meesha pisze:A tymczasem dziś na stadionie naliczyłem 97 osób.
ktoś musi pracować, żeby ktoś mógł pójść na żużel
meesha pisze:A tymczasem dziś na stadionie naliczyłem 97 osób.
W domu, w pracy, na wakacjach, u teściowej, przed telewizorem.Pytam tylko gdzie ci kibice?
Uważasz, że kibic musi chodzić na wszystkie, nawet tak masochistyczne zawody żużlowe?
Widzisz, poza tą setką osób, pozostali myślą inaczej.Taki, któremu zależy na istnieniu tej dyscypliny? Owszem.
A co było masochistycznego w tych zawodach? Kilkanaście mijanek, walka w kontakcie, ale fair między młodymi chłopakami, którzy mają jeszcze radość z jazdy? Nie wiem o co chodzi...
Ale co uważasz za iluzję? To, że jest zapotrzebowanie na żużel w mieści? Albo, żeby już być idealnie precyzyjnym - na żużel na wysokim poziomie.A to żaden materiał do wyciągania wniosków.
Jedni wolą żyć w świecie iluzji, inni wolą być szczerzy wobec samych siebie.
meesha pisze: Była okazja wesprzeć swój klub i obejrzeć dość ciekawe zawody, poznać paru świeżaków, z których może kiedyś "coś" będzie.
meesha pisze:Co za pech. Z tylu tysięcy fanów żużla niemal wszyscy mieli wczoraj na drugą zmianę (czy tam trzecią u was)
A to rozpuścił ci się, tak?Rudy pisze:popijałem grands'a
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
meesha pisze:Tak więc mnie o nic innego nie chodzi tylko o to, żeby nie było później zdziwienia, że "nie będzie niczego".
istred pisze: nawet tak masochistyczne zawody żużlowe?
ermen pisze:istred pisze: nawet tak masochistyczne zawody żużlowe?
Masochistyczne dla kogo? Dla oglądających?!!! I na Brązowym Kasku i na wczorajszych zawodach było naprawdę fajne ściganie. Piszesz o rzeczach o których nie masz pojęcia, bo nie widziałeś. Poza tym, nieobecni nie mają prawa głosu.
zgodaMoran pisze:Mam wrażenie że cierpliwość wielu fanów z długim stażem zwłaszcza jest właśnie na wykończeniu i wszyscy oczekują jakiegoś wielkiego przełomu,
A tu sie nie zgodze. Moze byc tez zakonczenie tego sado-maso, to tez zawsze jakis przelom.Moran pisze:wyjścia z marazmu i ekstraligi