielej powiem, że 40% sukcesu w sporcie zależy od szczęścia. I to jest właśnie przykład na szczęście, że jechaliśmy z Rzeszowem jak byli maxymalnie osłabieni a nie jechał wtedy Gorzów. OD TEGO JEST WŁAŚNIE SZCZĘŚCIE!!!

rayallen

#243 Postautor: rayallen » 9 lipca 2004, o 13:45

harry pisze:
pepe pisze:lol jakbys sie znal na sporcie ogolnie (nie znam Cie wiec zakladam ze sie nie znasz 8) po tym co piszesz) przyznalbys ze jest to najglupsze stwierdzenie jakie moze byc :roll: ...

pozdro

Bardzo dobry temat i bardzo szeroki. Wydaje mi się, że na sporcie ciuteczkę się znam (żużel???) i dlatego trochę śmielej powiem, że 40% sukcesu w sporcie zależy od szczęścia. I to jest właśnie przykład na szczęście, że jechaliśmy z Rzeszowem jak byli maxymalnie osłabieni a nie jechał wtedy Gorzów. OD TEGO JEST WŁAŚNIE SZCZĘŚCIE!!!

Co nie znaczy, że sprzyja lepszym... :)

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#244 Postautor: jacur78 » 9 lipca 2004, o 14:53

rayallen pisze:Co nie znaczy, że sprzyja lepszym... :)

To wlasnie znaczy! Stwierdzenie to jest w gruncie rzeczy bardzo proste , bowiem ten kto wygrywa jest lepszy! Wygralismy w Rzeszowie wiec bylismy lepsi, bo zuzel to nie jazda figurowa na lodzie i zwycieza ten kto uzbiera 46 pkt ( czasami 45 ) :)

hayabusarider

#245 Postautor: hayabusarider » 9 lipca 2004, o 15:03

o ktorej ten dzisiejszy meczyk stali z lotosem???

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#246 Postautor: Erwin » 9 lipca 2004, o 15:25

18

Snys
Zawodowiec

#247 Postautor: Snys » 9 lipca 2004, o 15:37

Erwin pisze:18

Jak udało nam się dowiedzieć spotkanie Lotosu Gdańsk z Marmą Rzeszów zostało odwołane z powodu fatalnych warunków atmosferycznych. Praktycznie od rana w Gdańsku pada deszcz i tor nie nadaje się do jazdy. Zawody zostały przełożone na jutro (tj.10.07) na godzinę 16.30.
Ostatnio zmieniony 9 lipca 2004, o 16:48 przez Snys, łącznie zmieniany 1 raz.

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#248 Postautor: arek200 » 9 lipca 2004, o 15:43

Dla mnie skład powinien wyglądać tak:
9 Śledź
10 Franków
11 Karlsson
12 Mordel
13 Knapp
14 Stachyra
15 Jeleniewski
Czyli tak jak tydzień wcześniej w Grudziądzu i praktycznie tak samo jak w wygranym meczu w Rzeszowie (tylko, że Mordel za Piszcza, który notabene i tak nic nie przywiózł w tamtym meczu). Lublin powinien ten mecz wygrać, ale jak zwykle niewysoko, bo nasze chłopaki lubią oddawać głupio punkty i nie potrafią wygrać więcej jak 10 pkt (nie licząc Gniezna i Ostrowa,bo to zdecydowanie słabsze drużyny). Przykład: mecz z Gorzowem gdzie mogli wygrać 20 spokojnie,ale głupie błędy itp i zrobiło się 6pkt.

A tak na marginesie to chyba mam pecha do tego Rzeszowa,bo tak jak rok temu opuszczę akurat mecz z nimi u siebie. Dobrze że chociaż mogę zaliczyć wyjazd. Mam nadzeje, że to Rzeszów będzie w czwórce

rayallen

#249 Postautor: rayallen » 9 lipca 2004, o 16:24

Bimmer pisze:
jacur78 pisze:
rayallen pisze:Co nie znaczy, że sprzyja lepszym... :)

To wlasnie znaczy!

ten kto wygrywa jest lepszy!

Wygralismy w Rzeszowie wiec bylismy lepsi

Jaki ten świat dla niektórych jest prosty. Pozazdrościć.

Dobrze powiedziane Bimmer.

A stwierdzeniem, że zawsze wygyrwa ten kto jest lepszy to niestety się skompromitowałeś :)

Jak ktoś juz gdzieś pisał: czy Korea była lepsza od Hiszpanii i Włoch na MŚ w 2002 roku? Jeśłi tak uważasz, to nie masz pojęcia o sporcie. Istnieje coś takiego jak pojecie, niezasłużonej przegranej. W sporcie nie zawsze wygrywa lepszy i myśle, że każdy inteligentny człowiek to potwierdzi. Piłka to tez nie jazda figurowa. Wygrywa ten, kto strzeli więcej bramek, co wcale nie oznacza, ze był lepszym zespołem. Przypomnij sobie mecz POlska - RFN z 74'. dlaczego wszyscy mówią, że byliśmy lepsi, ale jednak przegraliśmy? Dlatego, że Niemcy pieli masę szcześcia. Inna sytuacja. MŚ 1990 rok. Mecz Brazyli a- Argentyna. Przez 90 minut Brazylijczycy niemiłosiernie gnietli rywali. Były chyba ze dwa słupi, poprzeczki, nie uznany gol zdobyty prawidłowo. Przez 90 minut Argentyna nie istniała na boisku. W 89 minucie chyba wyszła jej jedna jedyna kontra i awansowała. Wierz mi, na całym świecie, poza Argentyną, nie było człowieka, ktory wtedy odważyłby się powiedziec, że szczeście sprzyjało lepszym...

Zresztą w zużlu teżnie trzeba daleko szukać. Zeszłoroczne PO i mecz u siebie z Gorzowem. Sledź jedzie tylko jeden bieg i mecz przegrywamy. Przed tegorocznym przujazdem do Lublina, Gorzowianie powoływali się właśnie na to spotkanie. I co?No i od razu spotkali się z kontrofensywą, że wygrali fartem i tylko dlatego, że darek nie odjechał całego meczu. W Rzeszowie była sytuacja analogiczna. Czyli jak to jest? Gorzów wygrywa u nas, ale lepszy nie był, tylko miał szczeście. My wygrywamy w Rzeszowie dlatego że byliśmy lepsi? Znów my ok, oni be....

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#250 Postautor: jacur78 » 9 lipca 2004, o 17:15

Otoz Ray odpowiem! BO to nie ja sie kompromituje! Co znaczy bowiem ze druzyna byla lepsza i przegrala! Piszesz m.in o meczu Korea Wlochy! Pisesz ze Wlosi byli lepsi ale to Koreanczycy zwyciezyli.
Odpowiedz mi wiec wedlug czyich standardow byli lepsi, to ze 2 razy trafili w poprzeczke, to ze byli przez 65% czasu w posiadaniu pilki znaczy ze byli lepsi? Smieszne!
To ze prezentujaca defensywny futbol Grecja zdobyla mistrzostwo Europy i wielu oskarzalo ja o "gre na nie", nie daje ci nic do myslenia?

Dla mnie w grach zespolowych jak pilka, czy zuzel sa bardzo jasne okreslone kryteria decydujace o tym ktora druzyna jest lepsza! JEdna bramka strzelona wiecej od przeciwnika, 46 pkt w zuzlu, to sa jedyne kryteria wg ktorych mozemy porownywac forme danych druzyn w okreslonym dniu. To bardzo proste!

Nie interesuja mnie natomiast odczucia innych, uwazajacych sie za koneserow, kibicow. Stosujecie bowiem jakies swe standardy i kierujecie sie subiektywnymi odczuciami oceniajac klase pozostalych zespolow! Najczesciej jestescie wiec w bledzie! Dla mnie licza sie tylko fakty a nie wrazenia artystyczne!
Fakt jest taki ze TZ wygral w Reszowie a wiec byl tego dnia zwyczajnie lepszy!

PS. 100 - jubileuszowy post a jaki madry :) Latwo jest bowiem miec typowe poglady i ich bronic; gorzej natomiast gdy poglady te sa kontrowersyjne i stoja w opozycji do zdania wiekszosci :)