A Dąbrowskiego to zobaczymy ale w NC+ w niedzelę

Jak jest w koncu z tym Dabrowskim? Na fanpage widnieje w naszym skladzie. To jest dosc istotne, bo gosc zrobilby roznice w 2 lidze wzgledem Wieczorka - ma fajna sylwetke, nieraz przejawial na torze, ze ma do tego sportu smykalke. Para juniorska Bober-Borowicz przy dobrym dopasowaniu do toru u siebie moglaby wygladac bardzo ciekawie.
Podobnie jak grzesiecka, mnie tez wkurza osoba Jamrozego u nas w skladzie. Nie wiem, zawsze spostrzegalem go jako typowego ogorka, poza tym, z tego co pamietam, zazwyczaj cieniowal na naszym torze. Nie ciesze sie tez z Pulczynskiego - mam go za miekkiego jezdca, ktory mimo posiadania zajebistej szansy na rozwoj (konkretne dosprzetowania ze strony Unibaxu) w zasadzie stal sie drugoligowym sredniakiem i zdaje sie, ze wyzej ch*** nie podskoczy. Za to spore nadzieje wiaze z Malitowskim, ktory jesli wykorzysta swoj potencjal i bedzie w formie, to moze bawic sie z rywalami.
Ogolnie nie jest zle i w obliczu rywalizacji z takimi osrodkami jak Gdansk i Czestochowa wrocila mi nawet czesciowo zajawka na zuzel

. Fajnie sie zapowiada ta liga - w zasadzie nie ma murowanego faworyta, wyzej wymienione druzyny, my i Pila maja nieglupie sklady, dodatkowo dochodza mini derby z Krosnem, zazwyczaj odbywajace sie w fajnej atmosferze. Dodatkowo w 2 lidze chyba nie ma komisarzy, dobrze kojarze?